Отговори
# 645
mmm3333 отиваш в профил, отляво отново отиваш на профил и в подписа копираш BBC кода и най-отдолу има промени профила или нещо такова, натискаш там, за да се запазят промените  Hug

Май вече си се справила Simple Smile

Някоя друга мама дали ще ходи на лекциите утре. Аз също предлагам да с евидим на мола, че не го знам това ТУК-ТАМЕ къде е Mr. Green

# 646
Здравейте мами,
и на мен ми дадоха някои неща за Стефан, дори дрешки, купувани за момиченце, но в цветове различни от розово и те си бяха просто бебешки и си ги носи без проблем, не виждам нищо лошо в предаването на такива неща. Бих ви посъветвала само обувки да не взимате (буйки може, понеже са декоративни, детето не ходи още), защото свода на крачето се формира докато прохожда детето и всяко краче е различно и различно деформира обувката, а стъпалато е много важно и за гръбнака.  Simple Smile

# 647
  • област Варна
Ами те ехотата са по толкова. От ЗК ти се полагат само два през цялата бременност, освен ако наблюдаващия те не е добър човек и не ти взема пари за ехо.
За линийката - отиваш на профил от хоризонталното меню горе - 6 бутон. После пак на профил от лявото меню - 5 линк. Отваря ти се формичка за редактиране на профила и в правоъгълника за подпис си слагаш кода на линийката и даваш на бутона най-отдолу "Промени Профила"
И моля те не пускай 8758345 съобщения едно след друго, на последното което си постнала в темата и ма горе в дясно бутон Редактирай. Използвай го докато не помести някой друг мнение след теб.
Уф, докато се обясня и ме изпревариха.

# 648
благодаря ви момичета справих се Grinningдобре ЕСПИНИЗА ще внимавам..уча се още май... Winkте ехотата са си толкова ама го кажи на МУЖ Confusedпонякога са ужасни след 3 минути съжаляваше ..ама #Crazyтеж Thinkingко ни с тези характери...аз също съм за да ползваме дрешки от познати ....но май мямам наоколо много ..

# 649
анилеви, бързо възстановяване - яж препечени филийки и нещо с витамин Ц.

Аз витамини пия от 1 год. преди да забременея. Моят док много държи на тях и всеки път ме пита дали ги пия и дали се мажа заради сухата кожа. Иначе се храня доста здравословно.

За подаръците от приятели за бебето, употребявани дрехи и играчки - приемам всичко, защото не се знае какви ще са предпочитанията на беболина. Нямам предразсъдъци по въпроса, ако познавам хората.

# 650
Това много ми хареса и реших да го споделя с вас:

Един горещ летен ден дядо Пейо се връщаше от нивата, седнал в писаната си каруца с впрегнато доресто конче. Дядо Пейо провлачено промълви:
- Ех, колко е горещо и сухо!
- Да, наистина! - добави конят.
- Я! За първи път чувам кон да говори! - учуди се дядо Пейо.
- И аз! - обади се каруцата.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 651
Здравейте коремчета!Докато се обърна и то кое време е станало вече  ooooh!.

Да ви кажа дъщеря ми я отгледах на неща от приятелки и познати (дрешки,първите играчки и количка,която в последствие сменихме с по-лека,кошче,детско креватче и т.н.).И аз съм на мнение,че когато има възможност да се набавят от близки и са в добро състояние,няма нищо срамно да се ползват.

# 652
Здравейте,
върнах се от погачката, на която бях и искам да ви споделя, че толкова много дрешки получи малката бебка, че аз започвам да вярвам на хора, които ми казват да не се увличам в покупките, защото всеки кой как дойде да види бебо ще носи...Само ще изброя, че освен бодитата и блузките имаше: космонафт, спален комплект, чувалче, стерилизатор, джинси, дънки, яке....и т.н....беше много забавно... baby_neutral

# 653
Добре де, на погача подарък ли се носи или пари се дават? В с мисъл кое е по - важното?
Аз така миналата година отидох на една погача с 50 лв., но без подарък и накрая никой не ме и забеляза като сложих парите на погачата!  ooooh! Не че съм искала да се показвам колко пари съм дала, но ми стана тъпо...

# 654
Ами да ви кажа аз лично предпочитам да давам и да ми дават пари на погачата.А след тово всеки да купува каквото му е нужно.Така или иначе дрехите или не се уцелват или ори не се обличат и по веднъж.На мен лично ми се е случвало.Пък и вкусове всякакви.Най-добрият вариант е пари+някаква играчка.

# 655
  • област Варна
Аз пък като ходя на такива мероприятия, дори и на РД с чиста съвест си питам какво трябва или давам пари най-вече. А на нашата мисля да кажа при поканата или дрехи за над 6 месеца или пари. Никакви играчки и тем подобни. Че като знам каква съм капризна и как си избирам нещата най-много да не харесам подаръците  hahaha
Една мацка ми предлага това онова, но количка и столче за кола искам да си купя нови. Нали съм си ги избрала с кеф - ще им се радвам всеки ден. Пък и после ще ги продам поне на половин цена, ама ще ми е останал кефа  Joy.

# 656
  • София
на погачага се слагат пари да в една кърпа,а подаръци други отделно който иска,но винаги има Simple Smile

# 657
За пога4а съм давала и подарък и пари за кърпата, такъв е ритуала, питам какъв подарък искат и си преценявам колко да додам за кърпата. На нас е имало хора, които само по-голяма сума пари са давали или по-голям подарък и пари4ки символи4но, всеки сам си преценява  Simple Smile, но във вси4ки слу4аи се събират много неща, а и 4овек ве4е е понавлезнал в бебешката тема и по-трезво преценява какво му е нужно  Peace

# 658
Здравейте момичета само минавам и отивам да почивам. Днес цял ден ходих по магазините да гледам за гардероби скрин за бебчо, просто в нашия нама вече и за чорап място  Mr. Greenобожавам да пазарувам. Искам да Ви кажа, Е незнам какво се притеснявате за килограмите си, аз тръгнах от размер L  и сега нося все още за бременни L, но няма да е за дълго и то винаги съм била на диета. Аз питах АГто за витамини, но той ми каза, че това било най-хубави сезон и нямало нужда и за нутримаг каза същото. Миналия път дадох 43лв. за него и искам да кажа, че си го изпих няма да го хвърлям я, само утрогестан ми предписа Thinkingдали пък от него не дебелея. Пих го чак до миналата седмица. А колкото до дрешките имам си комшиика, която вече се записа да ми дава това онова. Отивам да спя, ужасно съм изморена, а съпругът ми е ужасно болен, дано не хвана и аз нещо. Бебчо нещо не ми рита от вчера и започнах да се притеснявам.
Анивели бързо оздравяване  Hug

Поздрави от нас   bouquet

# 659
Извинявам се за правописните си грешки  Embarassed  Embarassed  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт