Белгия - 19

• 41 799
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Блонди, мерси за информациято по случая с Иво.

При нас нищо ново - чакам си рождения ден и многото подаръци хехе и после заминаването за БГ по Коледа   Heart Eyes
Минах вече второ ниво на нидерландски и се пробвам да връзвам изречения навън.

Иначе ние бяхме на ето това събиране в неделя, при нас дойде тогава Синтерклас:
http://album.hbvl.be/foto-album/sintpaleis-alden-biesen-2010.aspx

(дори сме на първа страница Embarassed )

# 511
Охлала ти коя си , имам тука едни съмнежи че си най-хубавата ама да видим дали съм познала  Laughing

# 512
Много подранил този Синт бе..  Hug Има още един месец до празника.
Ние сме що-годе добре, само Филип е болен с бронхит и се мъчи от 2 седмици, та ваканцията си я излежахме вкъщи..

Блонди, нанасяте се в новата къща, верно че е страс, но пък ще си се нагласите хубаво и уютно. Криско ще сменя ли у-ще?
Я ми кажи някоя хитринка да науча Виктор да си казва за тоалетна, той трябва да тръгне на у-ще януари след ваканцията, но не си казва. Иначе съм го пуснала без памперс и му го слагам само за през нощта, а през деня  clean  Sick
И такива забавления при нас...  Laughing

# 513
Жеже, ние сме на най-голямата снимка  Laughing

Блонди, късмет в новата къще! Стрес е, но ще е хубаво, ще видиш.

# 514
Жеже, ние сме на най-голямата снимка  Laughing
Така си и помислих , веднага те фиксирах, то сред белгийките с нарушена пигментация нашто гардже отдалече си личи  Mr. Green

# 515
Добро утро,Блонди нормално е да си притеснена от местенето,толкова години тук и сега пак на ново адаптация,нови хора,абе шоу,но пък е за добро все пак,знаете че си е ваше,а не сте под наем.Иначе ние сме добре,ако може да се каже,само къде се мъчим с това ядене,трябва да яде по 120мил на хранене а той яде 80= 100 дори от 2 дена и 100 не иска.А качва,вчера идва мед.сестрата в къщи и го тегли,вече сме 5 300 baby_neutral,и ние ще си ходим в БГ то,купих си супер ефтин билет.За 1 вечер бяха паднали цените с 50%.Аз трябва да се боядисвам и се чудя дали да не се направя на кичури,фризюра ме знае че сам луда глава и не иска понеже след 2 месеца може пак да реша да сам си цялата руса и тогава вече може да остана без коса Sad.А и е пораснала над 10 см,пак така или иначе риска е един и същ.Я споделете мнение мамите които са ме виждали,какво мислите ще ми ходи ли кучури ThinkingМеждо другото имам страхотен фризюр,работи на повикване,ако някой се интересува де.Чао за сега и до скоро. Kissing Heart

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 08:51 от toniN1

# 516
  • Semmerzake, Белгия
Тони, много се радвам, че сте добре, ходите ли по разходки? Преди идвахте често в Гент, сега нямате ли път насам? Незнам дали ще ти ходи на кичури, зависи какви ще си избереш,можеш да пробваш, ако ти се рискува  Peace. Аз съм трудна с този вид промени  Embarassed
На България еър ли си взе билет, защото ние ги изпуснахме и сега много ме е яд. Не искам да си ходим с колата, но при тези цени  ooooh!, май ще сме принудени да го направим. Мен май ме хвана носталгията вече, пък и дребната има РД на 26-ти декември и искам да си е при приятелчетата, роднините ... Praynig
Ohlalaa и аз предположих, че сте на тази снимка. Много сте чаровни и тримата   bouquet

# 517
ohlalaa, много сте хубави и тримата  Hug

Мария, то къщата хубаво, ама смяната на града ме притеснява, тук вече си го познавам, ориентирам се (аз съм хипер зле с ориентацията, затова не карам и кола  Laughing) и сега наново. И това спокойствие не знам дали ще ми се отрази добре  Confused Иначе вътре си го правим по наш вкус, да, новичко, чистичко, ама да видим  Rolling Eyes
За памперса - аз Криско го оставих с памперс, докато той сам не пожела да го махне, т.е. до 3г някъде  Crazy И един ден каза, че не иска повече и махнахме от раз и дневен, и нощен и не е имал инциденти след това. В градината бяха казали да е без, но им казах, че не казва и ми разрешиха да го оставям, но пък първата група го взимах в 12, за цял ден сигурно не може  Thinking
Ще сменя градината, нямам как сутрин 100км в едната посока и следобяд още 100 обратно  Crazy Кофти, ама няма как. За няколко месеца ще е в градината до нас, на 50м има една, дървени бунгала, много е сладурска, като кукленски къщички, а после ще го местим в училище. Имаме три варианта - едното е католическото, което е на 100м от нас, другото е комуналното, общинското, де, вече и аз откачих с тия френски думи  Laughing и третото е по-далече, но учат паралелно всичко и на английски. Мъжът ми настоява за него, аз обаче съм против. Струва ми се прекалено голямо натоварване на два езика, плюс български вкъщи, няма смисъл.  Thinking Нека си учи английски и фламандски в редовни часове, пък като стане по-голям винаги може да учи. Там имаме приятел, който работи в общината и ни препоръчва общинското, каза, че наливат много пари в него сега и се организират страшно много неща за децата, та вероятно ще е там. Божкеее, кога родих, кога ученик ще тръгва, не мога да повярвам  Thinking а аз още не съм се осъзнала, че дете имам  Rolling Eyes

Тони, аз лично кичури не харесвам. Харесвам тези, дето са в 4-5 хипер близки нюанса и придават като светлина на косата, не си личат, че са кичури, но тях не всеки ги прави и сигурно ще струват над 300 евро (щом към 150 е за обикновените). Пробвай, винаги може да се върнеш към русото (няма да останеш без коса), а и кичурите дават по-голям толеранс откъм израстване, за разлика от русата коса. Моята си е сиво-руса по рождение, та се боядисвам на два месеца, че и повече понякога.
За храненето на Дени - не е нормално толкова малко бебе да не иска да се храни. Вероятно го мъчат колики. Ти даваш на поискване или на режим по часове? Криско на тази възраст ядеше по 180мл.

# 518
Блонди , къде ви е новата къща , пропуснала съм ?

# 519
В квартал на Лиеж, Herstal Crazy

# 520
Да , наистина голяма промяна от Брюксел към Лиеж , на мен лично Лиеж хич ама хич не ми харесва , даже мога да кажа един от най-гнусните градове които съм виждала ама това си е мое мнение де  Peace
Успех , с всичко се свиква стига да искаш  Hug

# 521
Добър вечер,ние цял ден бяхме на вън,малко се разтуших,днес ни донесоха снимките от болницата,просто картички,но разбирасе са правени от фотограф и с професионален фото апарат,но какви цени ми уздумка,събудих се без кафе сутринта,за албум 250Е,за рамка с снимка 60Е,една снимка 15Е,та си взехме 8 снимки.За косата тя си ми расте страшно бавно и аз я боядисвах на всеки 2 или 3 месеца,но моята е много тъмна и аз я потдържам платинено сива,не такава жълта както е в момента.Ще се направя на кучури сигурно,а и малко промяна да направя,преди ходих и всеки ден на солариум и цвета ми подхождаше,но сега сам бяла и ако косата ми е бяла ще сам като 40 дена преди да умра Laughing.А денис си го храня от както се е родил на 3ч,и дори и часовете са му същите.Яде малко но добре че качва а не отслабва,щом сме вече 5300,сме добре според мен.А за боядисването не вярвам да ми излезе повече от 100Е,той за цялата коса русо ми взима толкова,за кучури би трябвало да е по евтино,но и аз съм му клиент от няколко години и се ползвам с специални тарифи.И аз сам много трудна с промените но пък мъжа ми му допада сега както ми е израснала косата и вика пробвай,абе до 16 ти има време.ще докладвам как е станало,и дали се възприемам.                                                                                        Сони ,да на България Ер  взехме билети,но и сега са за предпочитане,сега са около 200Е не е като 350Е,аз моя го взех за 165 с билета на Денис.Сядаите пред компа и почвайте следене на цените,че те се менят за минути. А за Гент, идваме всяка седмица,нали там са етървите ми,само сега на 16 ти мъжа ми ще е сам,аз ще се боядисвам ooooh! в къщи.

# 522
Благодаря, момичета, за комплимента   bouquet

За кичурите - по принцип не съм привърженик, но откакто родих се боядисвам сама и съм на нещо като кичури без да искам  Joy

# 523
Добро утро,как сте днес.За кичурите ще пробвам сугурно а ако не се харесам ще го  мисля,но имам нужда от промяна и когато сам така в депресия го отнася косата ми винаги Crazy,затова и фризюра ми ме съветва да сам си руса понеже след 2 месеца пак сам щяла да искам цялата да сам руса и било още по лошо за косата ми,пък ако остана без коса ще слагам пирука или екстейшан ако има за какво да се закачи Whistling,на място ще го мисля ooooh!

# 524
на мен лично Лиеж хич ама хич не ми харесва , даже мога да кажа един от най-гнусните градове които съм виждала

Чак гнусен не бих го нарекла, но иначе и на мен не ми харесва особено (най не ми харесва Шарльороа), много ми е някакси схлупен и тесен, тъмно едно такова, няма простор. Но ние сме дефакто в един град (водят го квартал, но си е отделен градец), който е по-добре от самия Лиеж. Но ще пробваме, не сме се венчали до живот там, ако не ни хареса и не свикнем, връщането в Брюксел е най-лесната работа, ще продадем къщата и ще си купим нещо тук. Просто на този етап за цените в Брюксел не можем да вземем кредит  Blush

Времето тези дни е просто отвратително, че и ваканция се падна и направо подивяхме вече вкъщи  Crazy Мен нещо жлъчка ме мъчи тия дни. Вие как сте?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт