Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 264
  • 748
  •   1
Отговори
# 555
Аз искам да питам в ''Лъки'' Банско отопляем ли е добре спа-центъра.С две деца сме ,искам всичко да е наред. Peace
А храната как е на блок маса ли?

# 556
Аз искам да питам в ''Лъки'' Банско отопляем ли е добре спа-центъра.С две деца сме ,искам всичко да е наред. Peace

Да,достатъчно топло е. И ние бяхме с 2 деца и останахме доволни.Храната е на блок маса.

# 557
  • в света на илюзиите
Но, басейнът е студен  Sad

# 558
В голяма чуденка съм ''Лъки'' или ''Флоримонт'' да изберем.

# 559
  • Варна
Жалко само,че е толкова далече от Варна.

Жалко си е да, мноооогооо път. Но пък лятото си имаме морето.  Mr. Green

# 560
  • Sofia
Но, басейнът е студен  Sad

В Лъки ли? 35 градуса е! За мен това е доооста топло..

# 561

Да,достатъчно топло е. И ние бяхме с 2 деца и останахме доволни.Храната е на блок маса.

Хмм, когато ходихме ние, закуските не бяха на блок маса, а с меню (напр. английска закуска, френска закуска, континентална, фитнес и т.н.)  newsm78 и сервират тази, която си избрал. Бяха съвсем достатъчно количество. Напитките бяха на блок-масата.
Водата в басейна не ми беше студена. Хареса ми хидроджета.

# 562
Снощи четох много лоши отзиви за хотел ''Флоримонт'' в един друг форум и остава за ''Лъки''
Блок маса мисля,че се прави когато има повече хора в хотела,а иначе сервират отделно на всеки.
Както и да е гладни няма да останем:))

# 563
  • София
да се изкажа за Лъки Банско понеже съм била и пак ще ходим в края на месеца.
Водата в басейна е 35 градуса. мисля че това е перфектно за малките деца. визирам моето особено което много обича да кисне вътре.
храната е на блок маса ако има повече хора иначе е на меню ако са по-малко. на блок масата е супер- голямо разнообразие от всичко. само риба не видях много много. но беше много вкусно.
и имат детска стая  с много и запазени играчки.
много ми харесва че в студиата имат мъничък кухненски кът с всякаква посуда и електроуреди. не че се разготвя но поне има място къде да си остава храната на детето, а не да я държа в чантата.
определено това ми е фаворита за хотел в Банско. през сезона обаче предполагам ще е скъпичко....затова ходете с ваучери:)

# 564
Имам подарен ваучер за хотел "Орфей" Девин -две нощувки за двама с 4 козметични процедури. Препоръчайте ми какво и кой да избра там  bouquet

# 565
Резервирах един спа пакет за ''Лъки'' Банско за края на ноември. Peace
После ще давам отзиви Peace
Да питам и тука ние сме с две деца от които едното е бебе.По телефона ми обясниха,че можем да ползваме само апартамент делукс или екзекютив.Апартамент лукс или студио не можем да ползваме.Така ли е наистина или искат да ни минат по по-високата тарифа? Mr. Green
Ваучери в момента освен за екзекютив аз не виждам.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 09:21 от Nataliiiiiii

# 566
  • София
натали предполагам са ти казали така защото ще ви е по-комфортно в апартамента.
студиото за 3 ма е ок, признава че не е кой знае колко широко като се отвори и фотьойла, а да сложиш кошара вече не остава съвсем място.
кои дати си резервирала за там?

хотел орфей е супер. била съм там преди няколко години и беше много хубаво. пак бих отишла но ми е далечко а и с тези язовири дето минаваш покрай тях....тогава точно копаехе и имам доста неприятен спомен.

# 567
bunnie,бяхме се насочили към апартамент лукс,където има 3 нормални легла,тоест само бебешка кошара трябва да добавят и не виждам защо да не може,но мъжът ми им е писал и на него са отговорили,че може само че искат сумата предварително или поне за първата нощувка.ще видим какво ще решим накрая за апартамента,нещо не ми се превеждат пари предварително,че с две малки деца всичко може да се очаква.

# 568
  • София
ами натали аз също мразя да плащам предварително капаро. затова миналият път си направих резервацията от денс за утре и не ми исакаха капаро иначе преди това ми казаха че искат.
а за апартамента лукс не съм разбрала . извинявай Embarassed
но мисля че ще останете доволни.

# 569
Един ден предварително края на ноември си мисля ,че може да няма места защото влизат в активен сезон.Пък не ми се иска да сменяме хотела защото за този лоши отзиви не видях.ще си помисля до утре и ще реша как да постъпя. Peace

Общи условия

Активация на акаунт