The Amazing Race

• 22 582
  • 316
  •   1
Отговори
# 120
А дали ще бъде финал между 4 отбора? Това е основната интрига за утре и би било нещо абсолютно ново за формата. Повечето от мненията, които четох обаче по други форуми са, че финала ще е обикновен - с три отбора. Някой би трябвало да отпадне в Бразилия. Даже се правеха и прогнози кой може да е. Но превюто за последната серия е добре изпипано и не дава никакви спойлери  Wink
А розовите другарчета дразнят вероятно поради това, че ролите са им сменени - мъжът е жена, а жената е мъж. Като цяло мацката става, но не и Кент.
Сестрите са най-непредвидимият отбор от всичките финалисти. Досега се движеха абсолютно под радара. Трябва да им призная, че играят равномерно. При тях не е имало рязки спадове, както при останалите три отбора, които в определени етапи се отърваха на косъм.

# 121
Финалът - http://eztv.it/ep/27303/the-amazing-race-s18e11e12-hdtv-xvid-lol/

Много добър. И най-накрая всичко беше честно и заслужено. Поздравления за победителите  Wink

# 122
  • в морето до колене
CBS отново са "омешали" двата си топ-реалити формата  Mr. Green
Една от двойките в новия сезон 19 на TAR са победителите от Survivor - Итън Зон (сезон 3) и Джена Мораска (сезон 6).

Да видим, дали ще се справят по-добре от Ромбър  Whistling

# 123
  • София, България
Голям фен съм и на това предаване и на Сървайвър. Итън и Джена да не са гаджета?
Само че кажете по коя телевизия го гледате, че аз ги следях по АХН, но сега вече май не ги дават там  newsm78

# 124
  • в морето до колене
Итън и Джена са гаджета от ... не знам вече колко години - май от финала на нейния сезон и определено още отпреди да участват заедно в S08-All Stars
Всъщност това, което най-много радва в тяхното участие е, че явно Итън е победил рака и бързо се възстановява, щом са решили, че има сили да се подложи на физическите и емоционални натоварвания в Надпреварата.

Аз въобще не съм в час какво дават по AXN, защото съм убедена, че са поне 2-3-4 сезона назад от актуалните. AXN само ме зариби за тези два формата.  Simple Smile Сега си ги свалям от торенти...
Но това конкретно е спойлер за предстоящия сезон - на практика снимките са започнали едва преди около 10-15 дни.

# 125
  • София, България
яяясно  Wink или съм забравила, или не съм забелязала в 8-мия сезон, че са гаджета. Тя май Джена там доста рано отпадна  newsm78 Нито пък съм знаела, че Итън е бил болен от рак. Радвам се, ако се е оправил. Голям симпатяга ...
Аз нещо трудно се оправям с тегленето, и особено със субтитрите. Намирам някакви сезони, но със субтитрите е трудно. Първия сезон на Сървайвър например не мога да го намеря със субтитри. После от 2 до 13 го следях изкъсо и от 14-15 сезон нататък вече го изтървах ... нямам време. Обаче много се кефя и на двете предавария. Българския Сървайвър хич не ме изкефи, такова изкривяване на формата, че няма накъде ...
А за новия сезон - как да се справят по-добре от Роб и Амбър - те нали спечелиха  newsm78

# 126
радос, Роб и Амбър не спечелиха в нито едно от двете си участия в Amazing Race. В Сървайвър може и да са успели, но в надпреварата се провалиха тотално

# 127
Е, чак да са се провалили тотално - единият път финишираха втори (с разлика по-малко от 10 минути след първите след като самолетът изчака въпросният отбор да догони самолета със закъснение), а вторият път отпаднаха след 3 поредни първи места в предишните етапи...да не говорим, че отпаднаха след изпитание, което беше на късмет (кой първи ще изрови писмо адресирано до него от огромен плик с много други писма)...

# 128
  • София, България
Вярно, че така беше, Амбър спечели звездния сезон на Сървайвър. Гледах като останаха втори, а следващия път, в който са участвали в Амейзинг рейс не съм ги гледала. Днес гледах обаче някаква серия от 20-тия Сървайвър. Роб и там участва, ама нещо много рано го изгониха. Трябва да взема да понаваксам аз малко ...

# 129
Вярно, че така беше, Амбър спечели звездния сезон на Сървайвър. Гледах като останаха втори, а следващия път, в който са участвали в Амейзинг рейс не съм ги гледала. Днес гледах обаче някаква серия от 20-тия Сървайвър. Роб и там участва, ама нещо много рано го изгониха. Трябва да взема да понаваксам аз малко ...

Радос, задължително гледай 22 сезон на сървайвър - Роб отново участва и даже спечели! По мое мнение в 22 сезон той направи уникална игра! Трябва да се гледа целият сезон задължително! Беше уникален и то само и единствено благодарение на Роб. Наистина си заслужава гледането Peace

# 130
  • София, България
Ще го гледам, но имам 5-6 сезона още да наваксам Simple Smile

Знаеш ли, сега се сещам, че съм гледала, като ровиха с Амбър из писмата ... Абе силен играч си е Роб, няма какво да е. Те май двамата с тия предавания се издържат, няма ли да имат деца вече  newsm78

А, и още нещо - от къде ги теглите, че в Замунда нямат субтитри  newsm78 Или субтитрите ги сваляте от някъде другате  newsm78

Последна редакция: нд, 03 юли 2011, 10:47 от радос

# 131
  • в морето до колене
А някой от вас дали надникна да види, какво представлява новото шоу на Марк Бърнет Expedition Impossible по АВС?
Много прилича на Надпреварата, естествено  Mr. Green
Но основната разлика е ограничената география - доколкото схващам, действито ще се развива само на територията на Мароко.
Остналото са дребни детайли - отбори от 3-ма, вместо от 2-ма / вместо на автомобили се придвижват на коне и камили (е, това си е много съществена разлика от гледна точка на зрителското забавление  Laughing) / най-много харесах факта, че при изпълнението на задачата никой не казва "това е вярното" решение...
Единият отбор не преброи вярно змиите, но отвори същото сандъче като останалите, намери следващото указание - само дето след като бъхтиха половин час из пустинята, стигнаха до знак "това не е правилната посока; върнете се обратно и пробвайте пак"  Shocked
Според мен това е по-добро за телевизия, отколкото отборът да седи отстрани и да чака да му изтече наказанието, примерно.
Но иначе - нищо ново под слънцето.
Все пак ще ми е любопитно да чуя и други мнения.

# 132
  • София, България
Привет, по АХН почна 16-ти сезон на надпреварата. Искам да си го следя по телевизията, защото си е със субтитри и по-добре го разбирам. Обаче изпуснах първите две серии. Проверих в някои торент сайтове, но никъде не го открих (в Замунда има само 14 и 15-ти сезон) . Можете ли да ми кажете от къде да дръпна 1 и 2 серия от въпросния 16- ти сезон. Мерси предварително!

# 133
То това хубаво, че по AXN пак дават TAR, но началният час на предаванията е убийствен, 8:05 сутринта в събота и неделя.  ooooh! Ако не беше това неудобство, с удоволствие бих изгледала сезона отново.
Виж по-задните постове в тази тема, има линкове, откъдето теглехме епизодите на 17-ти и 18-ти сезон, но на английски, няма субтитри на български. Мисля, че беше в eztv.it

А имаш ли представа кое шоу е "Надпреварата" , мернах го в програмата на AXN? Кое му е оригиналното заглавие? Защото TAR си го водят "Шеметна надпревара". Не съм гледала AXN от 100 години.

# 134
  • София, България
Мерси, ще погледна.  Вярно, че е малко раничко, но ... аз и без това ставам рано Simple Smile Иначе това, което е само "Надпревара" е май някакъв сериал.

Общи условия

Активация на акаунт