Отговори
# 690
Това е друго-съвсем не знам,че ти си в друга държава, където всичко е така.

# 691
Я сега някоя компетентна мама да ми обясни какво точно предтавлява "портбебето", защото аз уж бях разбрала, ама сега виждам, че има две неща, на които им казват така... newsm78

ето за какво говоря:

http://www.topobiavi.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%82-%D0%B1%D0%B5%D … 5-adno108685.html

http://www.moebebe.com/catalog/product_info.php?products_id=74

първото малко като кош за новородено ми идва..а второто си е одеалце, което с някакви ципове и копчета става като чувалче...Та кое от двете ни е необходимо...или и двете... newsm78

# 692
а ето това е много красиво:

http://911.bg/a2/port-bebe-chicco-3574893.html

# 693
Това е друго-съвсем не знам,че ти си в друга държава, където всичко е така.

Ако си достатъчно изобретателна, може да ползваш само идеята, но тук комплектите са много по-изгодни, особено тези - "новородено". Вярно, прибутват и много боклуци покрай необходинмите неща - пример - няколко лигавника и много кърпи за сметка на дрехите в комплекта.
Затова винаги е хубаво да се знае, какво мислят хората с малки деца, че аз когато гледах бебе племенница 97 год. хуманата и памперсите бяха екстра  Simple Smile

Амидала, това не е ли малко скъпичко? 100 лв?
Иначе е готино, ама за колко време ще се използва?

anji_86, това за витамините и големите бебета наистина е така - аз съм го поръчала моето 3500 г.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:11 от Тодорка Боева

# 694
amidala13 , аз съвсем нахално, понеже съм на линия в момента отговарям,че всичките са супер и се използват за порт-бебе. Което ти харесва. Аз имам нещо като това първото. Ако имаш зимен кош за бебе в количката, не мисля,че ще ти трябва порт-бебе. Аз нямах, за това порт-бебето е много удобно за зимно бебе.

# 695
ама тези по-упоритичките в количката направо ли се пъхат...то тогава може и без зимен кош за си взимаме колички ако е така, или бъркам...

# 696
Здравейте мамчета  preggo,

искам да се включа в темата за витамините и да споделя какво на мен са ми казвали лекарите за тях....и то три лекари са ми го казвали, че не било хубаво да се пият витамини през бременноста, защото се раждали много големи бебета...за което аз лично не виждам лошо... pppсамо да са здрави бебоците!Просто отново се учудвам как всеки лекар си говори от неговата призма и опит(явно тези тримата са от една школа  Mr. Green), а кое е най- правилното е изключително индивидуално за всяка бременност според мен. Това, което знам от опита ми във фармацевтичния бранш е, че тези синтетични витамини не са най- добрия начин наистина да си добавиме онова, от което имаме нужда като активни вещества....усвояването им от организма също не е най- добрия, който ни се иска.
Аз примерно до третия месец пиех Прегнакеър и след това, лекарят ми каза да съм ги спирала, за да може сам организма да изгради механизъм да изхранва бебока. А този същия лекар по принцип има аптеки и след преглед винаги те праща от там да си купиш лекарствата, т.е. той съвсем спокойно можеше да ме прати да си купя тези или други витамини плюс какво ли още не, както го направи един друг, който по принцип няма аптеки, но пък знам, че му дават процент от аптеката до него....абе всичко е голяма вързалака... #2gunfire

И въпреки всичко не е лошо да се подсигурим допълнително, при условие, че идва зимата, сезона на гриповете. И дано да успеем да се опазим от тях newsm17

# 697
Да, така мисля. Аз така ползвах порт-бебето си и нямах и грам нужда от кош-сега не разбирам защо всички се блъскат да имат кош-може би е по-удобен, ама и порт-бебе върши работа,а и го ползвах само 3-4 месеца. Коша утежнява количката (на кг) освен другото. Сега отново си избирам колички без кошове-може би съм старомодна, за мен са излишни днешни технологии.
Не пия още витамини-карам на фолиева киселина, която била полезна за усвояването на желязото. Решихме с гинеколога,че сега е още сезон на плодове и зеленчуци и няма нужда-ям поне по два вида плод на ден. Обаче при мен е това,че имах само домашни зеленчуци до сега-домати,краставици, зеле, марули, чушки...ако са от пазара, може би щях да пропия.

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 20:20 от огнена стихия

# 698
Относно стерилизаторите за микровълнова според мен е нещо много практично и със сигурност ще си купя. Мисля си че е много по-удобно и лесно от тенджери и т.н. Като ви чета имам чувството, че аз съм единствената която все още не е купила нищо за бебчо. Мисля си, че още е рано, а и през зимата когато не съм на работа ще си имам приятно занимание Simple Smile тогава ще има шопинг мания.

# 699
Като ви чета имам чувството, че аз съм единствената която все още не е купила нищо за бебчо. Мисля си, че още е рано, а и през зимата когато не съм на работа ще си имам приятно занимание Simple Smile тогава ще има шопинг мания.

Да те успокой - не си единствената, и аз още се лутам в огромният избор на пазара и нищичко не съм купувала...а до сега само столче за кола имаме обещано, всичко друго ще си го купуваме...но се успокоявам, че има доста време и по-добре да се ориентирам сега и да чета коментарите на другите момичета за различните неща - тъкмо риска да се сбърка ще е по-малък... Grinning

# 700
Е и аз най-накрая пуснах и наша снимка,пратих и плетеното елече с терличките  newsm44 само коремчето ми остана,но ме е срам  Blushче ми се срува отпуснат в сравнение с вашите Blush

# 701
Възхищавам се на всички, които умеят да плетат-аз се научих като бях на 12 години, но от тогава ми секна желанието и съм забравила тотално. А е много хубаво да можеш нещо за детето да изплетеш сам.  smile3501

# 702
Здравейте момичета, върнах се от покупки, за бебо взех две беденца жълто и беличко. А за рожденния ден взех пуловерче за 30лв.  Shocked нямаше по-евтино. До витамините, аз още си имам в градинката отзад, съпружеското тяло се грижи за нея отлично yesyes и не ми се е налагало да купувам нито, зеленчуци нито плодове. Мисля обаче да си поискам този път, като отида на преглед. Аз мисля да си купя и стерилизатор и нагревател, нито мисля да си преварявам нещо в тенджера това е пагубно за мен, най-малкото пожар  Mr. Green. Съжалявам това си е лично мое мнение, но мисля, че микровълновата печка е един от най-вредните уреди в къщи. От много отдавна не я ползваме за нас, пък за бебенце и новородено ... съмнявам се. Totoni офертата ти е много добра, аз си харесах нагревател за 27лв. и повече не бих дала за такъв уред. А и искам да кажа, че стерилизатора на линдам не е никак скъп 70лв мисля, че си е много добра цена. Отивам мноооого ме боли главата, мисля да пия един парацетамол.

Поздрави от нас   bouquet

# 703
 Забравих да кажа, днес ходих в Айко мисля Finti си търсеше възглавница за кърмачки. Там имаше, изглеждаше много по-добре от тази в кауфланд, цената беше 17лв. мисля, имаше и от 50лв, но нямаше голяма разлика мужду двете. Не помня на коя марка беше, не бях тръгнала за нещо такова и не обърнах внимание. Там има разпродажби на детски стаи. Аз мисля да си купя точно такава възглавница.

Поздрави  Hug

# 704
  • София
Забравих да кажа, днес ходих в Айко мисля Finti си търсеше възглавница за кърмачки. Там имаше, изглеждаше много по-добре от тази в кауфланд, цената беше 17лв. мисля, имаше и от 50лв, но нямаше голяма разлика мужду двете. Не помня на коя марка беше, не бях тръгнала за нещо такова и не обърнах внимание. Там има разпродажби на детски стаи. Аз мисля да си купя точно такава възглавница.

Поздрави  Hug

Благодаря за инфото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт