Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 35

• 50 118
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Момичета, чета за това че пазарим предимно прахове от Англия, и то течни, то и аз съм в кюпа де, ама да споделя че докато се рових из разни форуми на англичаните срещнах предимно мнения че течните прахове увреждат пералните и се предпочитат таблетките или праховете. Сега съм си накупила мноооооооого течни и гелообразни прахове и като свършат ще се зареда с прах който е на таблетки.

течния- да, но гелообразния който се слага в капачка при прането в барабана не е проблем
или поне аз така зная, гелообразните повреждат пътищата до барабана
да похваля страхотно пресованите таблетки Ариел колор- миришат невероятно просто, поръчах на майка, че аз си имам гел две опаковки- думи нямам да опиша какъв страхотен аромат имат
ликуид табс-а мирише различно

От къде ги поръча?
мисля ,че от тукhttp://groceries.asda.comако някой пуска за София да пише на ЛС Praynig

# 76
  • София
Момичета, чета за това че пазарим предимно прахове от Англия, и то течни, то и аз съм в кюпа де, ама да споделя че докато се рових из разни форуми на англичаните срещнах предимно мнения че течните прахове увреждат пералните и се предпочитат таблетките или праховете. Сега съм си накупила мноооооооого течни и гелообразни прахове и като свършат ще се зареда с прах който е на таблетки.

течния- да, но гелообразния който се слага в капачка при прането в барабана не е проблем
да похваля страхотно пресованите таблетки Ариел колор- миришат невероятно просто, поръчах на майка, че аз си имам гел две опаковки- думи нямам да опиша какъв страхотен аромат имат
ликуид табс-а мирише различно

От къде ги поръча?
мисля ,че от тукhttp://groceries.asda.comако някой пуска за София да пише на ЛС Praynig
И на мен !

# 77
  • Варна
Аз пак да си отправя питането - на 29.08. вечерта направих поръчка от Асда. Преди малко видях в банкирането си, че сумата вече е осчетоводена, а като си вляза в акаунта в Асда ми излиза като статус на поръчката Placed. След колко време променят статуса и може да се проследи дали е изпратена и къде се намира поръчката. Благодаря ви предварително!

# 78
Здравейте, някой поръчвал ли си е ботуши от Некст да ми каже да ли си отговарят на номерата, че се чудя да ли да си поръчам 36 -37
http://www.next.co.uk/shopping/women/shoesandboots/8/10?extra=sc … 3b%26nbsp%3bBoots
за тези става въпрос !

Благодаря ви!  bouquet

Благодаря-  bouquet

Купувала съм от детските ботуши и обувки на НЕКСТ - отговарят си на номерата според таблицата с размерите в сайта, съотнесени къмто европейската номерация! Peace

# 79
  • София
Аз пак да си отправя питането - на 29.08. вечерта направих поръчка от Асда. Преди малко видях в банкирането си, че сумата вече е осчетоводена, а като си вляза в акаунта в Асда ми излиза като статус на поръчката Placed. След колко време променят статуса и може да се проследи дали е изпратена и къде се намира поръчката. Благодаря ви предварително!

При няколко от нас е по същия начин,коментирахме го на първите страници.Най-добре е да се обадиш и да питаш,аз не се оправям с английския и чинно си чакам  Crazy
На откриването на Некст успях да се вредя след навалицата,споделям мнението на @1eks@ ,вижда се и стойността в паунди.Някои неща са си точно на цените,обърнати в лева.Не можах да разгледам добре,че малкият се дразнеше от силната музика и ме дърпаше  Simple Smile Апреските и въобще ботушки още не са заредили,слипчетата пакетчето от 5 чифта е 25 лв,в сравнение тези в магазина на М и С са 35 лв...Якенца имаше хубави,но не смогнах да им видя цените.

# 80
  • София
Някой може ли да ми каже за колко време се променя статуса на поръчката в Асда и кога си теглят парите. Аз я направих късно вечерта в неделя, а все още е със статус Placed. Повечето неща не са за мен и ми се щеше да видя дали няма отказани артикули, ама май ще си чакам още.

По назад в темата писах , че направих поръчка на 27.08 и до днес беше Placed, но вероятно, защото 27ми беше петък, а в пон. е било почивен ден при тях. Парите са ми изтеглени вчера.

А в sainsburys  мога ли д а платя с моя карта или с посредник?

Може със собствена карта  Peace

И да се изкажа за праховете, аз пера с Ариел гел. Прах повече няма да позлвам, че мъжа ми преди няколко седмици с такова запушване от прах се бори, че ....ама и аз все повече слагам, да не би да не се изберат дрехите  Embarassed та се беше насъбрал в една част на тръбата, почти генерален ремонт му направихме.
Та този гел например в момента е по-изгоден в Сенсбъри: 4 паунда за 1036мл (28 пранета), в Асда са 2 бр. от 666мл за 6 паунда (2 по 18 пранета)
Пресованите табелтки не са на промоция и в двата сайта в момента и са с еднаква цена 3.96 паунда за 30таблетки, но трябва да се има предвид , че една кутия от по-големите такава 6.93 паунда за 28 пранета http://www.sainsburys.co.uk/groceries/index.jsp?bmUID=1283350851671  тежи около 2.2кг

# 81
  • София
ей сега се връщам от Некста
на етикетите си пише цаната в паунди и всеки може да си сметне дали това което купува е по-скъпо от цената на сайта.Няма голям избор като цяло,но все пак е друго да може да погледнеш нещата наживо.Аз лично останах малко разочарована,...голямо чакане голямо откриване ooooh!

# 82
  • Варна
Някой може ли да ми каже за колко време се променя статуса на поръчката в Асда и кога си теглят парите. Аз я направих късно вечерта в неделя, а все още е със статус Placed. Повечето неща не са за мен и ми се щеше да видя дали няма отказани артикули, ама май ще си чакам още.

По назад в темата писах , че направих поръчка на 27.08 и до днес беше Placed, но вероятно, защото 27ми беше петък, а в пон. е било почивен ден при тях. Парите са ми изтеглени вчера.

Благодаря, аз точно твоите постове четох и видях, че днес са променили статуса, значи ще изчакам да видя утре дали ще има промяна. Благодаря!

# 83
Мини 79  Според теб таблетки или дозички Liquitabs е по-добре да си поръчам

ликуид табс-а мирише разл
[/quote]

Последна редакция: ср, 01 сеп 2010, 18:41 от да_ама_не

# 84
Ето едно кодче за Tesco XX-25BH20 20% Off Clothing.
Важи още два дни-до петък.

# 85
на етикетите си пише цаната в паунди и всеки може да си сметне дали това което купува е по-скъпо от цената на сайта.Няма голям избор като цяло,но все пак е друго да може да погледнеш нещата наживо.Аз лично останах малко разочарована,...голямо чакане голямо откриване ooooh!

Наистина ли няма детско облекло.  newsm78

# 86
Пазарувах миналата есен от  Мол-а Джавахир в Истанбул и цените бяха същите като в сайта (може би с минимална разлика,която идва от курса на лирата предполагам) Peace

# 87
  • София

Наистина ли няма детско облекло.  newsm78
има,но пространстовото им е малко и дума неможе да става за разнообразието което има на сайта

# 88
  • София
Благодаря на всички момичета за отзивите за перилните препарати  Hug Hug Hug   mini_79   може ли линк към таблетките  Praynig,че искам да ги пробвам ама да не объркам и да поръчам други

# 89
Благодарско и от мен за темата!   bouquet
Гледам за прахове си говорите.Аз като бях в Англия и съм си вземала всякакви прахове.Да си кажа честно не съм очарова на тамошния Ариел.Аз най-бях доволна от Bold.Вземах на кубчета, изпираше идеално, и мирише много хубаво.Но да вметна все пак, че много зависи и от самата пералня дали пере добре!
Много хора се набутаха с тази Маринатранс!!! Ужас! Не знам на кого да благодаря, че на време се отказах от тях и не се набутах.Правих тогава поръчка за доста пари.А те даже във форума ме цвъкнали, че и истинското ми име написали, което си е незаконно.Нямат право да ми излагат и да дават на 3-ти лица личната ми информация.Само по това може да съди човек колко са сериозно.То затова трябва да се проучава, а не сядаш и поръчваш на кой да е!
Якето на точките наистина е много хубава на живо.Дано и червеното е така хубаво, че аз от него поръчах. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт