The Amazing Race

• 22 568
  • 316
  •   1
Отговори
# 210
радос, Марк и Бупър не са от заможните и уредени хора дето обикновено взимат. Баш са си бедни бачкатори. Но за момента играят много стабилно, май няма да позная за ранното им отпадане.
Аз пък много се радвам на граничарите  Mr. Green

Иначе оная мисия с кравите ... По принцип беше обяснена доста сложно и завъртяно, за заблуда на противника  hahaha  В общи линии трябваше да се намери средното тегло на една крава в клетка 65, където общото тегло на 22 крави е 5250 кг (радос, използвам твоите цифри  Mr. Green). Викачът казваше общото тегло на кравите и клетката, която трябва да се сметне. Играчът тепърва броеше наличните крави и делеше, за да получи средното тегло. Цялата идея на изпитанието според мен беше, че те смятаха на ум, без калкулатори и шумът, който създаваха около тях беше доста разсейващ. Ами ако изброиш грешно кравите, но после делението ти е перфектно, пак няма да си познал верният отговор, чисто и просто защото имаш грешното количество крави ... пък те не стояха никак кротко  Twisted Evil
5250 : 22 = 238,63 (и 63 в период ... ей ама и ти едни числа нацели  Mr. Green)

Харесвах клоуните, жалко че отпаднаха така. Вече е ред на етап без елиминация и за зла участ, Биг Брадърката ще стигне последна, ревяща, влачеща се и сополива и ще бъде пощадена ... тюююю да му се не види  Laughing  Не знам но във всяко промо тая жена плаче, мрънка и дразни ужасно много.
За момента федералните агентки/детски учителки ( Joy) за мен лично се представят доста безлично и посредствено. Хареса ми как Ванеса и Ралф не се отказаха на дитура и си го играха до последно.

# 211
Вече е ред на етап без елиминация

Аз си мислех, че последният епизод ще е без елиминации  Thinking Бяха си труднички задачите и на близнаците щеше да им е достатъчно наказание, че тръгват общо взето половин ден след всички останали  Crazy

# 212
Да, Славейче, и аз очаквах така да стане, и бях разочарована когато ги елиминираха. А пък и в този 3ти епизод ме разочарова играта на Рейчъл и Дейв. Той хич не се постара на блокадата, беше такъв "бързо-бързо-бързо", а пък тя много лесно се отказа и предаде на дитура.
Чакам с нетърпение понеделник  Mr. Green

# 213
  • София, България
Прави бяхте, третата серия беше наистина инфарктна ... Много ми хареса. Задачата с дините беше ужасно трудна. Направо се изумих, че 9 от 9 отбора избраха нея. В указанията ясно се казваше, че купчината от дини трябва да е 10/10/10. Толкова ли не можаха да сметнат, че това прави 100 (СТО) дини САМО на първия ред  #Crazy Не знаят ли колко тежи една диня  newsm78 Луди хора  Rolling Eyes Пилотите трябваше да гръмнат експреспаса само като видяха купчината. Ама те, не, редиха, редиха, накрая се отказаха, разходиха се и до другата задача, което и без счупените бутилки им костваше първото място. Хареса ми, че малко им се попари самочувствието де, май се бяха помислили за безсмъртни. Ванеса и ... няма значение как се казваше пича, са ми безкрайно симпатични, но защо тоя тъп и упорит инат. Всички други зарязаха тъпата задача, а те като коне с капаци. И за какво - да покажела на детето да не се отказва  #Crazy Абсолютно безумие, децата трябва да се учат на разум. При толкова кофти задачи - виждаш едната, виждаш другата ... избираш по-малкото зло и тогава копаеш до последно. Историята помни и отбори, дето са въртяли задачите по 2-3 пъти, което е другото безумие. Вайлет, Славейче, и на мен ми е мъчно за близнаците, големи симпатяги. Не можех да разбера какво толкова се затрудниха с тия арфи. Уж единия каза, че е настройвал китари  newsm78
А тая ревла Рейчъл едва я издържам вече, пък и грозна и дебела на всичкото отгоре (не може всички да са манекенки, ама пък поне на характер малко да го докарваше). Ум не ми го събира как го е спечелила тоя Биг Брадър  newsm78

А, сега виждам, че са качили и четвърта серия. Тъкмо щях да гадая кой ще отпадне, ама то е безпредметно май ...

Къде се загуби татата, тоя сезон май не се е мяркал  newsm78

# 214
Къде мога да открия сезоните със субтитри?
Моля помгнете! Благодаря предварително!

# 215
радос, а 4-та серия изгледа ли??? След този епизод си признавам, че ако имах бейзболна бухалка, щях да си тествам удара в главата на БигБрадърката ... Не е истина такова същество да има, а колко е грозна като плаче, което ще й стане запазена марка за сезона  hahaha

Ташко не знам някъде да са останали такива качени. Имаше едно време във Замунда, епизоди от AXN, които бяха със субтитри, но дали са останали ...  newsm78

# 216

В http://www.DMCA-removal-from-Google/  аз лично съм качила сезони 8,9,10,11,13,15,16 записи от AXN(С БГ субтитри). Simple Smile  Имат и сийд.Само тази вечер сайта нещо не работи поради някакви реконстукции,но се надявам утре вече всичко да е наред. Simple Smile

Много се изкушавам да гледам новия сезон без български субтитри като гледам темата тук,но...не всичко разбирам като няма буквички.  Laughing

Последна редакция: пн, 12 мар 2012, 20:48 от mirinda.r

# 217
Тука съм - не съм изчезнал. Ама си спестявам коментарите, че може пак да ме овикате, че ви разкривам сериите преди да сте ги гледали Wink
Иначе сезона върви учудващо добре. Концентрират се много повече върху отношенията между и вътре в отборите. Това беше в стила на първите сезони и ми харесва особено много. Ако се сетят и да върнат формата на fast forwarda от тогава - цена няма да имат. В този му вариант той е напълно безмислен. Преди - вкарваше изключително много тактика в етапите. И това ми беше също много интересно.
По отношение на отборите - Brendon & Rachel на мене пък ми харесват. Има много хъс у тях, което обикновено води до положителни резултати. И хъса даже май е в повечко у Rachel. Brendon би трябвало да е с акъла. Което е добра комбинация. Прави ми впечатление обаче един факт - досега Rachel води в roadblock-овете. Това може да означава две неща - или някаква тактика по отношение на цялата игра или слабохарактерност (да не кажа страх) у Brendon. Бъдещето ще покаже кое е вярното. Иначе другите сериозни отбори с претенции за крайната победа са Art & J.J. и Rachel & Dave.

# 218

В http://www.DMCA-removal-from-Google/  аз лично съм качила сезони 8,9,10,11,13,15,16 записи от AXN(С БГ субтитри). Simple Smile  Имат и сийд.Само тази вечер сайта нещо не работи поради някакви реконстукции,но се надявам утре вече всичко да е наред. Simple Smile

Много се изкушавам да гледам новия сезон без български субтитри като гледам темата тук,но...не всичко разбирам като няма буквички.  Laughing
Много благодаря, ама от там всичките съм ги изгледал и търся други, имам и 1 сезон ама е без субтитри, а не съм много на ТИ с англ...

# 219
  • София, България
Ташко, свиква се, и аз не съм много на ти с английския, но се свиква наистина. Дълго време се дърпах да ги гледам на английски, за да не си развалям кефа и ги следях по АХН. Обаче един ден изпуснах едната серия и нямаше как, дръпнах я на англйски ... и видях, че става номера, то и не ти е необходимо да разбираш на 100%

# 220

Много благодаря, ама от там всичките съм ги изгледал и търся други, имам и 1 сезон ама е без субтитри, а не съм много на ТИ с англ...
Аз имам от 1 до 7 без субтитри.А останалите от 8 до 17 с БГ субтитри.Евентуално мога да кача в торентите и 12 и 14.А 17-ти  малко по-нататък,че ми липсват малко епизоди в началото.По AXN са излъчвали до 17 сезон само. Simple Smile
Иначе и аз скоро гледах първите сезони без субтитри.Вярно,разбира се основното,но все пак друго си е с буквички.Пък и бях ги гледала сезоните когато са излъчвани преди години по AXN и имах някъде проблясъци в спомените. Simple Smile Но при всички случай  Amazing Race  по'  може да се гледа без субтитри в сравнение със Survivor например.

# 221
  • София, България
Аз май прибързано се изказах, че няма проблем, ако не разбираш всичко на 100%. Татата е прав, че в този сезон много се набляга на отношенията между отборите и между самите участници. В тая връзка ме мъчи, че не всичко разбирам. Определено задачите са по-малко от други сезони. Показват доста и от "самолетната работа" и от диалозите между участниците. Връщам си по 5 пъти някой момент, който не съм разбрала (което си е предимство при гледането на компютър). И пак не можах да разбера някои неща. Какво му има на момиченцето на Марк, от какво е болно? Тая патица Рейчъл просто е ужасна, Брендън определено трябва да е слабохарактерен, за да съществува въобще тая двойка. Тая луд го прави момчето. Според мен това, че тя участва на блокадите е по-скоро нейния стремеж да се изтъкне, не че него го е страх.
Съгласна съм с Татата и за Бързия преход. Абсолютно безсмислен е като е само един за цялата игра. Не предизвиква никакви стратегии в отборите. Просто първия, който го намери, го изпълнява и печели първо място. А преди, когато го имаше във всеки етап доста пъти се случваше и никой да не го вземе, да отиде нахалос. И го използваха, за да се спасят от отпадане, а не за да стигнат първи.
Вайлет, освен агентките и негърките нещо са ми безлични (както и Джоуи фитнеса и Дани), но може би е защото по-малко ги дават.
Спойлер:
За четвъртата серия - много ми хареса жеста на Арт и Джей Джей накрая. Кажете ако сте разбрали по-добре - цялата сума ли дадоха на Марк или трябваше нещо да си разделят  newsm78
Определено ме подразни, когато Рейчъл отказа на Дейв да играят за бързия преход. Не трябваше да ходят някъде далеч, в същата сграда беше, можеше да опитат и ако не - да си изиграят задачите. Какво щеше да им струва? Нито бяха застрашени от отпадане, нито нищо. А можеха да спечелят етапа.

# 222
радос, Арт и Джей Джей спечелиха по 5 000 всеки (общо 10 000), и дадоха 5 000 за момиченцето на Марк  Peace
А за Дейв и Рейчъл ... Мисля, че в първият епизод говореха как от 3 години брак, реално са прекарали не повече от 1 заедно. Та в момента според мен тя се мъчи нещо да му се доказва ... Имам чувството, че ще се изпокарат заради нейното непрестанно желание да се налага. Можеше да отидат и да се пробват на приземяването на хеликоптера, ама нейсе, той човека е пилотирал хеликоптер във военни условия, няма как да се справи с играчка  hahaha

mirinda.r и аз имам всички сезони, вкл. Азия и Австралия, но и те са без субтитри. Не знам как става това чудо с превода и вграждането на субтитри иначе веднага бих го направила  Mr. Green Mr. Green Ако ти знаеш как става, аз съм готово постепенно да направя превод на всички англоговорящи сезони   hahaha   Ще срещна проблем при Корида Милионария, защото хич ме няма в испанският, което не ми попречи да го изгледам  Crazy

# 223
mirinda.r и аз имам всички сезони, вкл. Азия и Австралия, но и те са без субтитри. Не знам как става това чудо с превода и вграждането на субтитри иначе веднага бих го направила  Mr. Green Mr. Green Ако ти знаеш как става, аз съм готово постепенно да направя превод на всички англоговорящи сезони   hahaha   Ще срещна проблем при Корида Милионария, защото хич ме няма в испанският, което не ми попречи да го изгледам  Crazy[/color]

violetblue,ще бъде супер да се направят субтитри за непреведените сезони.Всъщност аз и трите сезона Азия ги имам със субтитри.И на практика остават сезони 1 до 7,и след 17-ти.
Лошото е че за Amazing Race няма английски субтитри,по които да се превежда.Аз съм превеждала  и превеждам и в момента по малко от Survivor,но като имам файл с английски субтитри(като го чета го разбирам тоя английски,ама като ги слушам като дъвчат - хич  hahaha ).Иначе за превода по слух трябва първо да имаш слух  Laughing и после да направиш тайминг на субтитрите.А програми за вграждане на субтитри има,но не е задължително да се вграждат. Simple Smile
Ако мислиш че можеш да се справиш с превода по слух,аз бих могла после да направя евентуално тайминга...Абе,само желание да има,можем да измислим как да стане с общи усилия.  newsm78

П.С.:Ако решиш нещо,можеш да ми пишеш на лични.

# 224
mirinda.r да, за превод по слух говоря. Понякога се затруднявам с диалектните приказки или когато толкова много бързат, че ... Но тайминг, категорично НЕ мога да направя. Защо ми се върти в главата, че имаше един сезон, в който имаше една двойка, на която много често й слагаха английски титри, че абсолютно нищо не им се разбираше  Joy
За да не поемам ангажимент обвързан с време, защото и аз съм с доста натоварена програма, дай предложение кой сезон да започна бавно и славно да превеждам. Предполагам таймингът отговаря на това коя реплика по кое време е казана (от хх сек до уу сек, примерно)? Ще се постарая и това да отбелязвам в уърд файла, но не обещавам  Mr. Green И вече, ако искаш като преведа два-три епизода, ще се разбираме на ЛС?

Ще е чудесно, да имаме всички сезони от всички формати с български буквички! Така ще може повече хора да се радват на формата  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт