Жената зодия Овен/ 18 тема

• 22 484
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
Ели, рано е още за пол. След месец поне Simple Smile
Момичета, ходя при две лекарки - и по ЗК и на частно. И двете са добри и надеждни, казаха ми че е нормално да има болка заради нарастването на матката. И то по-скоро не е болка, ами някакво неприятно усещане, не е като да не се търпи.
Почнах да пия но-шпа от днес, то малко от малко облекчава Simple Smile

# 661
Горгончева, аз съм добре, чакам си чинно да видят на 7-ми дали задържам вода, но не се тревожа особено.
Ели, рано и е на Джейката за пола. А само какви аватари си и измислила за наша Горгончева, направо  Crazy
МОже ли и за мен нещо, сякаш искам да сменя моя, ама не съм арт настроен човек и виждането ми куца. Confused
Зайче, наближава датата на бракуването, как се чувстваш, тресе ли те вълнението?

Опс. Аз докато го напиша и Джейка ме изпреварила  Grinning

# 662
Здравейте! Heart Eyes

Джей,и аз имах болки в началото Hug

Много ми е трудно писането ooooh!,затова спирам Mr. Green

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 663
Да се включа и аз до като малкия си играе с нещо друго и имам малко свободно време Wink
Ели, смених си аватара, но се притеснявам да не ми се скара някой модератор, че много съм се разголила hahaha.
Бенджи, то не остана до 7-ми, няма да се притесняваш, всичко ще е наред Hug.
Зайче, кажи нещо, как се чувстваш преди сватбата? И да знаеш чакаме снимки от събитието, и без оправдания Hug.
Кокич Naughty няма да се разберем така с теб. Искаме да пишеш и то редовно Crossing Arms не ме интересува ще се научиш на клавиатурата.
Франчето, нещо ни забрави последно време Sad

# 664
Зайче, кат' си говорим за сватби: http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0

# 665
Много интересна сватба Joy

# 666
Много интересна сватба Joy

Аватарът ти е страхотен!
Ели, много добро предложение!  Peace

# 667
Момичета, ние просто ще сключим брак, а сватбата ще е догодина живот и здраве. Нямам още нищо, ни рокля, ни обувки...
В понеделник ми направиха серклаж, зашиха ме и сега си почивам вкъщи и се надявам бебето да си стои на топличко до термин. Та покрай тези тревоги, всичко останало отива на заден план.
 Hug на всички.

# 668
Момичета, ние просто ще сключим брак, а сватбата ще е догодина живот и здраве. Нямам още нищо, ни рокля, ни обувки...
В понеделник ми направиха серклаж, зашиха ме и сега си почивам вкъщи и се надявам бебето да си стои на топличко до термин. Та покрай тези тревоги, всичко останало отива на заден план.
 Hug на всички.
А усещаш ли го серклажа?

# 669
Бенджи  Hug  чувствах опъване и лека тежест, но днес съм ок и не го усещам.

# 670
Зайо, радвам се, че се обади, тъкмо щях да те пусна на издирване  Laughing. Бебето е важно,  ако ти кажа, че моята голяма сватба ми е почти...бяло петно  Blush Добре, че са снимките  Laughing
Бенджи, ровичках на същия автор, ама той колкото красиви, толкова страховити ги рисува. Я виж засега това:

Корсет, а така, всеки миг рахат трябва да се ползва пълноценно.  Laughing Много се смях на линка на сватбата  Laughing Може би защото си представих как моите дървени кумове ще се разкършат  Joy

# 671
Зайче, радвам се, че сте добре с бебчо Hug Heart Eyes и нищо, че няма да има сватба ние пак искаме снимки Wink.
Ели, как се казва автора?

# 672
  • при моите деца .....
Я и аз да се обадя - сега се прибирам от работа - днес пак на бързи обороти - скатах се следобяд от работа - отидох на разходка - 8-9 км, отрази ми се добре - отдадох се на мисли, пообщувах със себе си - прибрах се поуспокоена.... После взех Марти и я заведох на детски РД - след това на тае-бо, набързо душ, обличане и пак на работа, сега се прибрах....
Корсетче, мисля, че вече съм свалила 1 кг, но съм пред МЦ и нередовно посещение на важното място, та нямам реална престава - искам да се харесвам, а това е вътрешна нагласа, имам нужда и от други промени за това.
Зайче, радвам се, че си добре, пази се.  Hug
Медузка, невероятен аватар.
Ели, като си по-свободна ми е любопитно какъв би избрала за мен  Embarassed
Хубава вечер!
Много си ви обичам!
ПС - Фран и Делта - я и те да се разпишат! Naughty Naughty

# 673
Зайче, какво си преживяло ти?  Shocked Геройче си ми, да знаеш. Хайде от тук насетне, всичко вече ще е ок. Разбира се, че сега не ви е до сватби.
Кокич, де си бре? Пописвай по малко, тъкмо ще упражниш клавиатурата.
Делте, Фран, Мира вас защо ви няма?
Боби, убедена съм, че има резултат. Просто бъди последователна и постоянна. С резултатите, ще дойде и вътрешната увереност. И не поставяй себе си на заден план. Аз го правех години наред. Сега не допускам компромиси в това отношение. Знам, че заслужавам да бъда харесвана и обичана, заради начина по който изглеждам и заради това което съм като човек. Ако някой се опита да ме пренебрегва и подценява, прав му път.

Лека ви нощ!

Последна редакция: пт, 01 окт 2010, 10:22 от corset

# 674
Айде да се отчета!corset Hug

Медузке,Джей,честити ви нови аватари Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт