Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 104 193
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
http://vipoferta.bg/index.php
Днешно редложение. Отстъпката е силно преувеличена, като чета коментарите, но все пак може да е интересно като цена за някой тук.
Знам Aurora колко харесва този хотел.  Simple Smile

# 241
  • в 1001-та нощ
пише, че има детска градина?  newsm78

# 242
Отказахте ме от Акватоник, пак в Сандански ще се ходи.

# 243
НИЕ потегляме към калистата!

# 244
  • СОФИЯ
Днешно редложение. Отстъпката е силно преувеличена, като чета коментарите, но все пак може да е интересно като цена за някой тук.

Аз също много харесвам х-ла, довечера ще врънкам мъжо  Grinning

пише, че има детска градина?  newsm78

Чак пък детска градина. Стая с играчки и жена, к се занимава с децата. Освен ако не са направили нещо ново.

# 245
Леле, какви са тези цени, тази оферта направо убива рибата. Хотелът е невероятен, само за истински ценители - по мои спомени от преди две години, дано да не е паднало нивото, че то такива цени са малко подозрителни за такова място Thinking 

# 246
За пореден път се убеждавам, че различните хора виждат различни неща. На различни места. Laughing

# 247
За пореден път се убеждавам, че различните хора виждат различни неща. На различни места. Laughing
Мисля си, че лошото обслужване, от което се оплаква мама Сання,  всички го виждаме и то навсякъде в България, не само в цитирания хотел Акватоник. Злевъзпитан, неквалифициран, неугледен персонал, събран от кол и въже, особено в малки градчета с "развит туризъм" като Велинград и Банско. Въпросът е, човек да се опита да бъде над нещата когато отива да разпуска и да не позволява на разни "бакшиши" да му отровят почивката.

# 248
  • София
И за Гранда Велинград има оферта в травъл-борса.
Няма да ме огрее защото съм с две деца,направими впечатление че кошарки дават за -до 2 годишни,моите са на 3,9м и още спят в такива.

# 249
Хммм, следя темата, понеже планирам почивка във Велинград.
Бях се спряла на Акватоник, дори препоръчах на приятелка, ще ходи април.
Това последно мнение обаче и мен леко ме разколеба.

Това за басейна много не ме плаши, аз и без това не плувам.
Но обслужването, звучи, да е лошо. А някой ползвал ли е там Спа?
Но и храната ако е зле...Пет звезден хотел опредлено трябва да има и натурални сокове и фреш.

# 250
И за Гранда Велинград има оферта в травъл-борса.
Няма да ме огрее защото съм с две деца,направими впечатление че кошарки дават за -до 2 годишни,моите са на 3,9м и още спят в такива.
И нашият син е на 4г., но кошара до сега са давали там без проблем.

# 251
  • София
И ние сме били два пъти,но все във вип апартаментите и са давали ,но написаното ме озадачи.Ясно че две кошари за нас няма как да сложат в двойна стая,явно си е от сайта предлагаш ваучера

# 252
  • София
Много съм доволна от Севтополис Павел баня. Изкарахме 4 дни пълен релакс на отлични условия.

Нямам забележки.

# 253
Ива&Сие и ние планираме почивка във Велинград.Двуомя се между Макси и Гранд хотела.Напиши малко подробности за Гранда.Как са апартаментите-чисти ли са,как е храната,спато и обслужването.Благодаря ти предварително.

# 254
  • София
Миналата година бяхме,нямам пресни.Все някой ще каже, има и ходили и в двата.

Общи условия

Активация на акаунт