Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 816
  • 699
  •   1
Отговори
# 540
когато бяхме на ортопед (когато Микаела беше на 2 месеца) доктора каза да идем пак като проходи или около 1 годинка. вие карали ли сте децата,които вече са на една годинка? ние ще ходим в началото на другия месец и се чудя как ще мине прегледа и дали доктора изобщо ще успее да я прегледа,защото е такъв дивак малката...

# 541
  • Бургас
Момичета, насочете ме към агенция за детегледачки или ...и аз не знам къде.
Ще имам нужда от помощ от другия месец Sad

# 542
И аз се присъединявам към питането за ортопеда:

Какво точно им гледат, колко време и въобще има ли шанс да разберат нещо с тези малки ....
Колко време след прохождането се прави?

# 543
Здравейте мами  Party рядко пиша,но в четенето съм по-редовна.Искам да попитам при кой доктор да заведа дъщеря си - имам впредвид гастроентеролог?
И да попитам само ние ли имаме проблем с ваксините - пентаксим, вече втори месец за нас НЯМА?

# 544
Здравей и за нас няма тази ваксина Simple Smile да се надяваме че скоро ще има Simple Smile

# 545
Здравейте мами Simple Smile ИМам един въпрос как хранехте малките си ? Ние сме на 4 месеца сега ядем 6 пати в деня по 150 гр. АМ На обед замествам с зеленчуково пюре,следобед с плодово.Без да дохранвам с мляко.На месец качваме по 1.300 / 1.500 кг. Сутрин и следобед им давам и сокче по 40гр./ 60 гр. и докторката каза че сме дебели.Как ви звучи? Simple Smile

# 546
inka83 6 пъти на ден е добре,но по принцип с плодово пюре не се замества хранене  Naughty
Дава се между преди обедното и обедното хранене (не че е грешно и по-късно да се даде,но за по-малките бебчета е добре да е по-рано,за да не се превъзбудят) а това сокче защо го даваш?особенно ако е от готовите бебешки сокове,не носят на детето никакви особенни витамини.Да не говорим,че като обърнем шишето на обрано и се виждат консервантите отаени:sick:
аз започнах да давам сокчета след 8-9 месеца и то от пресни плодове.Разбира се всеки сам решава за детето си Слава Богу

# 547
Аз давам само прясно изцедени сокчета от ябалка или морков или круша никакви купени.

# 548
И все пак по новите препоръки е рано за сок Simple Smile
Но Пламена, дори да смятаме, че си права, ти сама каза, че всеки решава сам, недей размахва пръст  Wink  Peace

Това с дебело и слабо е доста относително, още не се движи много, после отслабват. Извън нормите за възрастта си ли е (които са доста широки) и на какъв ръст, защото има едногодишни 90 см и 70 сантиметрови също, как да са на едни кила Simple Smile

# 549
И все пак по новите препоръки е рано за сок Simple Smile
Но Пламена, дори да смятаме, че си права, ти сама каза, че всеки решава сам, недей размахва пръст  Wink  Peace

Това с дебело и слабо е доста относително, още не се движи много, после отслабват. Извън нормите за възрастта си ли е (които са доста широки) и на какъв ръст, защото има едногодишни 90 см и 70 сантиметрови също, как да са на едни кила Simple Smile
  Grinning не размахвам пръст,иконката я сложих,като съм имала предвид,че е недопустимо да се замесва хранене с плодово пюре а не да се карам на момичето,не си ме разбрала

# 550
Докторката каза че така е по - добре защото са доста дебелички каза че да не прибягва до по драстични мерки.Нз защо обаче те си качват.Според мен са си добре важнот е да са здрави Simple Smile

# 551
Ауууууу голямо плюене пада.На мен пък една приятелка ми разправя същото за онези другите какви бяха - Бамби Бимби.Нейната дъщеря повръщала два дена от някаква извара......От  личен опит знам, че не трябва да се вярва на всичко...

Мерси, че се регистрира, за да ни го кажеш.

Да бе  - регистрарах се САМО за да ти го кажа.Аз лично предпочитам да говоря от собствен опит.

# 552
Привет мами, разбрахте ли кой е станал Акушерка на годината в национален мащаб. Това е Светлина Николова от МБАЛ "Дева Мария". Мисля, че заслужава от всички нас едно голямо приветствие и поздравление  bouquet

# 553
Избраха бургаска акушерка за най-добрата в България

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=696484

# 554
Привет мами, разбрахте ли кой е станал Акушерка на годината в национален мащаб. Това е Светлина Николова от МБАЛ "Дева Мария". Мисля, че заслужава от всички нас едно голямо приветствие и поздравление  bouquet
  bouquet На мен ми оказа голяма помощ и подкрепа.Благодаря й Hug
Определено я заслужава  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт