Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 126
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, някой поръчвал ли си е ботуши от Некст да ми каже да ли си отговарят на номерата, че се чудя да ли да си поръчам 36 -37
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/8/10?extra=sc … 3b%26nbsp%3bBoots
за тези става въпрос !

Благодаря ви!  bouquet

# 61
Танче и от мен    bouquet
с интерес чета вашите отзиви от Next бг, някой ако пуска от sainsbury може ли да ме включи с две три неща  Praynig

maya_76  според мене трябва да изчкаш 16.30 за да направиш поръчката си, самата банка ти е казала че можеш да ги теглиш след 16 и 30 по принцип съм хващала че трябва да мине някакъв период от време (когато съм пускала поръчки онлайн)   Peace

# 62
  • София
Здравейте, някой поръчвал ли си е ботуши от Некст да ми каже да ли си отговарят на номерата, че се чудя да ли да си поръчам 36 -37
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/8/10?extra=sc … 3b%26nbsp%3bBoots
за тези става въпрос !

Благодаря ви!  bouquet

Купувала съм от детските ботуши и обувки на НЕКСТ - отговарят си на номерата според таблицата с размерите в сайта, съотнесени къмто европейската номерация! Peace

# 63
Получих якето розово на точки от Теско-страхотно е мекичко и дебело.
Поръчах 4-5 год. при положение,че малката е на 3 и 3мес.Според мен добре,че съм пуснала по-големия размер.Има само малко авансА иначе реални размери:дължина-45см, ширина-37см, ръкав-37см,от рамо до рамо-31см.Ето и реални снимки: http://nikol7kiko.snimka.bg/other/pokupki.519023.20398052
извинявам се за некачествените снимки-от телефона са newsm78
Брейй,че то било много хубавко "на живо" Laughing
Отивам да меря,че съм поръчала 4-5,а малката е на почти 5,да не се окаже голямото чакане на вятъра ooooh! За първи път се радвам,че е дребничка,имам шансове да ни е добре Laughing

# 64
На ПИБ влизат почти веднага в картата( не минавали през Борика) .И ги виждам в my.fibank .Очаквам да ми пуснат гювеч в картата за рекламата Wink

# 65
  • София
Якето е много готино, но аз ще те питам за гумените ботушки на Некст - доволна ли си, удобни ли са на детенце, че и аз съм поръчала от тях.

# 66
До колкото знам жена от фирмата пише тук ( не помня ника й,но ми писа ЛС да опровергае лошата им слава,която се носи в нета).Дано се оправят нещата при теб скоро .

Пробвай от друг тел да им звъннеш,или си скрий номера.На мен пък Емпреса винаги ми отговарят,дори и ми звънят обратно,ако не са вдигнали на момента.Не съм им супер редовен клиент при това .

# 67
  • Сливен
Момичета, чета за това че пазарим предимно прахове от Англия, и то течни, то и аз съм в кюпа де, ама да споделя че докато се рових из разни форуми на англичаните срещнах предимно мнения че течните прахове увреждат пералните и се предпочитат таблетките или праховете. Сега съм си накупила мноооооооого течни и гелообразни прахове и като свършат ще се зареда с прах който е на таблетки.

# 68
Да споделя тогава за некст...явно се класирах към края на официалното окриване и си се нагледах...Имаше сравнително малко детски дрешки (аз гледам основно за момченца), но то и площта не позволява повече..интересното е, че на дрехите висят оригиналните етикети с цени в паунди и малко етикетче само с цифри за левове, а на някои и това го няма...и не знам дали само на мен така ми се стори, но цените бяха съвсем леко завишени...чак се изкушихме с моята приятелка да вземем ето тези обувчици за бебето й и сега като гледам цената в сайта...изгодно ми изглежда
http://www.next.co.uk/shopping/boys/newbornboys/13/6?extra=sch&a … ;exclude=00UB0100|00U00|00UB00&returnurl=%2fshop%2fcat-shoes-gattgender-newbornboys-0%3fx%3d1%26nxti%3d0%26nxtv%3d0%23472-799&bct=%26quot%3bShop%20By%20Product%26quot%3b%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bShoes%26nbsp%3b%26gt%3b%26nbsp%3bNewborn%20Boys

за 12лв ги взехме...
интересно ми е другите дали ще споделят моето впечатление spam2

# 69
Момичета, чета за това че пазарим предимно прахове от Англия, и то течни, то и аз съм в кюпа де, ама да споделя че докато се рових из разни форуми на англичаните срещнах предимно мнения че течните прахове увреждат пералните и се предпочитат таблетките или праховете. Сега съм си накупила мноооооооого течни и гелообразни прахове и като свършат ще се зареда с прах който е на таблетки.

течния- да, но гелообразния който се слага в капачка при прането в барабана не е проблем
или поне аз така зная, течните повреждат пътищата до барабана
да похваля страхотно пресованите таблетки Ариел колор- миришат невероятно просто, поръчах на майка, че аз си имам гел две опаковки- думи нямам да опиша какъв страхотен аромат имат
ликуид табс-а мирише различно

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 16:57 от mini_79

# 70
Mnogo se izvilqvam za latinicata,moje li nqkoi da mi pomogne ot nqkolko dni se opitvam da se svarja s MARINATRANS  no bez yspex. moje li nqkakv telefon razli4en ot 0878 433416. ve4e si mislq 4e ymi6leno se kriat ot men.
Ot 2 meseca si o4akvam pora4kata i sve o6te q nqma nqkolko pati mi obe6tata 4e skoro 6te e pri men ,no ve4e stanaxa 2 meseca a pari sam im prevela vednaga.
Krienicata prodaljava ve4e edna sedmica otkakto im kazax da mi varnat parite dori i smetka im dadox i ot otgava nikoi ne si vdiga telefona i na skype na otgovarqt.

Blagodarq predvaritelno ako nqkoi mi pomogne.

# 71
  • София

течния- да, но гелообразния който се слага в капачка при прането в барабана не е проблем
или поне аз така зная, гелообразните повреждат пътищата до барабана
да похваля страхотно пресованите таблетки Ариел колор- миришат невероятно просто, поръчах на майка, че аз си имам гел две опаковки- думи нямам да опиша какъв страхотен аромат имат
ликуид табс-а мирише различно

От къде ги поръча?

# 72
До колкото знам жена от фирмата пише тук ( не помня ника й,но ми писа ЛС да опровергае лошата им слава,която се носи в нета).Дано се оправят нещата при теб скоро .

Пробвай от друг тел да им звъннеш,или си скрий номера.На мен пък Емпреса винаги ми отговарят,дори и ми звънят обратно,ако не са вдигнали на момента.Не съм им супер редовен клиент при това .

Emi tova e xybavo 4e gospojata 4ete dano re6i da si vdigne telefona.

# 73
Якето е много готино, но аз ще те питам за гумените ботушки на Некст - доволна ли си, удобни ли са на детенце, че и аз съм поръчала от тях.
Много са й удобни-и тя го казва и аз го виждам.Страхотни са наистина-сега остава да поръчам от онези чорапчета неопренови ли, термо ли newsm78-мисля,че Anny_беше дала линк и сме готови за зимата Laughing

# 74
  • София
Момичета направих поръчка към АСДА Джордж, но искам да добавя още нещо.Някой знае ли как става това или трябва отделна поръчка да пусна?

Общи условия

Активация на акаунт