Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 848
  • 699
  •   1
Отговори
# 495
миличкото  Wink е щом това си изка детето...

# 496
  • Бургас
Ние пък сме на кисело мляко от 10-ти месец. Нали не искаше изобщо никакво АМ. Т ав момента в който го отбих, минахме на кисело...
Плами, когато аз съм била е нямоло мн попции з аАМ, да не кажа - почти никакви и хората, които не можеха да кърмят си хранеха децата с кисело мляко:) Но...това е било мн отдавна;-) когато киселото мляко си беше наистина кисело и натурално

# 497
Мел,както сама каза,това е било много отдавна.Аз мисля,че ако е имало АМ едва ли толкова бебета са щяли да бъдат хранени с кисело мляко.Но дори и така да е тогава е нямало 560685655698 замърсителя,радиации,чернобил и т.н.всичко е било по-чисто и качеството на киселото мляко е било съвсем друго  Naughty

сега кажете,когато децата са болни (или на оздравяване) а навън е страхотно времето (което е рядко явление напоследък) изкарвате ли ги?

# 498
  • Бургас
Аз мисля,че ако е имало АМ едва ли толкова бебета са щяли да бъдат хранени с кисело мляко.Но дори и така да е тогава е нямало 560685655698 замърсителя,радиации,чернобил и т.н.всичко е било по-чисто и качеството на киселото мляко е било съвсем друго  Naughty
Абе тя драмата Чернобил се случи баш тогава.... Tired Пък и Нефтозавода си работи от доста годинки, преди аз да се родя...става дума за контрол по съдържанието на хранителните продукти...
п.п. Ахчева, Майче, този тест по-точен ли е от OVIEW-то? Понеже и ние се сме тази вълна в момента. Ако е по-добър да тичам да си взема днес един  newsm78

# 499
Аз мисля,че ако е имало АМ едва ли толкова бебета са щяли да бъдат хранени с кисело мляко.Но дори и така да е тогава е нямало 560685655698 замърсителя,радиации,чернобил и т.н.всичко е било по-чисто и качеството на киселото мляко е било съвсем друго  Naughty
Абе тя драмата Чернобил се случи баш тогава.... Tired Пък и Нефтозавода си работи от доста годинки, преди аз да се родя...става дума за контрол по съдържанието на хранителните продукти...
п.п. Ахчева, Майче, този тест по-точен ли е от OVIEW-то? Понеже и ние се сме тази вълна в момента. Ако е по-добър да тичам да си взема днес един  newsm78

LaughingФевруари, а? Heart Eyes
Ми не го знам този тест, за който питаш.Този, който аз ползвах, всеки месец ми показваше деня на овулация.Ако не беше той, щях да живея в заблуда, че при 28-дневен цикъл овулацията ми е около 14 ден.При мен се оказа, че бебеправенето твърдо трябва да е около 10-тия ден. Wink

# 500
  • Бургас
такааааа, ами Февруари и Март ще гоним хах ххахаха да има справедливост хахах 50 на 50 "Simple Smile
Този тест, за колко дни стига? Може ли пак името само?

# 501
Моят беше ето тоя-
http://www.zdravemarket.com/bg/ezine/show/clear-ovu-test-r-b-e-a … -tia-f-a-m-f-.php
Купувах кутийки от 5 броя.За 5 дни.Вътре точно си пише как се ползват.Аз бих ти препоръчала ако не знаеш кога ти е овулацията, да почнеш по-рано тестуването.Примерно от 9-тия ден при 28 дневен цикъл.Тоест като за първи месец може да не ти стигнат 5-те.
Айдеееее, късмет и успешно скорпиончеправене Hug!

PS.Моята овулация беше на 2.03,хахахахаха.

# 502
  • Бургас
eeeee, хайде де Wink От коя аптеа, казваш ( ако може малко по-подробно обяснение, е аз съм скарана с улиците Peace)

# 503
Да ви кажа, че в тази аптека, в която ме пратихте , няма от теста и фармацевта на работа не беше чувала за него. НО ми записа номера и каза, че в понеделник ще ми се обади с резултат. Аз имам време и мога да се помоткам докато го намеря.  Laughing В краен случай, има го и в английския ибей.

# 504
  • Бургас
Значи да не с е разкарвам до там...а проверявала ли си в голямата аптека, на Водната палата?

# 505
Не съм, защото няма къде да спра там за малко.
Но в понеделник като ми се обадят от аптеката на ул.Цар Симеон, ще пиша тук, за да не се разкарваш. Ако нямат, ще продължа да търся и като намеря ще те информирам.  Simple Smile

# 506
само ще се вмъкна да кажа,че моята овулация,когато забременях беше на 29-30 ден  Grinning
точно 2 дена преди да ми дойде другия цикъл забременях (сигурна съм на 100 процента) така че може да е точно когато не го очакваш  Mr. Green

# 507
само ще се вмъкна да кажа,че моята овулация,когато забременях беше на 29-30 ден  Grinning
точно 2 дена преди да ми дойде другия цикъл забременях (сигурна съм на 100 процента) така че може да е точно когато не го очакваш  Mr. Green
??? Wink

# 508
Аз пък забременях 2 дена след като ми свърши  Mr. Green

# 509
Цвети,честита ти рожденичка,
здрава,усмихната,да ви радва и разсмива....

Общи условия

Активация на акаунт