The Amazing Race

• 22 312
  • 316
  •   1
Отговори
# 30
Любопитно ми е спойлерите, които самите продуценти показват в края на всяка серия като какво ще се случи в следващата, доколко са верни или имат за цел да ни подвеждат (в TARA няма такова нещо). Това, което показаха за 3 серия е, че Ник и Вики както и Майкъл и Кевин ще имат проблеми. Дали това означава, че някой от тези два отбора ще отпадне? Проблемът на Майкъл изглеждаше здравословен, което може да се окаже сериозен фактор особено когато се случва по време на етапа. В този случай аз съм склонен да им се доверя и да заложа, че Майкъл и Кевин ще отпаднат. Иначе за победители в този етап ще пробвам пак Джил и Томас.

Относно продажбите, сега изгледах 3 азиатски сезон и също и 4 до където са стигнали. И там продават на поразия. В 3 беше в Индия, в 4 - в Шри Ланка. Явно се счита, че продажбата в слабо развити страни е challenge. И си заслужава да се дава като задача.

# 31
tatatata не знам колко от тези 16 цели сезона на Оригиналът си изгледала, но до сега не е имало случай, в който дадените отбори с проблеми "В очаквайте" да са отпаднали.
Така, че аз смятам, че нито един от двата отбора ще отпадне  Mr. Green
отпаднали - Конър и Джонатан
победители - Чад и Стефани

# 32
Епизод 3 беше нещо като представяне на живота в Гана. Също така и представяне колко тъпи са американците. В този смисъл серията е изключително полезна за американските зрители - ще ги образова поне мъничко. А след като нямат много ум ще правят това, което умеят най-добре - да работят. Този път - благотворително. Изобщо - позитивна серия отвсякъде. Това, че таксито щеше почти да провали един от добрите отбори ще го пропусна като досадна подробност. Радвам се и че здравословния проблем не се оказа фатален за отбора. Но монтажа в края беше просто отвратителен - те за пълни идиоти ли ни смятат...
Показването на какво следва се оказа полуспойлер. Последния отбор го познах на тази база, но той не отпадна. Затова ще си дам половината от полагащите ми се точки. И понеже няма други познали, общите резултати са следните:
Акси - 10 т.
Violetblue - 5 т.
Аз - 4,5 т.

Violetblue - сложих си значето, за да караш в мъжки род към мене  Wink Гледал съм всички сезони като от 7-ми ги гледам в реално време. Някои дори ми се наложи да ги повторя напоследък - 2, 3 и 4. Третия ми е любимия. А пък за четвъртия американците писаха, че рейтинга му бил много нисък и мислели да спират шоуто. Обаче петия сезон го измъкнал. За мене най-тъпият сезон е 8 (семейния). Определено обаче този формат залага на дестинациите и колкото са по-екзотични за американците - толкова по-добре. Четвърти сезон се въртеше прекалено много в Европа, която не е чак толкова екзотична. За осми изобщо не ми се коментира - добре че излязоха за малко до Панама и Коста Рика. Поради тази причина продуцентите се стараят много в тази насока и затова в следващите епизоди ще пътуваме и зад полярния кръг (Швеция) и до Бангладеш  Wink

# 33
  • София
Любопитно ми е спойлерите, които самите продуценти показват в края на всяка серия като какво ще се случи в следващата, доколко са верни или имат за цел да ни подвеждат (в TARA няма такова нещо).
Спойлерите винаги са подвеждащи и правят нещата да изглеждат по-драматично, отколкото са всъщност.
От видяното до сега ми изглежда много трудно да се правят прогнози - бях изненадана кои отбори отпаднаха и кои станаха първи, та няма да правя предположения /може би по към края като останат по-малко отбори или се затвърди някаква тенденция, сега всичко ми е доста хаотично още/.
Епизод 3 има ли вче от къде да го сваля?

# 34
# 35
# 36
Изгледах и трите епизода. Май нямам прогнози, нямам и любимци още. Докторките са ми симпатични, но нещо неориентирани ми изглеждат, а и май са каръци. То и английският ми нещо куца, та не всичко разбирам... Бащата и дъщерята също са ми симпатични, най вече заради дъщерята - толкова е емоционална. Тя хаби повечето си енергия в емоциите.

