Отговори
# 615
Това е много странно. И аз мислех, че само в националната генетична лаборатория се прави това изследване и ако ти вземат кръв на друго място я пращат там newsm78

# 616
  • Sofia
Evridika е отговорила вместо мен  Hug Сори за забавянето, но съм на работа  и нямам възможност много редовно да чета и пиша ooooh!

# 617
Здравейте коремчета !Чак сега сядам да прочета какво сте изписали.Доста работа имах днес,а в неделя вече на 100% ще ни монтират прозорците в хола,че станаха исторически  #Cussing out.
За задъхването и при мен го има.За пореден път се убежавам,че бремеността ми сега е по-различна от първата.Както отбелязах задъхвам се като си дам малко повече зор,че дори чувствам една огромна тежест.Понякога ме наболява и корема,ако съм прекалила с физическото натоварване.Все неща,които при предишната бременост са ми били чужди.

Пропуснах да кажа,че ако имам възможност бих отишла на 29-ти на отворените врати в Шейново.

# 618
  • София
а някоя ат вас пие ли тези витамини ooooh!

http://photos.andhranews.com/beauty-products-photos/womens-prenatal-formula.jpg

# 619
Някой друг ще ходи ли на лекцията в неделя в София? Да се разберем и да се видим там Hug
Как да стигна до там, направо не знам, гледах го в бг мапс, ама каквато съм ориентирана ooooh!

# 620
Здравейте коремчета Hug
Пресъединявъм се мъм розовите гащи Grinning
Много съм щастлива  Heart Eyes Две момиченца да им мисли баща им Joy

# 621
Честити розови гащи, антониаст Hug Радвам се на още едно попълнение в отбора с розовите гащи, че нещо бяхме започнали да изоставаме.

Смятам да обходя лекции и открити врати през октомври, така че ако някой не бърз да ходи сега, можем да се срещнем на октомврийските лекции.

Мнооого спокойна петъчна вечер! А също и приятни почивни дни!

# 622
  • София
antoniast   честити розови гащи и от мен ... надявам се другия петък вече и аз да се ориентирам към отборите тук  Mr. Green

Evridika  аз мисля да ходя. Видях , че е пряката преди мола Сердика и нагоре нагоре няколко преки ( ама как го обясних  Joy , изпринтила съм си и малка карта  Blush ). Ако искате може да се разбереме да се видиме пред мола и да го търсиме това ТУК ТАМЕ  Grinning

# 623
  • област Варна
Добър вечер! Освен, че днес е петък е започнал и втори сезон на любимия ми сериал, ихуууууууу!  Laughing

# 624
Листопад?  Mr. Green

# 625
  • област Варна
Ахахахахах, недей че от тоя смях на последък ме боли корема. Вампирски дневници - да оплакнем малко окото с двамцата братя Салватор.

# 626
  • Варна, морето, сините вълни...
Здравейте! Имаше една мама в Бургас дето ходи (може и други да има, не се сещам  Embarassed ) Та аз мисля на 15.09 да отида на тези отворени врати, така че може да се засечем с някоя мама. А ако може някой да каже за какво точно е това? newsm78 Преглед ли или да разгледащ родилното или не6то такова. Знам че е тъп въпроса, но не знам  Blush
Аз иначе съм ОК, и бебо не се спира. Като вляза в лекция и започва да се бунтува  Mr. Green сигурно много му харесва. Казват че ще стане учено като мама  Joy Peace

# 627
Ахахахахах, недей че от тоя смях на последък ме боли корема. Вампирски дневници - да оплакнем малко окото с двамцата братя Салватор.

Peace, и аз го гледам, много добро филмче.Тъкмо сега изгледах серията. Grinning

# 628
Здравейте момичета от мен и бебо, честито за розовите гащи. Ех кога ли и аз ще се похваля. Искам да питам какво е мнението Ви за стерилизаторите и нагревателите на линдам? То да си мама било, все едно да изкараш още едно висше  ooooh! Чета и чета и още не съм стигнала до същината.

Приятна вечер от нас, бързам да гледам филма. Вие може и да гледате листопад, а аз гледам секса и града-поне това ми остана

# 629
  • Varna, Bulgaria
Привет и от мен, доста време ме нямаше(има няма седмица Simple Smile ). Починах си, купих си дънки за бременни и сега съм спокойна  Peace Остана някоя друга по-широчка блузка или пуловерче и съм ок за есенно -зимния период, поне като за начало.
Аз да Ви кажа, както мислех да купувам всичко за бебо, така се оказа, че почти всичко можем да вземем от приятели и близки. Вече имам обещани кошара, кошница(такава дето е и стол за кола от 0 до 12 месеца), количка някакъв по-стар модел на Мак Ингланд, но тежи само 10 кг(казвам само защото съм чела , че са над 12-13 кила), шезлонг на Чико. Това за сега, въобще не е малко , а и ми спестява около 600-700 лева при внимателно харчене. Всичките неща са като нови, съвсем запазени и не мисля да имам някакви скрупули, че бебето ще използва употребвани от друго бебе преди това мебели(ако количката може да мине за мебел също  Crazy )
Честито на всички, успели да видят пола на бебчетата си, аз все още се надявам на 15 Септември. Щерлата няма търпение вече.. Тя дори не се вълнува толкова от предстоящата първа учебна година, което малко ме притеснява  newsm78
Утре мисля да отида на срещата на ЛЛЛ в МД Варна, имаше такава планирана, ако някоя смята да отиде , от мамите във Варна, с удоволствие ще се запознаем.
Лека вечер, аз след като пуснах и прострях 2 перални и поизчистих дома, блажено ще отмарям с поредната си книжка в леглото на нощна лампа. Мъжо вече спи, той днес много шофира-да си почива.

Общи условия

Активация на акаунт