Отговори
# 660
Здравейте мамчета,много рядко се включвам,въпреки ,че редовно ви чета-просто сега си намерих занимание и цял ден плета,дори вече имам елече и терлички,а сега започнах и панталонче Winkзнам,че няма да са като купените,но пък си убивам времето и и го правя с любов  Hugще ги снимам скоро да ги видите и вие и ако има още някоя мама запалена по плетивото да се предаде, Hugне че съм майстор де Embarassedчесно казано правила съм го като малка когато плетях за котето и сега  Peace

# 661
yan4etooo , Фентъзи и Стеиси също плетат.  Grinning

# 662
 Бенджолина - newsm20 Добро утро-е днес е неделя и всички спят Grinningаз отивам да хапна и по-късно ще се включа Hug

# 663
Добро утро...Ето по едно кафенце за събуждане

# 664
adi_v4 това с битата сметана и шоколада е простоооо мммммммммммм   bouquet

за плетивата, аз съм се учила, но честно казано мога само шал  Mr. Green харесала съм си едни терлички за момиченце в зара (ако моето се окаже мома)  Grinning вижте ги в сайта, с едно копченце отстрани, като обувчици са, може да ви дойде идея и за момченца, нещо различно от класическите терлички, който за каквото си чака Hug

loryn аз пия утрогестан от месец някъде и не съм мръднала на кантара, някакви грамчета само, не мисля, че се дебелее от него. Много ми е странно, корема ми порасна толкова много, а кг си седят  newsm78

хубава неделя   Party

# 665
  • Varna, Bulgaria
Добро утро,
Благодаря за кафенцето Adi_v4, особено това със сметаната мммм.
Аз също обожавам плетивата, но признавам така и не успях да се науча да плета, а много исках, но не е за мен... Аз обичам да шия гобленчета, ама не класики, ами точно такива разни бебешки и сладурски моделчета. Също така разни абстрактни имам, но така и не ги рамкирах  Rolling Eyes

# 666
и аз съм по гобленчетата, но половинката не ги обича и много ме е яд  Sad а какви детски има, просто разкошни, и метърчета за стена с мечо пух и какво ли не  Flutter

# 667
Привет, мамчета!

Надявам се, че всички сте във ведро неделно настроение!

Кафенцата изглеждат великолепно, жалко че не разполагам с бита сметана, веднага щях да си стъкмя едно такова.

Браво на всички плетящи мами!!! Мноого е приятно нещо красиво да бъде сътворено с много любов за бебето. На времето плетях и бях поизплела не едно или две неща за първото ми бебе. Би трябвало да ги пазя Thinking Сега - не нам, в дългите зимни дни, като спра да работя... Може пак да хвана куките. Сега пък има такива красиви прежди... Започвам да се навивам, сякаш... Crazy

# 668
А мен ме е хванала манията за чистене. Сега натрапвам на мъжО да боядиса цимента между ваната и плочките в ново бяло. Вчера чистих калка от тоалетните чиний (там където върви водата).

Иначе за плетенето - мама е майсторка, мен хич ме няма. Обожавам плетени рокли, поли и пуловери от меки прежди.
Бебето мисля да го държа на памук и да не го навличам, поне в началото, докато е вътре. Може само плетени терлички, ама елечета и др. - не.

# 669
  • област Варна
Добър ден!
Аз току що се завърнах от "пазар". Една приятелка ми подари 4 торби с дрехи. Сега ще ги сортирам и прибера в гардероба. Даже се чудя дали има смисъл да си купувам комплект за изписване или да си спретна един от най-запазените дрешки.
Обеща ми шезлонг и стерилизатор за микровълнова, но като се нанеса в новата къща, че сега няма къде да ги прибера.

# 670
Здравейте мамчета  Grinning Браво за мамите, които плетат, обожавам плетените дрехи. На бебчо пък от сега купих плетена жилетка в жълто ама по-скоро е за момиче-просто са прекрасни. А тъкмо преди няколко дни му викам на милото- ех мило да можех да плета, а той е накарай мама да те научи  Close аз мога, а аз hahaha е тогава изплети нещо за бебо. Сутринтта се събудих с ужасно главоболие, но вече се пооправих пък и милото е по-добре и мисля да излезнем на пазар. Трябва да купувам подарък за ръст 104см. за рожден ден  Mr. Green пък съм и намислиа да купя нещичко и за бебо. Моля момичета кажете нещо за стрилизаторите на линдам, никой ли не ги е гледал. Харесала съм такъв, а толкова се чудя. Не е ли скъп, пък от друга страна е електрически и става за всички шишета, стерилизира за осем минути и се изключва сам, а това е много важно за мен, имайки предвид че съм много разсеяна и забравям постоянно. На мен пък ми изглежда вече малък корема, постоянно срещам момичета с едни тумбаци  #Crazy огромни, кога ли и моят ще стане такъв  Mr. Green нямам търпение.

хубав ден на всички коремчета от нас Hug

# 671
Здравейте бременни майчета!

Аз влизам в темичката ви за да следя състоянието на една ваша съфорумка/тя ми е сестра/.
Ако нещо е забравила да ми каже ще го науча от тук.
С нетърпение чакам втората си племенница или първия племенник.
Извинявам се, че нахлух в темичката ви, но да не е само запис ви се представих.

Желая лека бременност preggo на всички и не се преуморявайте. Hug

# 672
А какво мислите за стерилизаторите за микровълнова печка?
Има ли добри отзиви?

# 673
Привет коремчета, ама тая тема как само се търкаля - още малко и ще дойде време за нова... Laughing

Гледам, че някои мамчета плетат...аз пък съм кръгла нула в това отношение... Blush Иначе страшно много ми харесват плетени пелени, едни такива големи и красиви, спомен са ми от преди доста години...дано намерим някоя баба, която може да плете, за да ни направи поне една такава...

Ние в петък живи здрави сме на ФМ, чакаме резултати иот БХС, но направо тогава ще си ги вземем, доки каза, че ако има нещо притеснително ще звънне преди това, и НЕ я чакаме да звъни newsm17

Във вторник ми е последният работен ден и се отдавам на активна почивка, обзавеждане на спалнята и детската и други такива приятни неща  Heart Eyes

Хубав ден на всички, айде вече да го усетя този беб, че нямам търпение вече... Crazy

# 674
Здравейте!
За стерилизаторите за микровълнова аз съм много ЗА, ако опрем до тях. Купих си по принуда такъв на Авент и съм ужасно доволна-стерилизирах по 1000 пъти на ден за има няма 5-7 минути и всичко е готово. А с тенджерите-докато стопли водата, докато се свари и превари и дойде време за ново ядене.

Общи условия

Активация на акаунт