# 37
  • Банкя
И аз стигнах да изгледам епизода. Simple Smile

Няма да коментирам с подробности, tatatata е написал основното. Peace
За местоположението на Гана очаквах подобни резултати, но че толкова отбори ще се върнат за да си оправят строителните материали, заради непрочетено указание или че няма да открият един ключ за шифър - не вярвах. Shocked

Зарадвах се, че няма отпаднал отбор. Grinning
Продължавам да симпатизирам на Чад и Стефани и на Брук и Клер.
Има доста силни отбори, но наистина много зависи от задачите и случайните неща (таксиметрови шофьори например Rolling Eyes).

За следващия път залагам на:
победители - волейболистките
отпаднали - Кевин и Майкъл

violetblue
Къде се загуби? Драсни 2 реда. Grinning Hug

# 38
Неделно и аз най-накрая успях да изгледам 3-ти епизод.
Хареса ми много. За "черешка на тортата" намирам географската задача.
В нея очаквах много слабо представяне на американците, които традиционно са зле образовани, но повечето от тях се представиха учудващо добре. Уточнявам, че аз самата не знаех къде точно на картата е Гана, та и този факт повлия да направя горната оценка. Laughing
Изобщо дотук сезона върви неочаквано (за мен) интересно, интригуващо и емоционално и от видяното до сега само мога да поздравя сценаристите и продуцентите на шоуто.
Горната похвала се отнася и за избора на отборите. Намирам ги изключително равностойни и с това си обяснявам последното изненадващо класиране, като и интригата в шоуто, разбира се. Мисля, че Конър и Джонатан спечелиха етапа абсолютно случайно, но това е чара на шоуто!

От видяното дотук намирам стабилна играта на Брук и Клер и Чад и Стефани. Залагам на тях за победители в следващия епизод, едните първи, другите - втори.
Личните ми симпатии са за Чад и Стефани, тя ми стои много чаровна, усмихната и позитивна като цяло.
Акси, този сезон симпатизираме на едни и същи отбори.  Simple Smile
Докторките също са ми симпатични, защото са интелигентни, но някак не им спореше играта в последния епизод, надявам се да имат повечко късмет нататък. И за тях ще се радвам, ако спечелят някой етап. Peace

За отпадане съм нарочила късметлиите от последния етап Кевин и Майкъл, които според мен съвсем резонно и логично следва да отпаднат възможно най-скоро. Предполагам на всички, които са гледали епизод 3, им е ясно защо. Laughing

Очаквам с нетърпение следващия епизод!

# 39
Аз залагам да отпаднат Ник и Вики. Време им е според мене. Победителите в етапа ми е по-трудно да ги прогнозирам. Конър и Джонатан са всъщност приятната изненада в шоуто. Никой не ги слагаше в сметките в началото. А те показват много спокойна, усмихната, задружна и най-вече УМНА игра. Това би трябвало да им се отплати в определен момент. Така че за мене те са скритите фаворити за крайна победа. Но ако това се случи предполагам, че няма да дочакаме TAR18  Wink Иначе за победител в този студен етап ще заложа на Нат и Кат. Време е лошият късмет на докторките да се обърне.

И линк към 4 серия на TAR Asia - http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/223604857/the+am … +asia?tab=summary

Там също стават интересни неща. И има доста сериозни женски отбори. Особено най-младият изобщо в историята на азиатския TAR.

# 40
Точно щях да кажа, че тази серия е триумф на акъла и края развали всичко. Не съвсем, разбира се, защото докторките и Майкъл и Кевин показаха чудесна "самолетна" работа, което им донесе доста дивиденти. Плюс това лъснаха цели два съюза, които тепърва предстои да видим как ще функционират в играта по-нататък. А краят наистина беше лош за Конър и Джонатан и адски добър за Ник и Вики. Но когато се опре до сила - това е положението. Може би певците трябваше да бъдат по-настоятелни още в Гана, когато се усетиха, че става нещо, но вече беше късно и местата бяха свършили. Жалко за този отбор, но обикновено, който играе с финес не стига до крайната победа макар и да показва понякога КАК наистина трябва да се играе тази игра. Пример в това отношение са Дани и Осуалд и прочутият им етап от Хонг Конг до Сидни, Австралия във втори сезон.
Иначе в прогнозите за този епизод само аз успявам  Simple Smile Радвам се за докторките - напълно си заслужиха победата.

И така общите резултати до тук са:
Аз - 13,5 т.
Акси - 10 т.
Violetblue - 5 т.
Little wingels - 0 т.

И линка към настоящата серия - http://eztv.it/ep/23285/the-amazing-race-s17e04-pdtv-xvid-2hd/

# 41
tatatata , благодаря за срочното резюме на най-новата серия, но аз още не съм я свалила, камо ли да съм я гледала. Пиши си и си коментирай колкото искаш през седмицата след като излезе новия епизод, но моля те, не казвай кой е спечелил и кой - загубил! 
Защото свръх заети майки като мен и Акси обикновено не смогваме да гледаме епизода веднага след излизането му, както правиш ти. За последното ти завиждам благородно, но аз просто не мога да се класирам да гледам епизода през работната седмица, обикновено успявам чак през уикенда.
Предварително ти благодаря, че ще ми запазиш тръпката, емоцията и интригата максимално дълго, искам сама да гледам кой отпада и кой печели етапа, не бързай да казваш.   Hug

Относно прогнозите със залаганията, които правиш, интересни са, но не виждам някой друг от пишещите в темата освен теб да е особено заинтригуван или привързан към тези резултати. В смисъл, аз съм окей с тях, но не ме вълнуват.
Затова мисля, че и тях може да отразяваш по-късно към края на седмицата, когато повече хора ще са гледали епизода и евентуално ще се разпишат тук в темата (понеже двете неща не са непременно свързани). 

И благодаря за линка към новия епизод, че нямам време да търся.  Hug  bouquet

# 42
Little wingels, с първата молба ме вкара в страшно затруднение. Защото не си представям как бих могъл да коментирам епизода без да спомена кой е победил и кой е отпаднал. Това обикновено е най-важното в даден етап. Ще ти кажа аз как процедирам в такива случаи - просто не чета темата докато не изгледам новия епизод. Мисля, че това е начина да си запазиш интереса и интригата за всяка серия. Иначе по втората забележка няма проблеми - ще изнасям резултатите от прогнозите към края на седмицата.

# 43
Веднага ще те улесня.  Laughing
Можеш да си пишеш за победителите и отпадналите без да споменаваш имената им.
В предишните теми (сезони) така правехме, защото всеки гледа епизодите по различно време.
А в темата няма как да не влизам и да не чета, най-малкото защото трябва да вляза да си сваля поредния епизод от линка, който violet дава (или ти напоследък, ама си пуснал линка заедно с коментара след като си го гледал ).
Пък и за други по-общи неща си бъбрехме в темата, violet пускаше инфо къде са отишли отпадналите след съответния епизод и как си прекарват свободното време и други подобни.

По принцип нямам проблем да възприема твоя подход и да не влизам в темата, докато не изгледам новия епизод. 

# 44
Акси, Little wingels  Hug

Лафа е "все още дишам"  Joy Тоя месец съм повече от заета и ангажирана  ooooh!
В сряда следобед успях да изгледам 3ти и 4ти епизод на куп, което честно казано е готино да отделиш час и половина, за да гледаш нещо любимо   Wink Днес съм някаква късметлийка, защото вече всички заспаха и има шанс аз да си легна до 00.30  Mr. Green (пу-пу-пу, да не чуе дявола в лицето на бебе Изабела   Laughing)
В момента си напрягам сивите клетки, които са оцелели след този постоянен терор от моя страна без сън, за да се сетя нещо по конкретно което да ми направи впечатление ....  newsm78 ....
Може би, че Конър и Джонатан имаха умствено предимство пред другите, което доведе до победата им в предният кръг. Направи ли ви впечатление "оназ" фризьорка дори гледаше кода за картинките и не го виждаше или по-точно, не регистрираше, че това е въпросният код. Ами телешопките? Да заграждат в кръгче танцуващите деца  ooooh!  Израдваме това, че боядисването на училището не беше задача, а го направиха след финала и реално им се отне от задължителната 12 часова почивка.
И пак за Джонатан и Конър - хареса ми как си тръгнаха с финес от състезанието след като Фил им каза, че са елиминирани.

tatatata разреши ми да не съм съвсем съгласна с тебе. Аз обичам играта на Чип и Ким и Ючена и Джойс, пък и двата отбора прибраха милиончето в техните си издания  Mr. Green  Не помня до сега да е имало отбор, който да е направил някаква нечестна постъпка, мръснишки номер, да е излъгал или нагрубил някой и да сигнал далеч. Може би единствено Фреди и Кендра, но аз нея не мога да я понасям в червата си  ooooh!  Twisted Evil

Толкова за сега от мен, нямам сили за повече  Tired
Ноооо ... Другият месец съм значително по свободна, та пак смятам да досаждам, чак да ви омръзна  Mr. Green

Heart Eyes

пс. Малееее, направих го да изглежда като телеграфно писмо  Joy

Общи условия

Активация на акаунт