Клуб Бургаски Ветренски мами - 8

• 54 851
  • 699
  •   1
Отговори
# 465
  • Пловдив
А сега мами да ви питам за кръщенето кога ги кръщавахте малките има ли някакво значение на колко трябва да е детето,втопще всичко аз мисля лятото да ги кръстя живот и здраве дано всичко да е добре.

По принцип казват, че е добре детето да направи годинка - тогава кръстихме и Борис, но просто беше добро стечение на възраст и хубаво време.Гледай да е топло, да не настинат децата.
Празнувахме на заведение в съвсем тесен семеен кръг.

# 466
А сега мами да ви питам за кръщенето кога ги кръщавахте малките има ли някакво значение на колко трябва да е детето,втопще всичко аз мисля лятото да ги кръстя живот и здраве дано всичко да е добре.

Чувала съм, че било хубаво да се кръщават в деня, в който навършват годинка... а защо - нямам идея newsm78
Нашето обаче го плануваме не за Февруари, а за средата на Май, тогава ще сме на годинка и 3 месеца. Хем няма да е студено, хем няма да са и адските жеги. 

# 467
КРЪЩЕНЕ И ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН = 200-300 ЛЕВА СПЕСТЕНИ  Crazy

благодаря на всички за отговорите! наистина по погрешка ги забоядисах и сега направо  smile3511,защото имаше едно много хубаво тоелетче на Мики

Sunny Sky,благодаря!  bouquet

# 468
Я да птам аз от кога се дава цяло яйце на децата и колко пъти в седмицата се дава?

# 469
Момичета, знам че беше обсъждан тоя въпрос, но не ми се рови назад Embarassed-освен д-р Колев кой друг ортопед прави прегледи на тазобедрените стави на бебета и малки деца?

# 470
Момичета, знам че беше обсъждан тоя въпрос, но не ми се рови назад Embarassed-освен д-р Колев кой друг ортопед прави прегледи на тазобедрените стави на бебета и малки деца?

Д-р Христов, ето и координати: http://www.rlkbs.com/doctor.php?id=1232
Ние водихме нашето мишле, когато навърши 4 месеца. Казват, че е най-добрия в града ... Освен направление от личния лекар, доплатихме мисля 30 лева за ехографа.

# 471

Ние водихме нашето мишле, когато навърши 4 месеца. Казват, че е най-добрия в града ... Освен направление от личния лекар, доплатихме мисля 30 лева за ехографа.
Благодаря  bouquet!

# 472
  • Бургас

Странно, ние минахме и ехографа безплатно?! Само с направлението
За кръщенето - Ние искахме да е на 6ти декември ( Никулден, по обективни причини), но се оказа, че се пада ПОнеделник. Понеже планувахме половин сватба, решихме все пак да е в почивен ден и компромисно - на 5ти деккември (близо месец и половина след Рд-то на Ники)Simple Smile

# 473
  • Бургас
да ви питам нещо - как борите грипа при малчовците?

# 474
да ви питам нещо - как борите грипа при малчовците?
ще споделя,нещо,което прочетох от един друг хорум.
когато има сополи детето вечерта намазвате крачетата с мед и сол и слагате чорапки.ефекта е гарантиран! нас това ни спаси от безсънните нощи  Peace (зълва ми също го изпробва и тя е доволна от резултата)
явно много добре се загрява детето и не се прави ако има температура

# 475
  • у дома
Мая д-р Христов е млад и много вървежен в момента, но и много скъпо взима - приготви повече пари  Peace
Мели, има тема в здравния за грипа - да не те плаша, ама такова нещо не бях изпитала...

# 476
Meli , мацко и аз  и Михи сме с грип  Sick  ,  на нея и изписаха осцилокцинум 2 по 1 в продължение на 3 дена , нурофен и еферелган свещички за Т (през 4 часа да се редуват) , синекод за кашлица  ( 4 по 10 капки) и витамин Ц 2 по 1 ампулка за бебчета (2мл) - д-р Димитрова ми ги изписа ,и в Девата ходих, и пак това ми казаха .
Момичета пазете децата , давайте им осцилокоцинум и витамин Ц , профилактично , че е ужас ! И някой ако се разболее веднага в изолатор  Mr. Green , че се предава много бързо :*
Айиде всички да сте здрави !

# 477
  • Бургас
И тримата сме болни...няма такава кашлица просто. Без Т ( слава богу, поне това ни е спестено). Но кашлицата е ад просто.... Tired

# 478
Я да птам аз от кога се дава цяло яйце на децата и колко пъти в седмицата се дава?

Аз знам за след годинката .Някъде година и половина даже и към втората година .Ако не бъркам
2 пъти в седмицата

# 479

Аз знам за след годинката .Някъде година и половина даже и към втората година .Ако не бъркам
2 пъти в седмицата
Направи си една консултация с педито при всяко дете е различно .

Общи условия

Активация на акаунт