Отговори
# 270
  • У дома... някъде
И аз се отчетох с една снимка на коремче  Grinning

# 271
Добро утро!!!

Поспаланкиии Hug
Хайде да похапнем

и накрая  Joy.........

Качин снимки на подаръка от Карфур...сукман,блузка-комплект и още една червена блузка-всичко за 20 лв купихме и активна гимнастина 60 лева...супер готина но не могах да я снимам Heart Eyes
Боденцата не ги отворих да разгледам дали са с къс или дълъг ръкав съжелявам Embarassed...ако ги купувах щях,но се отказах.

Хубава неделяяяяяя

# 272
  • област Варна
А поспаланки, не сме се издали още. Много сладки сандвички. Днес уж щях да спя до късно, ама мъжо пак ме събуди в ранни зори и половин час гледахме коремчето ми как се беше издуло от едната страна и си го милвахме. Радвахме му се като малки деца.

# 273
А поспаланки, не сме се издали още. Много сладки сандвички. Днес уж щях да спя до късно, ама мъжо пак ме събуди в ранни зори и половин час гледахме коремчето ми как се беше издуло от едната страна и си го милвахме. Радвахме му се като малки деца.
сладкооо Hug
Моето бебе си подритва буквално Simple Smile

# 274
Добро утро и от мен на всички коремчета!
Благодарности за веселата закуска  Laughing!
Аз сега пия кафенце и мисля днес да си помързелувам. ThinkingМъжа уж щеше да почива,но е на работа. #Cussing out
Дано поне за днес Емо Чолаков да е уцелил прогнозата за времето,че ми омръзна стоенето в къщи.Вчера при нас не спря да вали цял ден!
Да се похваля,че и аз май вече осещам бебчето,но въпреки,че ми е за втори път все още не съм сигурна на 100%  Embarassed.

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 10:24 от Стани_1987

# 275
Добро утроооо Simple Smile))

закуската е супер, а като видях филийките с айфеловата кула и се сетих, че продават тостери и гофретници с мики маус, та по празниците може да се обзаведем с един такъв гофретник за малчо, мисля, че ще е много хепи  Party

нашия тати вчера се върна от икеа с гардероба и едни етажерки, как ги е събрал в колата не е ясно, че гардероба е 202 см  Crazy
много ме зарадва, има и още неща да се правят по стаята, но си имаме паркет вече, поне прашуляците ще намалеят и Стефан много и се радва и хвърчи като луд Grinning  по-късно ще кача някоя снимка  Simple Smile

приятна неделяяяя  Party

# 276
Добро утроооо Simple Smile))

закуската е супер, а като видях филийките с айфеловата кула и се сетих, че продават тостери и гофретници с мики маус, та по празниците може да се обзаведем с един такъв гофретник за малчо, мисля, че ще е много хепи  Party

нашия тати вчера се върна от икеа с гардероба и едни етажерки, как ги е събрал в колата не е ясно, че гардероба е 202 см  Crazy
много ме зарадва, има и още неща да се правят по стаята, но си имаме паркет вече, поне прашуляците ще намалеят и Стефан много и се радва и хвърчи като луд Grinning  по-късно ще кача някоя снимка  Simple Smile

приятна неделяяяя  Party
икеа ох тази икеа...влюбена съм....ама пусто тук няма

Ще ми е интересно да видя покупките ВИ Peace

пп: В София не се ли строи още ИКЕА-та или от Румъния сте купили newsm78

# 277
  • У дома... някъде
И у нас започна лек ремонт,по-скоро козметичен.
И мен човечето си ме рита усилено,но предимно вечер.Същото беше и при първата бременност,предимно вечер се бунтуваше. Crazy

# 278
Мерси за закусчицата, много приятна!

Пия си кафенцето, хапвам плодове и си мисля накъде да поема, че днес е слънчево и приятно, само за разходки.  Simple Smile

ESpinoza, това, което сподели, е толкова сладко. нашият тати малко страда, че не съм сега при него, но още малко трябва да потърпи. Тъкмо за големите ритничета ще сме си заедно. Simple Smile

Благородно ви завиждам, че сте свършили ремонтите, а аз тепърва жилище трябва да търся, че мъжът ми не иска да се занимава без мене. Mr. Green Голяма грижа ми е, но сега точно няма да го мисля.

Една много слънчева неделя ви пожелавам!!! Hug

Последна редакция: нд, 05 сеп 2010, 12:01 от happy-mamma

# 279
Добро утро и от мен ...макар май да е вече обяд...

Да се похваля и аз снощи устех едно отчетливо повдигане на коремчето, което чувствах не само с ръката...токлкова добре го усетих. Нямаше как да се обърка, но мъжлето спеше  и  не исках да го будя....Наистина май вечер се усещат повече ритничетата. smile3521 preggo

А относно на кой колко му е коремчето...наистина всичко е толкова индивидуално...на мен тепърва леко ми се подува коремчето...но съм висока и явно има място на къде да се разпростира бебчето. Важното е да сме здрави и бебоците и ние. Нещо много съм разчувствана от вчера като ходих на училището за бременни и направо толкова съм развълнувана и чувствам че го обичам от сега, въпреки, че други мами са ми казвали, че обичта идвала с грижите newsm78

Да не пропусна да честитя и да приветсвам новите мами и да им пожелая само хулави емоции  bouquet, и да пожелая всеки преглед да ни носи само спокойствие и радост, а на притеснените мами по-бързо всичко да се оправи!!!

# 280
  • София
Привет, чудя се на мамите в София къде го видяха това слънце, при мен е мрачно и мъгливо. За големината на корема, вероятно много зависи от структурата на тялото. Аз съм висока и с доста широк ханш, явно все още има достатъчно място за бебето, защото коремът ми хич го няма. Добре, че поне дънките започнаха да ме пристягат, за да съм спокойна, че има развитие.

# 281
  • Somewhere over the rainbow
И от мен добро утро  /то вече обед де ,ама днеска си поспахме и вървим с три часа назад/
Толкова се радвам че  утре ще ни слагат дограмата  newsm44 /досега една седмица холът  си зееше отворен без прозорци  и то в тези студени и ветровити дни,но най-сетне ще спрем поривите на вятъра у дома/ Е,  после почва обръщане на ъглите,  боядисване и пак мазаници и цапаници,  ама горе-долу ремонта идва да е наполовина.
И аз се замислих за шумовете и музиката ,които бебето чува. Напоследък слушам бърза и енергична музика на разни диджеи ,което едва ли действа много успокояващо като подрънкването на гривнички. Ама пък ще го успокоявам с хората, които си пускам.Преди забременяването играех народни танци ,но спрях от страх и сега си пускам у дома и си играя  от време на време по-бавничките  хора ,за да не забравям стъпките.
Идеята да се кръсти бебето на брат/сестра ми допадна обаче буквата на брат ми пък съвпада с тази на свекървата и пак може да има сърдити  Sad
За отоплението обаче ми казаха че първите месеци не било хубаво на климатик да се топли бебето,защото не му били развити дробовете и се затруднявало дишането. Мамите с по едно- две деца може ли да споделят за отоплението при тях.

# 282
Цитат
Толкова се радвам че  утре ще ни слагат дограмата   /досега една седмица холът  си зееше отворен без прозорци  и то в тези студени и ветровити дни,но най-сетне ще спрем поривите на вятъра у дома/ Е,  после почва обръщане на ъглите,  боядисване и пак мазаници и цапаници,  ама горе-долу ремонта идва да е наполовина.

Боже,това все едно аз съм го писала!И ние очакваме до 1-2 дни да ни сложат дограмата в хола.
За името да кажа,че при нас първата буква К на сестра ми съвпада с тази на свекър ми,но като се каже цялото име става ясно на кого е кръстено  Naughty.

При нас отоплението е парно на дърва,защото сме в къща.Въпреки това трябва да мисля за овлажняване на въздуха  Thinking

# 283
И ние сме в къща с локално парно на дърва, но мислим от тази зима да си вземем пелетен котел.
Няма да я има цялата хамалогия с дървата, пълен автоматик е, зареждаш го на 2-3 дена, то си пуска пелети, а на 1 седмица почистваш по 2 шепички пепел. Страхотно е.

# 284
добро утро  Simple Smile,

аз днес мисля да хващам гората, че ми се ходи сред зелено.
Човечето сутринта го усетих как направи един плонж  Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт