За памперсите - всяко дете е различно, докато растат децата ни също много се променят, днес тези памперси може да са добри утре другите, нагаждаме се спрямо детето.
Нашия батко от 1г2м възраст е на ясла,много добре се чувства, иначе трябваше д го гледа бабата, ама не ми се щеше да и мирише пръцканото и прибягнах до ясличка.
Риба си хапвам доста, пъстърва и сьомга основно,даже вчера менюто ни беше със сьомга цаца не ям.
Нашето дете се храни през деня на 2 часа през нощта на 4-5, заспива в 9-9:30 и се събужда сутрин в 9-9:30, вечер яде и заспива, дори имам чувството,че спи и докато яде. Вече яде около 10 мин. и е готов.
Не смятам да го захранвам преди навършени 6м., и първото което смятам да дам е картоф. Плодовете ще са на пюре с ориз, овес и елда като им дойде времето. Аз готови плодови пюрета не давам.
Juturna Huggies в BG са турски, не са лоши но ме притеснява че лепенките за доста широки и притискат коремчето.
***Ади*** още ли имаш проблем с препълнени гърди , предлагам ти да ги контролираш с водата.

Още умувам. И без това вчера ми звъннаха от там да кажат, че в близките две седмици ремонтът им няма да приключи...
През деня усещам как кърмата ми "слиза" на два часа(той и на толкова яде), но нощем - не. Явно са се регулирали нещата вече.

Направо го взимам на ръце докато се успокои и отново започвам процедура по обличане, и отново започва на дадува гайдата....иначе през деня е спокоен, спи, разхожда се...като стане към 5-6 се започва с изцепките. Два дни /тоест откакто плаче след баня/, му смених с час по-късно часът за къпане. Ще го върна, ама едва ли е от това...чак пък толкова...като швейцарски часовник.
. За днешната разходка съм приготвила размразена кърма, че да видим дали това ще спаси положението.