Белгия - 19

• 41 192
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Just аз ти препоръчвам Maisons Du Monde,много ми е любим този магазин

mima-m.a  виж във FUN за такива ранички

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 23:27 от vele

# 661
Здравейте,моя син иска да хо дундуркам и да подскача вече та съм направо без ръце вече Crazyдори сега пиша една дума подхвърля го.как сте къде сте.Ох немога повече спирам,чао за сега.

# 662
Тони и ние сме така тази седмица. Алекс беше болничък и искаше само да го нося, но той си е вече 10кг и тежи, но нали е на мама бонбончето, та няма как да го оставя да мрънка  Mr. Green

# 663
Да подскача на 2 месеца?  Shocked

Фландрия ще интегрира наши и румънски роми  Crazy Само това й липсваше на Белгия  Laughing

# 664
Ужас  ooooh!   тези хора не се интегрират. Ама как да го знаят горките белгийци. През цялата си история правят фатални грешки с емигрантите.

# 665
Мима, в Shoe discount има раници на колела, сега видях, с Дора розови и с Диего и черни с някакви други шарки, не са никак лоши, по 24,99 са  Peace

# 666
Блонди благодаря за информацията.Може ли само да ми кажеш в коя част на Брюксел се намира магазина.Аз намерих един който е в Скарбек и работи в неделя.Ще се опитам утре да отида до там.Кога трябва децата да си намерят подаръците?На 6 сутринта ли?Ще трябва да влизаме в крак и с тукашните празници.Мойта дъщеря е написала писмо и на Дядо Коледа ShockedНезнам още какво там е написала  newsm78.

# 667
Има много магазини, навсякъде. Виж къде ще ти е най-удобно. Този в Скарбек е сигурно този до нас, не обърнах внимание дали ще работи тази неделя обаче  Thinking

Ние Сен Никола не го празнуваме, в смисъл Дядо Коледа ще си му носи подаръците, не сме белгийци, че да им прихващам и странните (за нас) обичаи  Wink Иначе в градината ги е посетил вчера, дал им е подаръци, стига толкова  Simple Smile

# 668
Ние и подаряваме по нещо дребно и на Ст.Никола защото в училище всички се хвалят какво им е донесъл. Не искам само мойто дете да гледа тъжно, че си няма подарък  Sad

# 669
ooooh!
Глупава държава и това си е , малко ли са им черните маймуни та още си канят  ooooh! ooooh! ooooh!

# 670
Аз предпочитам да си отпразнувам Никулден.Но виждам,че за годината която сме тук започнахме да празнуваме и тукашните празници Tada.С две думи празник всеки ден.А за подаръка беше написала писмото в училище и знеше другите деца какво са си пожелали.

# 671
Добър вечер,Блонди иска да го хвърлям и като му се опрат крачетата в моите се изтласква да подскача,та затова е по добре аз да го дондуркам отколкото той сам да се опитва да скача,а като има шанса да стъпва на пръстчета си маршерува Laughingопасен е,дори мрънка защо сам седнала като го дондуркам иска да съм права сякаш отстоявам за свекърва Crazy и много обича да гледа ТВ като майка си Laughing абе опасен е,като го тласкам към огледалото се смее и приритва с крачета,вчера се опита да се смее с глас,има и слюнка вече и се плюнчи,а как обича да смуче пръстчета или направо за по сигурно цялото юмруче мушка.А когато иска да го вземем гука така тъжно че чак ми става жално.След някоя друга година и ние ще пишем писма на Санта и на Коледа за подаръци.Сега ви пожелавам лека нощ.

# 672
  • Semmerzake, Белгия
Добро утро на всички! Надявам се Синтерклаас е зарадвал малките сладурчета!!!
Аз минавам на бързо да почерпя за именния ден на малката ми принцеса!
Честит празник на всички именници!

# 673
Добро утро и от мен.Сони да ти е жива и здрава малката именичка да стане голяма принцеса един ден и със здраве да си носи името.Честит имен ден на всички именици и от мен. baloni

# 674
Сони, да ти е жива и здрава именичката. С много здраве да си носи името!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт