Жената зодия Овен/ 18 тема

• 22 464
  • 750
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
И аз, и аз Франчи newsm47
КазвайтИ, часо. И нали пак на Кончето сме?
Като се върна от Пилатеса и танците, ще видя какво сте писали за срещата и мястУтУ Hug

# 61
В събота аз не мога на сватба съм ,но от понеделник съм на линия....Искам и аз на среща другата седмица.....

# 62
У РусЙе на моста  Hug

# 63

Neeeee Naughty!Y London na MocTa Hug

# 64
Ето тортата:
http://media.snimka.bg/7081/020417959.jpg

Тази пак аз съм я правила но за новородено.
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs420.snc3/25312_115 … 161_1989071_n.jpg

# 65
  • при моите деца .....
Хей, нова тема.... Медузка, много е хубава   bouquet

Утре ще ви изчета - минавам да се запиша - доволна съм от почивката, добре ми се отрази, имах нужда .... имам плюс от 2-3, дано не са 4, килограма, но.....
Сега ме чака оправяне на багаж - нали съм с 2 "деца" вкъщи - никой не ми помага  Mr. Green
До утре!!!!
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 66
Momi4eta,iskam snimki Peace!Iskam da snimate Bendjolinka! Hug

# 67
Ето ме и мен.
Ехааа Пепито  newsm09, какви страхотни торти, браво  smile3501.
Франчи, то в тоя вятър и пеш да ходиш ще те отвей на земята  Hug.
Днес не можаха да ме боцнат и утре пак ще се ходи  Crossing Arms.

# 68
Сезона ми приключва в неделя, от понеделник съм на линия. При майка ми ще ходя в понеделник, но предиобяд.
Пепи, страшни торти, че и без печене  Mr. Green
Коки, Бенджи ще ти я снимаме в профил и анфас...под бюста  Laughing Да й видиш коремчето  Grinning
Пепа, какви изследвания щяха да ти правят?
Боби, само толкова ли беше? Ама страхотни снимки видях във фейса Simple Smile
Мира, купи по-голям гардероб и ще рахатясаш  Laughing
Не мога просто да не споделя новата техника, която сама си измислих Simple Smile Идеята ми беше барелеф в/у стъкло, това не е точно това, но се доближава малко.
Критикувайте ме, ако не ви хареса, защото смятам да задълбая в тази насока.

# 69
Ели, интересно се е получило, но....малко ми е скучно...и едно такова мрачно...иначе е хубаво. )
Аз си падам по цветничкото...)

# 70
  • Varna
АлЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮЮ newsm68 newsm68 newsm68 СтанахтИ лИИИИИ Grinning

ПЕПИЧ,
Торти, образец smile3503

ЕЛИЧКОВА,
Аз, също обичам цветничко, обаче обичам и като това златничкото, което си сложила на стъклото newsm10

АлЮЮЮ, АнгличанкЪтЪЪЪ, Laughing Не може да познаЙш, бе Банджолинчо е бременна. Тумбака и си е същия. Да не е като мене във 3тия месец вече да и личи. НапраУ си е маЛикенка.

Хайде, момичета пожелавам един пълен със весели емоции ден

# 71
# 72

Добро утро, грабвайте кафетата и завоювайте света  Grinning Тук се очертава един хубав, есенен ден. Я кажете, обичате ли да ходите в парка, когато падат листата и да се заравяте или хвърляте във въздуха?  Wink
Благодаря, Мира и Делтичке за коментарите Simple Smile Това е друг стил, по-тежкарски, цветовете никога няма да ги разлюбя Wink

# 73

Добро утро, грабвайте кафетата и завоювайте света  Grinning Тук се очертава един хубав, есенен ден. Я кажете, обичате ли да ходите в парка, когато падат листата и да се заравяте или хвърляте във въздуха?  Wink

Обичам  Hug
Ели, ти си една волна птичка  Hug

# 74
добро утро и от мен момичета.във Facebook съм Ива Костадинова.  Peace Обаче моля ви пишете че сте от темичката ,че аз отхвърлям почти всички  Embarassed Rolling Eyes

лек ден желая на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт