ЮЛЧЕ папка, спинка, слушка, в мама много то се гушка

• 26 041
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • IT
марита с нещо да го счукаш трябва-с дръжка на нож върху дъска например...МОите гърди определено не са това, което бяха-меки имем предвид Simple SmileSimple SmileSimple Smile

също заспива трудно Мики, към 00 обикновено заспива нощен сън има и един кратък към 21 часа. Вече се буди само един път нощем към4:30.

За гръбнака не знаех преди че не трябва да се потупва, знаех само че не трябва да се масажира. Вече като го тупам по гърбчето, не му потупвам гръбнака.
Хайде приятен ден

# 571
за първото ми е ясно, но за второто бях доста озадачена

И двете са доста озадачаващи, да не кажа абсурдни.
     Peace Peace Peace
    Ако първото е правилно,защо в такъв случай проблема се решава с даването на залъгалка?  Thinking Гладът със залъгалка ли се утолява?
    За второто.... Crazy  33uu Детето расте и започва да слага в устата си какво ли не,освен юмруците.И ако някой ми каже ,че това се случва от липса на любов . Joy

# 572
   За тупането по гърба......Направо не знам....
   Що съм тупала по гръбчето баткото ни.  ooooh!

# 573
  • в 1001-та нощ
за първото ми е ясно, но за второто бях доста озадачена

И двете са доста озадачаващи, да не кажа абсурдни.
    Peace Peace Peace
    Ако първото е правилно,защо в такъв случай проблема се решава с даването на залъгалка?  Thinking Гладът със залъгалка ли се утолява?
    За второто.... Crazy  33uu Детето расте и започва да слага в устата си какво ли не,освен юмруците.И ако някой ми каже ,че това се случва от липса на любов . Joy

не мисля, че има родител, който предлага залъгалка на гладно дете; децата я приемат, когато са нахранени - за успокояване

Последна редакция: нд, 12 сеп 2010, 09:59 от a.l.e.n.a

# 574
  Стига родителят да не бъде объркан с разни "компетентни" съвети и заключения на уж специалисти.   Peace

# 575
  Danito_d,малчугана е голям сладкиш! Пу-пу!  Heart Eyes
   И аз,както Алена, храня бебето ,колкото за утоляване на глада,преди банята(ако изобщо е гладно,де).Не искам детето да ми реве ,вместо да се наслаждава на къпането.

Ади,имаш ли новини за малкия Емо?

# 576
Здравейте и благодаря за стиснатите палци  Hug
Емчо е добре,още сме в болницата,аз се прибрах за час да си взема душ,че там е такава мизерия..оставих го на баба му,ама все за него мисля  Confused
Да кажа как се докарахме до тоя хал-малкия кашляше малко и го заведох при лекарката му ,а тя ни изписа сироп-Стодал,хомеопатичен бил,много хубав,пихме го 5 дена и резултатът беше по-голяма кашлица,сополки и хрипове в гърлото.В сряда ни приеха,правят му инхалации-всички бебчета плачат на тези инхалации,а мойто зайче ги проспива..Та след три дена се разбра,че без антибиотик няма да стане и започнаха да го боцкат милото сутрин и вечер.Вече по-малко кашля,само хрипчетата да се изчистят и ще ни пуснат.
Сега отивам при него,а като ни изпишат ще се отчета пак  Hug

# 577
Меганчо, бързо да оздравявате, браво на бебчо, че се държи геройски.
Ние малко бяхме на разходка, ама доста подухва и се прибрахме, сега уж спим Simple Smile

# 578
Меганчо,стискам палци мила,скоро да сте у дома Praynig

Шише и аз съм в чуденка дали да давам.Също съм в чуденка,какво да правя с едното одпадащо нощно хранене.Алекс определено маха едното,а на мен не ми се цеди с помпа,в резултат гърдите ми се вкаменяват newsm78Тази вечер заспа в 21 ч и се събуди в 01:30 за хранене,нали се сещате,че щах да гръмна ooooh!После се събуди чак в 05 ч...Май ще трябва да е поцедя 2-3 нощи,само за олекване,пък дано се регулира.

Алена,пробвах номера с лука.Вчера ядох два пъти салата с воден лук (този лилавия) и определено ефекта е поразяващ Crazy

Дани,много сте пораснали Hug

Това със залъгалките спорна работа-като не ще,не ще.Как ще му я дадеш,като не я иска.Алекс продължава да се напъва да повръща от залъгалката.Като неще,ако ще.Ако се задълбочи лапането на пръста,пак ще настоявам Peace

# 579
  • София по рождение
Меганчо, стискам ралци бързо да отшумат и хрипове и чудо и повече да не стъпвате там! Hug

Да ви успокоя момичета...ние нали сме малко по-големи от вас....съвсем скоро децата ви ще започнат да имат здрав нощен сън. Или ако не  е здрав, то поне ще е с ясни параметри от колко до колко. Всяко дете е индивидуално, но пък като си измисли режима ще си го следва. Ето например Константин ти трови нервите след банята, но п ък заспи ли към 23-24 ч. се буди чак към 9. После става, преобува се ,яде, яка, пак се преобува и заспива отново. Така до 13-14 ч. Сега работим за установяване на следобедния режим. Laughing

# 580
  • в 1001-та нощ
Меганчо,стискам палци мила,скоро да сте у дома Praynig

Шише и аз съм в чуденка дали да давам.Също съм в чуденка,какво да правя с едното одпадащо нощно хранене.Алекс определено маха едното,а на мен не ми се цеди с помпа,в резултат гърдите ми се вкаменяват newsm78Тази вечер заспа в 21 ч и се събуди в 01:30 за хранене,нали се сещате,че щах да гръмна ooooh!После се събуди чак в 05 ч...Май ще трябва да е поцедя 2-3 нощи,само за олекване,пък дано се регулира.

Алена,пробвах номера с лука.Вчера ядох два пъти салата с воден лук (този лилавия) и определено ефекта е поразяващ Crazy

Дани,много сте пораснали Hug

Това със залъгалките спорна работа-като не ще,не ще.Как ще му я дадеш,като не я иска.Алекс продължава да се напъва да повръща от залъгалката.Като неще,ако ще.Ако се задълбочи лапането на пръста,пак ще настоявам Peace

много се радвам, че и при теб има ефект  Peace

и ние сме във фаза – „отказвам нощното хранене” и аз имам този проблем с гърдите, но според мен ще е грешка да се цедим – мляко трябва да остава, за да може организма да разбере, че трябва да го намали през нощта…
в краен случай, ако е много зле положението – изцеждай с помпата по малко и паралелно с масаж (докато помпата помпи – масажирай гърдата с ръка да няма „засядане на мляко”) – но не помпи до край, а колкото  да се освободи напрежението  Peace

# 581
Ние снощи като заспахме в 10 след 1 час хранене, се събуди в 3.30, но имах съвсем леко напрежение, поцока малко, но се оказа че се е събудила от напъване да ака, като я смених не поиска да папка и с малко гушкане заспа. Тази пауза е по-рядка, обикнивенно се буди към 1, после 3 и в 6. След това откарваме докъм 8.30- 9 часа.

# 582
helli sun, и аз вече усещам разликата.
Няколко вечери подред заспива в 20 ч. и се събужда в 5-6 ч.
Дано да му стане навик  Peace

# 583
Привет на всички  bouquet
Вече изобщо не смогвам да пиша, но за това пък почти не пропускам да чета Laughing
Исках само да пожелая кураж на Меганчо и бързо оздравяване на малкото и съкровище-мога да си представя какво преживяваш, защото и ние бяхме една седмица в болница с баткото заради много тежко изгаряне, но не ми се разправя, че наистина беше много страшно.Няма нищо по-лошо от това детето ти да не е здраво и ти да си безсилен да му помогнеш, затова искрено желая на всички само да са им живи и здрави дечицата. Не се косете за това ,че си смучат ръцете-те от там започват да опознават себе си и света, нито за това спят ли или ядат през нощтта-Ради яде по веднъж, но съм убедена, че няма да се откаже лесно от нощното хранене, но не мисля и да го тормозя, а батко му до година и 1 месец ядеше всяка нощ-по 20 грама на всеки час, Не беше никак приятно за понасяне,ама и това мина и сега е здрав и спи здраво по цяла нощ-от доста време вече -сам в стаята си.Имам приятелка , която на 40-я ден на сина си спря да му дава храна през нощтта и до осмия месец не спаха нито тя, нито детето. Тогава си му върна нощното хранене и се наспаха и двамата Laughing. Така че ,без да се правя на голям капацитет и без да се опитвам да поучавам никого, апелирам да се водите от детето и да не се задълбочавате толкова правилата...Само дано са ни здрави дечицата, а другото едва ли е от толкова голямо значение.
Хубав ден на всички,въпреки мрачното време  bouquet

# 584
Здравейте, здравейте!

Алекса, мерси за линкчето, дано успея да се възползвам.
 Peace

Меганчо, стискам палци за бързо пълно оздравяване и да не се разболява Емо повече

Данито
, много хубав и пораснал е Виктор!
Да го доведеш на следващата среща  bouquet

Мисля да излезем на разходка преди да се е смрачило съвсем.
Вчера беше супер гадно и мрачно, а Денис ужасно кисел, за 12 часа спа само 2. Добре че през нощта спа както обикновено и днес е вече доста по-добре.
Но от 1 седмица е много кисел когато му се спи и рядко заспива сам.
Добре, че големите биби (моите гърди) са все така услужливи Simple Smile
Днес са малко попрепълнени, но поне топлия душ разкара втвърдяванията.

Прекрасен ден на всички.

Предложението за следваща среща според прогнозата е 17,09 - петък отново в Борисовата градина на площадката до слона или околните алеи, където има свободни пейки. 10,30 - 15,30
Ще следя прогнозите и ако се наложи ще променим датата в движение.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт