Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 878
  • 699
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря ви мами ами аз им давам биогая обаче вече явно няма ефект или са привикнали.Започвам с Лактулозата Simple Smile Да ви питам още нещо сега сме на АМ Аптамил комфорт и сега искам да го сменя с НАН 1 едва ли има някав проблем докторката ми препорача НАН ХА обаче те са на една цена,да го сменя ли ?

# 421
За много години девойки  и малки шомпали !
Благодаря ви мами ами аз им давам биогая обаче вече явно няма ефект или са привикнали.Започвам с Лактулозата Simple Smile Да ви питам още нещо сега сме на АМ Аптамил комфорт и сега искам да го сменя с НАН 1 едва ли има някав проблем докторката ми препорача НАН ХА обаче те са на една цена,да го сменя ли ?
Сок в никакъв случай и щом Аптамила не ти  е помогнал , Нан-на изобщо няма да помогне , най-много да навреди ! Ние имахме стомашни проблеми и решението ни беше "Лактана Био", за мен това е най-доброто АМ  , което се продава на пазара - всичко ни се оправи ! Поразарови се в нета , за това мляко !

# 422
  • Пловдив

Никакви сокове на такава крехка възраст, че и със стомашни проблеми.
Честата смяна на млека също не е за препоръчване..но ако ще е НАН, да е Сензитив, при Борис имаше страхотен ефект, но всичко е до дете и до организъм.Лактаната е с много добри отзиви, може би при запек тя е по-добрия вариант за вас.

# 423
минахме на нан 1 обаче са много неспокойни вече втори ден.Дори им увеличих дозата както каза докторката.Не знам дали е хубаво пак да ги върна на Аптамил комфорт.

# 424
минахме на нан 1 обаче са много неспокойни вече втори ден.Дори им увеличих дозата както каза докторката.Не знам дали е хубаво пак да ги върна на Аптамил комфорт.
Махай го тоя Нан , мини на "Лактана" немско мляко е ,БИО е и само добри отзиви има за него  . И ние патихме с млека и нан-а давах и аптамил давах , но само лактаната ни оправи  Peace .
Ех , да взема дистрибутор на лактана ли да стана ... хахаха Simple Smile

# 425
  • у дома
Няма по-сигурен начин да запечеш децата от смяна на АМ. 

# 426
здравейте,предстои ни да правим изследвания на кръв и урина на малката. мога ли да я накарам да се изпишка в гърнето и да сложа урината в бурканче и така да го занеса за изследване? също така ме интересува дали тези изследвания могат да се правят докато е болно детето или е по-добре да е здрава?

# 427
  • у дома
Детето трябва да е здраво, а идеята за гърнето не е добра, защото така може да замърсиш пробата  Peace

# 428
Детето трябва да е здраво, а идеята за гърнето не е добра, защото така може да замърсиш пробата  Peace
благодаря! и аз така си мислех,но изках да се уверя

# 429
Здравейте мами! Моля за съвет - дъщеря ми е на 7 месеца и храненето ни е следното: 1.АМ; 2. каша; 3. месно пюре; 4.зеленчуково или плодово пюре+АМ; 5. АМ. Четох много в нета за храненето и вече се обърках ...... Ще съм благодарна ако някоя мама сподели своя опит. Само да добавя че харесва много малко плодови пюрета и почти никакви зеленчукови, освен тези, които сама и приготвям. Само месните пюрета яде без проблем. Благодаря Ви предварително!

# 430
Здравейте мами! Моля за съвет - дъщеря ми е на 7 месеца и храненето ни е следното: 1.АМ; 2. каша; 3. месно пюре; 4.зеленчуково или плодово пюре+АМ; 5. АМ. Четох много в нета за храненето и вече се обърках ...... Ще съм благодарна ако някоя мама сподели своя опит. Само да добавя че харесва много малко плодови пюрета и почти никакви зеленчукови, освен тези, които сама и приготвям. Само месните пюрета яде без проблем. Благодаря Ви предварително!
спокойно можеш да даваш почти всеки ден месни пюре,защото в тях има двойно по-малко месо отколкото трябва да яде детето. а щом харесва домашните зеленчукови- ами готви и  Wink само ще вметна,че на моята дъщеря любимото домашно зеленчуково пюре е от коприва или спанак  Grinning
неразбрах само ти ги редуваш плодово и зеленчуково ли?  newsm78 плодовото пюре трябва да се дава всеки ден  Naughty
на 7 месеца и нещо менюто на моята дъщеря беше следното : 1-АМ, 2-попара, 3-место или зеленчуково пюре (зеленчуковото по-рядко го давх) 4-каша със пасиран пресен плод или плодово пюре, 5-АМ
дано да съм ти отполза  Praynig

# 431
mama89, Благодаря ти много за отговора - беше ми много полезно. Писах ти на лични Simple Smile

# 432
Скъпи, майки! За първи път бургаска акушерка  е номинирана на национален конкурс за Акушерка на годината и това е Светлина Николова - старшата на Неонатологично отделение в МБАЛ "Дева Мария". Моля ви да я подкрепим, като се регистрирате и гласувате за нея на следния линк

http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/bg/Konkurs-Akusherka-na … /menu-id-116.html

това е изключително важно за Бургас, защото така един път завинаги ще докажем, че в Бургас има кадри на национално ниво и не целия свят се върти около София.

За много години, много здраве ви пожелавам на вас и вашите семейства направете ми Светлина Николова Акушерка на годината, това ще ми е най-големия подарък и поздравления за годината.

Семир Абумелих

# 433
Скъпи, майки! За първи път бургаска акушерка  е номинирана на национален конкурс за Акушерка на годината и това е Светлина Николова - старшата на Неонатологично отделение в МБАЛ "Дева Мария". Моля ви да я подкрепим, като се регистрирате и гласувате за нея на следния линк

http://www.iventas.bg/iventas/index.php?/bg/Konkurs-Akusherka-na … /menu-id-116.html

това е изключително важно за Бургас, защото така един път завинаги ще докажем, че в Бургас има кадри на национално ниво и не целия свят се върти около София.

За много години, много здраве ви пожелавам на вас и вашите семейства направете ми Светлина Николова Акушерка на годината, това ще ми е най-големия подарък и поздравления за годината.

Семир Абумелих
задължително ще я подкрепя!  PeaceСветлина Николова е невероятен човек и специалист! много ми помогна когато родих    bouquet

# 434
Dobre, гласувах, но гледам в новините, че на 5 ти януари са публикувани спечелилите участие в семинара през септември. Този конкурс вече за 2011 ли е? и кога излизат резултатите? Светлина води доста, но да не е късно?

Общи условия

Активация на акаунт