Отговори
# 630
Здравейте,

Аз постепенно се възстановявам....преминах през изкл.тежък летен вирус,свалих 2кг,и сега започвам с килограм по малко от колкото забременях Cry...беше ужасно вдигна Т 38,9 с непрекъснато повръщане и разстройство...сасипах целия организъм...а за бебето само плаках,незная каква друга гадост може да ме сполети...5м бременност и всеки един от тях с някакъв проблем ooooh! Sad

От днес съм без Т,не съм повръщала и намаляха посещенията до WCто,но едва вървя,треперят ми мускулите Tired
Ходих при доктора си че такива неща ми минаха през ума ooooh!,всичко е наред с бебо... Praynig Praynig Praynig...доста изстрада човече с мен Confused...трябва спешно да се подсиля с витамини,че нямам никакъв имунитет явно...ПРЕНАТАЛ ми изписа..но май не са много добри,какви други препоръчвате?
Не мога да хапна нищооо...

Ей такива хубави при мен...
ВИе дано сте добре,до скоро!!!

# 631
Добро утро,

Хайде на закуската Mr. Green

anilevI дано се оправиш по-бързо spoko

# 632
Хей, добро утро, много спите! Някой вече изпи кафето!  Mr. Green

anilevI, щом всичко е наред с бебето не се шашкай!  Hug Аз също се чувствах много зле след повръщането и бях като парцал - нищо не ми се ядеше освен банани. Ела сега да ме видиш две седмици по - късно - ям като свиня и шкембето ми е огромно. Желая ти бързо оздравяване и позитивни мисли!   bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.
 Evridika ме изпреварила!  Mr. Green

# 633
Добро утро момичета   bouquet

anilevI  - бързо възстановяване  Hug За Прегнакеър съм чувала добри отзиви, ако искаш чуй и друго мнение де...

Аз днес съм на погачка на една малка красавица, която вече е на 39 дни  Heart Eyes

# 634
Добро утро!
anilevI,бързо възстановяване.Колкото лекари,толкова и мнения ще чуеш за витамините.Най-добре се довери на лекаря си.
Kally, аз и с първото дете нямах никакви скрупули.Взех всичко каквото можах- и количка и кошара....Сега и с второто,ако имаше откъде,пак бих взела.
amidala13 , да е жива и здрава малката красавица.Да носи много радост и щастие на мама и тате.

# 635
anilevI   бързо да се възстановяваш и не се притеснявай за бебето , предполагам всяка от нас има притеснения нещо да не му стане на малкото човече.
  Аз доста се рових за витамините, но за Пренатал на Джеймсън съм чела положителни отзиви, за Центрум Матерна знам от собствен опит, че не се понася добре от стомаха ( не ти го препоръчвам ). Аз лично последните 5 год. съм била само на Центрум, но с Матерната не се разбрахме  Naughty . Хип Натал са под формата на сок, но са по-бедни на витамини, иначе са много приятно сокче. Много добри отзиви четох за едни френски витамини - Супле маман ( Supple maman ако не се лъжа ) , но никъде не съм ги намерила до сега.

# 636
А аз още не пия витамини, та малко се притеснявам вече...мойта лекарка последният път като я питах каза, че за сега имало още плодове и зеленчуци и да не вземам още...ама скоро май ще трябва да ги почвам и аз, че скоро няма да има чак толкова витаминозна храна...

# 637
amidala лекарката ти има право. Аз пия, защото не консумирам мляко и млечни продукти и ми трябва малко калций за мен самата, че бебето си взима каквото му трябва. Само калций не мога да вземам и затова съм на комплекс витамини. Пък и да си кажа честно, не съм много по плодовете и здравословното хранене. Не трябва да се прекалява с витамините, защото по мнение на лекари се калцират по-бързо костите на бебето и при нормално раждане е малко проблем ( за майката де ). Но къде е златната среда, не знам  newsm78

# 638
  • София
Добро утро, момичета  Simple Smile!
anilevI, бързо възстановяване и положителни мисли и емоции. Щом докторът е казал, че всичко е наред значи бъди спокойна.
Стани~87, , и аз съм така с усещанията и мен ме понаболява корема и само се притеснявам и мисля разни ужасии. Когато усещам бебето съм много спокойна, а то милото не е от много дейните та съм си постоянно в напрежение  Sad.  Определено и при мен тази бременност няма нищо общо с предишната, но нали казват, че е така. Ох, да минава това време да си гушкаме бебетата вече.
За отворените врати в Шейново аз сериозно се замислям да отида, но ще бъде сутринта, ако има възможност разбира се. Ако някой иска да се разбереме да ходиме заедно. Аз ще се обадя да ни запиша.

# 639
Anilevi, стискам палци  Peace бързо да се оправиш напълно и ти и бебенцето да сте добре!!! Praynig Praynig Praynig

За витамините, според мене, които и да вземеш, все щр ти свършат работа. Моят доктор първо ми каза да си избера които искам и да ги пия от 20 г.с., но след една седмица, като ми изписа антибиотика, изписа и Центрум Матерна. Пия ги и нямам оплаквания. По-скоро питай дали може да ти препоръча нещо за подсилване на имунна система като ехинацея или нещо подобно, защото идват сезони с повече вируси и е добре да ги посрещнеш подсилена. Тази зима много боледувах и една приятелка много ми препоръча тахан с мед за подсилване на имунитет. Мисля,че добре ми подейства.

Кали, ако мога да си намеря всичко от приятели, много бих се радвала. Особено при мене, трето дете, ще ги ползвам минимално. Абсолютно съм за, без никакви скрупули. Все пак обичам символично да си има две-три неща новички, купени от мен специално за бебка. Така купих нова музикална кутийка, не че в къщи няма дузина, но да се знае, че си е на бебето.

Май се поувлякох. Само да добавя, че вчера сутринта не чувстах бебето и страхотно се притесних, почти бях решила да ходя на лекар. Ама пък снощи така хубаво ме нарита. Явно е нощна птица, като майка си ... Joy

# 640
добър ден момичета Simple Smileблагодаря ти тотони за кординатите и съвета...радвам се че вече си добре ... Hugаз да споделя все още не се задъхвам но ми прескача сърцето особенно като си легна... newsm78ужасно неприятно усещам го в гърлото...пулса висок а кръвното ниско ooooh!гадничко е..аз за витамините матерна знам че ги спряха...но защо newsm78жзех си по-нови някакви прегнакеър...четох някъде че витамините не трябва да съд.вит А....честито за розовите гащи на АНТОНИАСТ...при нас още не се знае baby_neutralвчера ме върнаха от МД за БХС не ми признаха ехото...трябвало да е на 3дни макс а нащо беше на 9....и сега наново #2gunfireчудя се не мога ли да ги пропусна? newsm78 newsm78

# 641
имам ли си линийка newsm78

# 642
какво да направя че да ми излиза автоматично линийката като подпис

# 643
mmm3333, не те ли пратиха да си направиш ново някъде по долните етажи?
Аз да ви се оплача сега се връщам, бях на гости на нашите и се измерих - 63 кила!!!  #Crazy Ям като ламя, не знам как ще я карам така... Rolling Eyes

# 644
ПРАТИХА МЕ но съкровището побесня защото искаха 30лева за ново ехо и само дето не ги взриви #2gunfireужас...добре че не се върна да им иска подробни обяснения.... Embarassedприбрах се безславно...сега незнам какво ще правя... Sadаз все още не ям както трябва...

Общи условия

Активация на акаунт