The Amazing Race

• 22 568
  • 316
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, дали може да ми кажете от къде да изтегля всички сезони, защото намерих само 1,2,3,15 и 16 в Замунда и Пиратбей.

# 91
Пробвай в DMCA-removal-from-Google или eztv.it

# 92
Мерси, бях ги забравил тези двата, но и там ги няма всичките сезони.
Сега открих този сайт (watch-the-amazing-race-online.com) и почнах да си ги свалям от там.

# 93
Има ли смисъл да пускам нова тема за новият сезон, или ще продължим в тази?
Според мен може и тук ...

# 94
Да продължим тук, нито е голяма темата, нито е оживена.  Wink

# 95
та-та-та-таааа...

И все пак сезона е all-stars.

# 96
тататата и мислиш, че ще има повече хора ли? ... Съмнявам се  Confused

# 97
Ами първо да започна с новината - Очаква се късна пролет или ранно лято да започнат снимките на 19ти сезон на състезанието  Tada

А сега да премина към представянето на отборите за новият 18ти сезон "Недовършена работа".
Това е второто състезание, където се състезават отбори от вече отминали сезони. Тъй като първият "All Stars" се водеше под номер 11 и обхващаше отбори от предходните сезони, този сезон 18 обхваща отбори от сезони 12 до 17 включително. Продуцента Ван Мюнстер нарича сезона "уникален" .... Очакваме го с нетърпение  Mr. Green

Завърналите се отбори са както следва:

- Роналд и Кристина, баща и дъщеря; участници в сезон 12, финишираха на 2ро място;

- Кент и Виксън, гаджета; участници в сезон 12, финишираха на 5то място, по време на 12ти сезон Кент беше изписван с името Кинт;

- Марджи и Люк, майка и син; участници в сезон 14, финишираха на 3то място;

- Аманда и Крис, сгодени; участници в сезон 14, финишираха на 8мо място, по време на 14ти сезон бяха гаджета;

- Джейми и Кара, приятелки; участници в сезон 14, финишираха на 2ро място;

- ЛаКийша и Дженифър, сестри; участници в сезон 14, финишираха на 4то място, по време на 14ти сезон имената им бяха изписвани съответно като Кийша и Джен;

- Мел и Майк, баща и син; участници в сезон 14, финишираха на 6то място;

- Зев и Джъстин, най-добри приятели, участници в сезон 15, финишираха на 9то място;

- Хърб "Флай Тайм" и Нейт "Биг Изи", приятели; участници в сезон 15, финишираха на 4то място;

- Джет и Корд, братя; участници в сезон 16, финишираха на 2ро място;

- Гари и Малъри, баща и дъщеря; участници в сезон 17, финишираха на 6то място.

# 98
violetblue, благодаря за хубавото оформление!  Hug

Кога ще гледаме 18-ти сезон, че не съм наясно с календара на AR?

От всичките участници най-ярко съм запомнила Гари и Малъри, понеже ги гледах най-скоро. Много са ми симпатични.
Откровено НЕ симпатизирам на Марги и Люк, и тяхната игра помня чудесно.  Mr. Green

# 99
На 20.02 е премиерата на сезона.

# 100
Little wingels ако искаш мога да напиша по нещичко за всеки от участниците?

Днес много се смях на анкетите на Зев и Джъстин ... Най-голяма грешка в предишният сезон - загубих паспорта; Стратегия за новият сезон - да не губя паспорти; Най-ярък спомен от миналото участие - Азия, защото там изгубих паспорта ... И всичко е в този дух  Joy  Crazy

# 101
Напиши, напиши...

# 102
  • Банкя
Здравейте и за много години! Hug

Последните седмици не съм влизала в темата, тъй като не бях гледала последните няколко епизода и не исках да си развалям удоволствието. Mr. Green
Днес изгледах и финала. Е, не е точно както ми се искаше, но поне не спечелиха Джил и Томас.

С нетърпение чакам следващия сезон. Малко са отборите, които изобщо не са ми направили впечатление (като Аманда и Крис например), но повечето ги помня поне по физиономия. Laughing

violetblue И аз ще те помоля за подробности около отборите - ти си нашата AR-енциклопедия. Hug

# 103
Момичета не съм ви забравила. Обещавам след понеделник да пусна интересни неща, че си имам рожденничка  Wink

# 104
че си имам рожденничка

Да ти е жива и здрава, да расте щастлива и да се слушате взаимно!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт