Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 838
  • 699
  •   1
Отговори
# 510
давате ли витамин Д и откъде го намирате ?

# 511
Да кажа, че дигиталните тестове са поизчезнали, поне от бургаските складове.
Ще си поръчвам по интернет явно.

# 512
давате ли витамин Д и откъде го намирате ?
На аптеката на 1-ви блок /Поморина/ в Славейков има Деавит. Малката е на 9 месеца и давам по една капка.

# 513
Здравейте момичета а някой да е ползвал този витамин Д, сега четох че може да се дава на "деца и кърмачета след консултация с педиатър", т.е дали са го изписвали на някой?

http://www.herbamedicabg.com/sunny-vit-vitamin-d3.html

# 514
  • Бургас
Имам едно неотворено шишенце с Деавит, което няма да ползвам.Ако някой го иска да казва, давам го веднага.

# 515
Здравейте!
Да попитам и тук от кой Личен лекар сте доволни, че трябва да избера тактв за дете на 2 месеца!

# 516
Здравейте момичета,
Някоя от шас чувала ли е за турския витамин Д, тъй като много се чудя дали да го давам:)

# 517
  • Бургас
Момичета, имам нужда от помощ! Някоя от вас може ли да ми препоръча детегледачка на почасов работен ден? Не е за мен, естественно,  Wink става въпрос за една близка. Момченцето и е 2г. и тя от 10 април се връща на работа. Моля ви, който има някаква информация, нека ми пише на лични!

Предварително ви благодаря! Hug  bouquet

# 518
Здравейте момичета,
Някоя от шас чувала ли е за турския витамин Д, тъй като много се чудя дали да го давам:)
Като бях на консултация ,педиатърката записваше на една мама имента на турския ,румънския ,италианския вит Д3 !
Не мога да ти кажа точно как се води ,но D3 пишело  на кутийката! newsm78

# 519
Какво се случва с ваксините, които все още ги няма??
Трябваше да сложим поливалентна ваксина в началото на втори месец, но от ХЕИ ми казаха, че още ги нямат Twisted Evil Ако съм намерила в някоя аптека да съм си купила....Да си купя нещо, което се полага по ЗК newsm78

# 520
Какво се случва с ваксините, които все още ги няма??
Трябваше да сложим поливалентна ваксина в началото на втори месец, но от ХЕИ ми казаха, че още ги нямат Twisted Evil Ако съм намерила в някоя аптека да съм си купила....Да си купя нещо, което се полага по ЗК newsm78
За съжаление това е практика в нашата страна. И на мен ми се наложи да купувам Пентаксим за 60-на лева, макар че ни се полага от ЗК. Бяхме я слагали вече два пъти и не ми се искаше да прекъсваме. Задавала съм си въпроса, какво ли става с ваксината, които ни се полага, след като ние сме си я купили... дали не попадат в аптеките ...

# 521
Здравейте мами имам един въпрос към вас Simple Smile има ли мами които са си сложили спирала ?Интресуваме дали е билезнено от каде да си я купя, колко струва,какви са? Simple Smile охх много въпроси.Благодаря предварително

# 522
На аптеката на "Метро" има дигитални тестове за ОВУ.

# 523
  • Бургас
На аптеката на "Метро" има дигитални тестове за ОВУ.
кач' пара?Grinning

# 524
  • у дома
Ами на нормалните цени сложи 120 % увеличение - последният път се набутах и за една сребърна вода и вит. С дадох 9 лв. И се оказа, че сребърната вода, която в Кедъра е 2,70 лв., при тях е 3,90  Shocked Загубиха ме като клиент  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт