Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 104 193
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
  • СОФИЯ

Аз благодаря за този линк. За първи път се възползвам от т.нар. групови. Платих обаче не за Кемпински, а за една др оферта - Дипломат плаза, вярвам че отново ще сме доволни от всичко там, вече резервирах.

# 256
  • в 1001-та нощ
дипломат плаза е невероятен хотел - с уникално обслужване - такова - никъде другаде не съм срещала - дано държат ниво - ще споделиш  Peace

# 257
Мама Сання, няма за какво. Приятно изкарване ви пожелавам. Вземете си удобни обувки, разходете се по еко пътеката http://geopark-bg.com/. Липсват й табелите, обаче се ориентира човек.
Ние по такива неща си падаме, затова препоръчвам.  Simple Smile

# 258
  • СОФИЯ
дипломат плаза е невероятен хотел - с уникално обслужване - такова - никъде другаде не съм срещала - дано държат ниво - ще споделиш  Peace

Били сме само веднъж, в началото на януари тази година и искам пак. В Кемпински Банско също е ОК всичко, дори съм на мнение, че процедурите са доста по-качествени, но пък цените са ударили борчето. Офертата през този сайт за Банско наистина е повече от добра.

Мама Сання, няма за какво. Приятно изкарване ви пожелавам. Вземете си удобни обувки, разходете се по еко пътеката http://geopark-bg.com/. Липсват й табелите, обаче се ориентира човек.
Ние по такива неща си падаме, затова препоръчвам.  Simple Smile

Peace Резервирах за 10-12.06 - толкова ми хареса офертата, че не прецених едно отсъствие от БГ през м.май. За тази еко пътека портиерът/пиколо предишният път ни препоръча да се тръгне от обратната посока - така ли да направим Люлин?

# 259
  • София
Oste edin glas za Diplomat plaza \osobeno dizainerskite stai\. V grada nqma kakvo da se pravi,ama nablizo e fermata za strausi i syevata dupka.

p.s. sorry za latinicata

# 260
Мамо Сання, началото е на самия главен път, сигурно сте видяли паркинга. От там се тръгва по реката. След един голям завой, който се обхожда по дървена пътека над водата, става малко объркано накъде да се тръгне. Разбира се, може да се продъжи направо все по реката. Ние обаче хванахме баира и излезнахме точно на един стрелбищен комплекс. И по пътя се върнахме до паркинга. Не е най-доброто решение. По принцип явно пътеката стига чак до Карлуково, но става много път в двете посоки. Наистина се консултирайте с местен човек, защото благодарение на ромите табели няма. Twisted Evil Всъщност докато се движите край реката няма къде се изгубите.
До Карлуково и Проходна може да отидете с колата, там се спира на Пещерния дом.

# 261
  • Пловдив
Смятаме в началото на май месец да си направим спа почивка във Велинград. Прочетох темата и се
спрях на два хотел Велина и Акватоник. Препоръчайте ми един от двата. Двореца ми е много скъп.

# 262
Акватоник е по-скъп и от Двореца, двойна стая с вечеря е 195.
Точа му се за другия уикенд, дано успея.

Във Велина не съм била.

# 263
  • Поморие
Някой има ли пресни впечатления от Калиста-Стара Загора?

# 264
  • СОФИЯ
Мамо Сання, началото е на самия главен път, сигурно сте видяли паркинга. От там се тръгва по реката. След един голям завой, който се обхожда по дървена пътека над водата, става малко объркано накъде да се тръгне. Разбира се, може да се продъжи направо все по реката. Ние обаче хванахме баира и излезнахме точно на един стрелбищен комплекс. И по пътя се върнахме до паркинга. Не е най-доброто решение. По принцип явно пътеката стига чак до Карлуково, но става много път в двете посоки. Наистина се консултирайте с местен човек, защото благодарение на ромите табели няма. Twisted Evil Всъщност докато се движите край реката няма къде се изгубите.
До Карлуково и Проходна може да отидете с колата, там се спира на Пещерния дом.

Люлин, мерси отново! Точно з сме "кашкавал" туристи мисля, че в двете посоки ще ни дойде много. Идеята ми е някой да ни закара до Карлуково и оттам обратно, щем не щем ще походим, за да се приберем  Grinning.

# 265
Някой има ли пресни впечатления от Калиста-Стара Загора?
В момента сме в Калиста -питай какво  те интересува.

# 266
ogan1,аз да попитам за Калиста.Била съм там и много ми хареса.Обмислям дори през лятото да отидем отново .Интересува ме,топла ли е водата в басейна,добра ли е хигиената в спа-центъра и стаите добре ли се почистват.Има ли детегледачка за малките деца.Работи ли винарната?
Благодаря ти предварително.

# 267
ogan1,аз да попитам за Калиста.Била съм там и много ми хареса.Обмислям дори през лятото да отидем отново .Интересува ме,топла ли е водата в басейна,добра ли е хигиената в спа-центъра и стаите добре ли се почистват.Има ли детегледачка за малките деца.Работи ли винарната?
Благодаря ти предварително.
На мене също ми хареса миналата година,, за тази мисля нивото е малко паднало, по отношение качеството на обслужване. Общо взето хотела беше пълен с млади семейства с деца, в което няма лошо, но през по голяма част от времето децата и родителите им врещяха в спа-то и  човек не можеше да се  отпусне и релаксира максимално. /Имах чувството, че за първи път някои хора посещават подобно място./ Другият - но то си беше лош късмет до нашата стая имаше семейство с  деца, малки при това, които през деня не се чуваха но станеше ли 12 започваше лудо гонене по коридора.
Иначе по отношение на хигиената стаите ги почистват всеки ден, в спа центъра беше също чисто. Водата е много топла и приятна в басейна, но единият ден беше силно хлорирана, много ми миришеше, а на другият като се вгледах  по добре видях множество бели прашинки.. Общо взето сме доволни макар и леко разочаровани, сравнявайки с миналият ни престой.
За уикенда - хотела беше препълнен, днес бяхме останали малко хора, и за това блок масата беше  бедничка- сутринта.

# 268
ogan 1 ,благодаря ти за мнението.Все още не съм направила резервация.Жалко ,че е паднало нивото на обслужването.По принцип не е желателно така да се хлорира водата,дори според мен е недопустимо.Колкото до закуската-качеството и количеството на храната трябва да е на ниво.

# 269
Хотел "Скалите" - Белоградчик. За пръв път съм на такова място Embarassed , подарък ни беше от приятел - много сме доволни: персоналът любезен, кухнята прекрасна, обстановката също... Без забележки. Чакам ново такова преживяване!

Общи условия

Активация на акаунт