Отговори
# 705
Здравейте момичета, минавам само набързо да се похваля, че сме със сини гащи Simple Smile както си и мислех Simple Smile
Всичко най от мен и до скоро Simple Smile

П.П: Бенджи ще ти пиша SMS, че имам нещо да ти казвам Simple Smile

# 706
  • София
нашата количка е с 2 дръжки и съм си доволна,спорид мен предимството е че на тх закачам 6-7 торби с покупки и не ги нося,всичко закачам Grinning

стерилизатора си го ползвах цялата 1ва година

нагревателят е много важен според мен ползвах го до скоро,много е удобен,защото е малък и си го носех навсякъде и по заведения и тн  трябва ти само 1 контакт и малко вода и готово

# 707
Фентъзи гърл честити сини гащи, да е много здраво и красиво бебчето. А пък аз съм убедена, че нащето мишле ще е дама.  Hug Hug Hug

# 708
Много ви благодаря за отговорите Hug
Аз вече знам,че ще си го купя това чудо за затопляне за 11 евро,в крайна сметка пък по-евтино няма да намеря,а все ще ми влезе в употреба,дори и само на кърма да е детето ще дойде време да му се правят чайчета примерно,та поне за затопляне на водата мога да го ползвам,а също така и за пюрета и т.н. Замислих се като го видях,защото имаме микровълнова,знам,че е бърз и удобен вариант и все пак не мисля да я ползвам за бебо,поне докато е мъничък.
А отностно количките - преди ви бях питала за АБЦ Мамба- да ви кажа видях е в магазина и татенцето каза,че тези големи и на пръв поглед удобни гуми нямат никакви амортесьори и според него не ставала за нищо тази количка Mr. Green Иначе зимния кош е добър,но като видях летния и като се опитах да си представя как спи едно бебе вътре с навирени крачета .... ясно е,че съвсем се отказахме от нея и от подобни модели,които нямат нормално легнало положение.Засега сме на вариянтите Лола,или Лола ъп,на доста изгодна цена,но не се се решили на 100%.Поне имаме време да избираме,дано само не поскъпнат  Grinning
Честито момченце Фентъзи!Добре дошла в отбора на сините гащи Grinning
Лека вечер и хубави сънища! Hug

# 709
  • София
добро утроо   food010

# 710
Добро утро.
Заповядайте на кафе и закуска.

Фентъзи
, честити сини гащи, не че и аз не бях сигурна за теб   Laughing

# 711
  • Mostly in my mind
добро утро и от мен. слънчева седмица.   bouquet
Бенжи, мерси за закуската. ей такива ги обичай - обилни  Mr. Green
Фентъзи, честито момченце. на 4д ли го гледахте?
да се оплача, че съм станала в 7:30 да чакам майстор , а той все още не е дошъл  #Cussing out да не ти влзиат в къщата. още по-малко , ако са познати  #Cussing out

# 712
Добро утро, благодаря за закуската  Hug вече не ми е нужно кафе. Днес отново съм 0.5 повече килца и то на гладно  Whistling ама не ми пука после ще му мисля.

Хубав и усмихнат ден Ви желаем   bouquet

# 713
  • София
Gigka, Evridika някой ходи ли на лекцията на лалече лигата, как беше ? Много ми се искаше да отида, но пътувахме от Варна за София да си приберем момчето за градина. По принцип съм с дълъг кърмачески стаж ( 1г и 6м) но ми се щеше да си припомня това онова. Дали организират всеки месец?

# 714
Добро утро, бремелинки!

Честити сини гащи на  Fantasy_Girl . LaughingАз предчувствие за пола нямам, сега в четвъртък съм на ФМ.Нямам търпение да видим дали всичко е ок и да разберем пола естесвено.Ние с тати искаме еднополови да са дечицата.Но...каквото и да е, важното да живи и здрави Laughing
Тук във Варна не мога да го преценя  все още времето, май ще излизаме с малката.Тя си иска нейнето, всеки ден да е навън с приятелчетата.Така че.....ние изчезваме.Приятен ден за сега. Hug

# 715
  • У дома... някъде
Хайде и аз да се разпиша,въпреки че нямам с какво да се похваля,освен че приключихме с ремонта. WinkНие все още не знаем пола на бебчето,но и това ще дойде скоро. Crazy
Хубав ден и много усмивки!

# 716
Добро утро и от мен
За съжеление не можах да отида на лекциите, защото се успах Embarassed Предишната вечер бяхме на рожден ден на една малка принцеса и стояхме до късно и на сутринта се събудих в 10:30. Искаше ми се да отида ама...надявам се че ще има още лекции.
Fantasy_Girl честито, добре дошла в отбора на свекървите Mr. Green
Бенджолина мерси за хубавата закуска  bouquet
Хубав ден на всички Hug

# 717
  • София
Fantasy_Girl, честито момченце   bouquet. А на всички желая успешна седмица. Днес пак ще ми е голямо търчане, но ще ви чета от време на време.  И да ми стискате палци цялата седмица  Wink.

# 718
Добро утро и от мен!Благодарности за закуската  Hug!
Честити цветни гащи на ФЕНТЪЗИ!Розовият отбор май много изостава  Naughty.

ЛОЛИТА,много добре те разбирам за майстора  ooooh!.И ние вчера уж познат,та го чакахме 3 часа,докато дойде  #2gunfire.

За порт бебето и аз гоползвах като ОГНЕНА СТИХИЯ,3 месеца за зимен кош.Вършеше ми супер работа,защото беше широк с 2 ципа и си увивах Нели в одеало и я мушках в него!

Това за сега,аз на 16-ти се надявам да видиме пола на бебчето живот и здраве  Praynig.

# 719
Опа, привет и от мен. Добро утро ако може така да се каже.  Grinning Вече съм на работа и след отпуска нали знаете кво е гадно. Tired  И аз на 16-ти съм на преглед. Мъжа ми вече няма търпение да разбере пола, ама пък не е сигурно дали пак ще се види Grinning
Лек ден, за сега  Hug

Общи условия

Активация на акаунт