Белгия - 19

• 41 167
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Не, не казвам че всички бебета се гледат еднакво, но и ти не си мисли, че само да мине бебешкия период и всички ще е лесно. Колкото са по-големи и по-разбират, толкова и по-се противят на това което ти искаш от тях.  Hug Търпение и търпение, и много любов към децата!

# 691
Така е - много любов, те имат нужда  Heart Eyes Малкият вече ми дава целувки, вярно малко лигави, но се разтапям в този момент, сигурно един ден като ми каже "Мамо, обичам те" и съвсем ще се разплача  Laughing

# 692
здравейте ето една снимка на моя мъник

# 693
Ами имах предвид дали и какви храни мога да купя от магазин и да приготвя храна за бебо.притесняват ме нитратите.четох във форума,но едно е да си в БГ и да може да си набавиш продуктите от село от баба и дядо,а друго е да издирвам сега био картофи.та се чудя чак толкова ли са наблъскани с годости зеленчуците,че да не се ядът от бебета? сигурно съм смешна,но не мога да взема решение как да го захраня.добре,че съм решила към 6 месец да го направя ,а дотогава дано имам кърма.а на някой изплащали ли са му пари затова ,че кърми? от нашата здравна застраховка на всеки 2 месеца до 6-ти месец ще ми изплатят общо 375 Еuro, което е един много хубав коледно новогодишен подарък

# 694
Велма, нормално е да искаш най-доброто за бебето си и да се притесняваш от нитратите. Но все пак зеленчуците се преработват и дори да има нитрати в тях голяма част се губат по този начин. Ето една статия на тази тема:

http://www.mamaibebe.com/?id=187

Иначе най-доброто за бебето е кърмата, така че дано успееш до 6-тия месец да си го кърмиш.

Тони, голям сладер е Денис

# 695
  • The QC to be!!!
  tiptoe

# 696
# 697
  • The QC to be!!!
Благодаря  Blush нямах на идея какво да напиша и рекох на пръсти да се запиша  Blush Сега обаче се сетих, ползвал ли е някой услугата на Икеа за доставка - наемането на техните венове и имало ли е случай да няма вен когато на вас ви трябва - това за Брюксел? newsm78

# 698
Икеа и бусове под наем ли дават  newsm78   Сега чувам за първи път  Confused

# 699
  • The QC to be!!!
цък изглежда доста удобно като услуга, само не зн. дали винаги ги има и дали се чака?

# 700
цък изглежда доста удобно като услуга, само не зн. дали винаги ги има и дали се чака?
Страхотно наистина, не го знаех това.
Днес мъжа ми бил в Икеа за елха и били ужасно "проскубани", както се изрази той. Ако ще купувате натурална, търсете другаде  Simple Smile

Бейби, ти в Брюксел ли живееш?

# 701
  • The QC to be!!!
bonni все още не, но това е проекта за след седмица  Praynig Елхата не ми е на дневният лист за др. седмица  Wink, но ще го имам в предвид.  Peace

# 702
Бейби добре дошла  Grinning

Ние сме с изкуствена елха тази година, но догодина сме решили да си вземем дръвче.

# 703
Аз винаги взимам натурална елха. Сташно са красиви изкуствените, всяка година ги гледам, но нищо не може да замени аромата на елхичката. Става още по-празнична атмосферата в къщи. Не мога да се лиша от това удоволствие  Simple Smile    А тук има различни сортове и си взимам един който спокойно ми изкарва празниците без да се разкапе.  Вчера си купихме, днес като взема детето ще украсяваме. Тя много се вълнува  Laughing

# 704
Икеа предлагат бусове, да.
Спряхме да взимаме живи дръвчета, горките, не искам да допринасям са отсичането им.
Бейби, добре си дошла  Hug

Общи условия

Активация на акаунт