Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 849
  • 699
  •   1
Отговори
# 480
Момичета, някой да е намирал тези тестове в Бургас ?

# 481
Момичета, някой да е намирал тези тестове в Бургас ?

Ами аз ползвах такива, но беше преди повече от 2 години.С резултат, както се вижда Simple Smile.Купувах ги от аптеката на ъгъла на Републиканска и Кирил и Методи.Когато нямаха в наличност, аптекарките поръчваха и най-късно на другия ден ги имах.

# 482
Знам я тази аптека, наистина имат по-специални продукти и за брекети, сигурно и този тест ще предлагат.
Днес се опитах да си поръчам в аптеката на Пикадили, но  Shocked не бяха чували за него.

Благодаря за бързото инфо.
Да, знам го твоят резултат.  Wink

# 483
Само че май теста, който купувах се казваше Clear ovu.Но няма значение вида.Момичетата, които работят там, дори да нямат даден продукт, веднага проверяват от къде и кога могат да го доставят.

# 484
аХ`Не! , гледам малко остава до  вълшебния ден Simple Smile Как се чувстваш , сигурно ти пуши главата ... Simple Smile

# 485
Да, какво да ти кажа, тази вечер тепърва написахме списъка с гости на младоженеца.  Crazy Много сме добре, но ще се оправим.  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
На мен ми е по-нетърпеливо в едни отчетни да се запиша, но има план.
Сватбата не ми е толкова присърце.  Simple Smile

# 486
Желая ти един незабравим празник , отпусни се и се наслаждавай на този ден , защото минава като миг !
А за другото - всичко хубаво , става бавно  Heart Eyes  , скоро ще се похвалиш , само не го мисли Wink

# 487
Благодаря ти.
Ще го видим тоя ден какво толкова му се прехласваме ние жените.  Wink

# 488
Момичета да ви питам , какво ще правите на 14 февруари  и какво ще празнувате Mr. Green Дайте някоя свежа идейка , че ми се лудува някъде... Heart Eyes

# 489
Дами до каква възраст смятате да давате АМ на вашите деца? Моят Ники не го иска вече едва изяжда 120 гр за 24 часа. Чудя се дали да не му давам вечер кисело мляко.

# 490
  • Пловдив
Благодаря ти.
Ще го видим тоя ден какво толкова му се прехласваме ние жените.  Wink

Абе...забавно е, ама аз си изкарах мноо по-весело когато кумувахме.На моята си сватба постоянно ме дърпаха за снимки, умрях си гладна, за да мога да обърна внимание на моите си гости и да взимам участие в разни игри и т.н., но все пак си е ден , в който всяка жена се чувства много специална:)
А по отношение на другото...е, там вече е голямата радост, чакам да се похвалиш отдавна:)

# 491
Дами до каква възраст смятате да давате АМ на вашите деца? Моят Ники не го иска вече едва изяжда 120 гр за 24 часа. Чудя се дали да не му давам вечер кисело мляко.
не е ли малък още да му спираш АМ?Микаела още си го пие и се надявам поне до 2 годишна възраст да е така,а след това можеби направо на прясно мляко ще минем.а иначе киселото мляко дори повечето педита го препоръчват чак след годинката.аз от 11 месеца почнах да и го давам но не редовно а камо ли да замествам АМ

# 492
не е ли малък още да му спираш АМ?Микаела още си го пие и се надявам поне до 2 годишна възраст да е така,а след това можеби направо на прясно мляко ще минем.а иначе киселото мляко дори повечето педита го препоръчват чак след годинката.аз от 11 месеца почнах да и го давам но не редовно а камо ли да замествам АМ
знам че е хубаво да пие АМ ама не ще бута шишето със зор за денонощие изпиваме 120 гр и ако е друго освен лактана и 10 гр не изпива

# 493
е в такъв случай щом отказва и други марки АМ нямаш избор освен да пробваш с киселото мляко.Сега като се замисля и Микаела по едно време отказваше да пие АМ,ама и отмина този период

# 494
преди малко му пасирах един банан с кисело мляко и изпи 230 гр  newsm53 и сам си заспа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт