Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 819
  • 699
  •   1
Отговори
# 525
На аптеката на "Метро" има дигитални тестове за ОВУ.
кач' пара?Grinning

44лв.
Вътре са 7 броя лентичките.

Последна редакция: чт, 24 фев 2011, 13:10 от аХ`Не!

# 526
  • Бургас
 newsm10

# 527
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!Здравейте мами искам да ви попитам тай като в предните теми четох за някакви карти за намаления за бебетата но нещо не можах да разбера искам само да знам имали такива карти или няма?!Ако няма още ще имали някога въобще? Grinning

Последна редакция: ср, 02 мар 2011, 14:07 от inka83

# 528
Ако няма още ще имали някога въобще? Grinning
Този въпрос трябва да го зададеш на собственика , ние само силно се надяваме , да са готови  тези карти преди децата ни да се дипломират ! Wink А , пък знае ли се може за внуците да има някаква привилегия ... Simple Smile

# 529
  • Бургас
Ако няма още ще имали някога въобще? Grinning
Този въпрос трябва да го зададеш на собственика , ние само силно се надяваме , да са готови  тези карти преди децата ни да се дипломират ! Wink А , пък знае ли се може за внуците да има някаква привилегия ... Simple Smile
ha ha ha h, надай се надай, Пенке ле хахахаахах. Как сте муцуни ?

# 530
  • Бургас
Здравейте момичета Simple Smile
Влизам на бързичко да предложа на някой нуждаещ се една опаковка Aptamil 1 и една Friso HA 1.
Проблема обаче е, че им изтича срока на годност. Сменяхме къщите и съм ги забутала по шкафовете и едва днес ги видях - Aptamil е до 15.03.2011, a Friso-то е до 18.03.2011.
Ако някой има интерес нека ми пише на скайпа vista_bs

# 531
Честит много хубав празник  на всички!!!  Tada Бъдете много,много щастливи,обичани и здрави!!!   bouquet  Heart Eyes

# 532
Честит 8 март!Бъди като тревата-изправяй се,като те газят!
Бъди като кокиче-намирай топлина,дори в снега!
Бъди като звездите-близка и далечна,
даряваща любов и светлина!!!

# 533
  • Бургас
Честит празник !

# 534
Честит празник!!! Бъдете много щастливи!!!

# 535
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Бъдете здрави и красиви!!!

# 536
Честит праник на всички дами Simple Smile

# 537
Здравейте мамчета искам да се консултирам с вас на въпрос който въопще не разбирам.Значи сега едната имунизация я няма проблем ли е ако не се сложи навреме.Може ли да се закупи от някаде за да не се прескача?От каде да я търся и как може такова нещо отново съм потресена от нашето здравеопазване :@ ужассс.

# 538
Здравейте мамчета искам да се консултирам с вас на въпрос който въопще не разбирам.Значи сега едната имунизация я няма проблем ли е ако не се сложи навреме.Може ли да се закупи от някаде за да не се прескача?От каде да я търся и как може такова нещо отново съм потресена от нашето здравеопазване :@ ужассс.
добре ще е да уточниш за коя ваксина става въпрос  newsm78предвид възрастта на детето предполагам,че става въпрос за Пентаксим.На нас ни бяха забавили Синфлорикс и протвохепатитната (за която е добре за се сложи навреме но...). До колкото знам за Пентаксим няма проблем да се забави малко

# 539
http://dete.bg/n/dostavyat-vaksinite.242.html Благодаря  Simple Smile За пентаксим ставаше въпрос аз въопще не се уточних но сега прочетох че скоро ще ги доставят Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт