Жената зодия Овен/ 18 тема

• 22 485
  • 750
  •   1
Отговори
# 645
Ей болните я бързо се стягайте да оздравявате  Naughty

# 646
  • при моите деца .....
Привет!!!!
Това гадно време ме подтиска  Sad
Уморено ми е.....
Днес имам танци - ще ми се отразят добре.
Преди това съм на родителбска среща, дано не ни задържат повече от 1 ч 1,20, че не ми се пропускат танците. Ако не свърши - ще си тръгна по-рано.
Ели, да ни покажеш готовата бутилка.
Хубав ден!

# 647
  • при моите деца .....
Привет!!!!!
Щастливо уморена, с приятна болка в прасците от танците.... хапнах домашен домат с домашен воден лук - невероятна салата с бутчета в плик - вкусно и диетично - очаквам да сваля вече 1 кг.
Защо така не пишете?  newsm78
Самотно ми е  Cry
Ели, много ми пареса бутилката Св. Димитър - невероятен подарък би била за предстоящия празник, а бутилката "Мостът" ми върна усещането за слънчево време!  Hug
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 648
Ехоооо wavey тук при нас голям дъжд се изсипва.
Както гледам всички сме болни yu5 ама ние вече сме добре, взехме си дозичката антибиотик и всичко е ОК.
Днес съм много доволна накупих си малко неща за зимата и моя намаза доста. Сега само ми остана едни ботушки и едно яке и съм готова.
Боби Hug Heart Eyes Hug

Що така се покрихте бе, къде изчезнахте всички?

# 649
Боби, тук съм бе, ама нищичко ново не се случва, а и тия пусти овненца къде се изпокриха.. Много ти благодаря за думите за бутилките ми  Grinning
Май ще викам овчаря и кучето му  Twisted Evil

# 650
Тук съм и аз, добра ви вечер!
На всички подсмърчащи, кашлящи и кихащи, пожелавам да оздравяват по - бързо.

Аз съм във водовъртежа на домашните. Дет се вика, върнах се в първи клас  Mr. Green
Голяма учене пада. Но поне има положителни резултати. Детенце взе да носи само шестици и учителката много го хвали.
А аз съм много горда! Embarassed
Днес тае бо - то се получи страхотно. Направо беше купон. Не ми се прибираше. Музиката беше  Heart Eyes Пях и играх.
Еличке, бутилката със Св. Димитър, наистина се е получила много добре. Браво!
Горгонче, и аз съм петимна за ботушки и яке. Ще направя нещо по въпроса тия дни. Въпреки че, съм голям каприз и трудно харесвам, ама няма накъде. С това отслабване, се налага да си подновя целия гардероб, защото нищо не ми става от миналия сезон.
Боби, евала бе жена! Ти не се спираш. Има ли вече резултати от диетата и режима?
Лека ви нощ!

# 651
Аз съм тук,кой се губи?
Ходя на работа,но ви наглеждам.Болни не искам да чувам ,че има.Какво гърло,мед,лимон и чай с ехинацея да си вземете.
Медуске,какъв АБ бе?Толкова ли беше зле?

# 652
Добър вечер,мацки! Hug
Утре ще пиша повече!
Целувки! Heart Eyes

# 653
Dobro utro
Az za poredna nosht se budq ot bolki i pridyrpvaniq v korema. Trqbva da vzema seriozni merki ve4e. Kato izklu4im tova za sega neshtata se razvivat 4udesno Simple Smile

# 654
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Джей, отиди на лекар, за да си спокойна.
Корсетче, храня се по  ВМ-НВД, но нали имах 2 почивни дни, та посвил се е корема, но още нямам кг в -.

Хубав ден, любими овенки!

# 655
Боби, мерси за кафенцето Simple Smile
Днес и аз си позволих да си направя едно, макар че моето е по-скоро пародия на кафето. 250 мл. мляко с 1 к.л. кафе.  Mr. Green
На лекар бях, казаха ми че всичко било ок. Явно пак ще ги вдигам на крак моите лекарки  Laughing

# 656
Добро утро.  bouquet

Джей можеш да вземаш Но Шпа 3 пъти по 1 на ден.
На мен така ми го изписаха при нужда и болки.   Hug

Боби, благодаря за кафенцето  Hug

# 657
Добро утро newsm68 времето при нас е отвратително cold очертава се един дълъг и студен ден.
Боби, мерси за кафенцето Hug
Джей Hug
Корсет, да видиш аз колко съм капризна, до като си избера нещо ooooh!...
Ели, овчаря май помогна, викай го по-често Wink Laughing
Пепи, трябваше да му дадем АБ на малкия иначе няма да се оправи, вдигаше температура от сливиците, а ако не го пресечем ще стане по-лошо.
Бенджи, ти как си?
 Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

# 658
Горгонче, ако ти е писнал сегашния аватар да ти предложа няколко нови? Вчера като ги видях и се сетих за теб Simple Smile

Джей, ти отивай на лекар щом те притеснява болка, а ако нямаш доверие на един лекар-отиваш при друг  Hug
А ти знаеш ли пол?  Grinning

Боби, неуморна си! Аз не съм толкова свръхактивна като теб. Но снощи дъжда ми подейства сънливо, легнах навреме и днес съм скочила раничко и бодра с настроение за работа.
Не ми е удобно да пускам снимки на нещата си тук, все едно ви ги навирам  Embarassed Вие и без това ги виждате в блога или фейса.

# 659
Здравейте, огнени!

Кучи студ е тук, в Софията. Зимата дойде  Sick
Джей, и аз като някоя свекърва, ще се включа в общия рефрен: иди на лекар!
Ели, току - що видях онази прелест в сиво, пепел от рози и лилаво. Фен съм ти!

Днес го давам леко и свободно  newsm68
Дребният има само една незначителна домашна, която смятам, след малко да го изюркам да изпълни.
След туй, ще се отдам на кулинарен разврат /да се разбира готвене и плюскане/ и висене по форумите.

Общи условия

Активация на акаунт