Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 252
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Натали, направи си резервацията предварително, според мен днес за утре си е рисковано, когато си с ваучери от сайт за колективно пазаруване. А и скоро започва сезона в Банско. Те са писали на мъжа ти, но когато правиш резервацията ги питай пак дали може да доплатиш за апартамент Лукс, това с предварителното плащане не ми се връзва нещо. Предполагам, че и за Ники ще имате доплащане, дано да се съгласят.  Peace

При нас за Катарино, едно ми казаха по телефона, съвсем друго излезе, когато правих резервацията чрез България Холидейс (хотела е техен).

# 571
Пепси,не е така точно.Ние не сме с ваучери ,тъй като в момента такива подходящи не виждам а и от тук нататък едва ли ще има.В спа-пакета третото легло влиза в цената.Мъжът ми е запазил вече  ,но засега пари предварително няма да им превеждам.Като отидем на място каквото такова.

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 07:18 от Nataliiiiiii

# 572
  • София
да натали за дете над 3г мисля беше се доплаща на място. предполагам са ти казали? а може и пакетна цена да са ти дали.

# 573
Да цената е пакетна заедно с третото легло,но няма да стане без да преведа пари предварително и днес ще преведа за първата нощувка само.Остава да сме здрави и може би баткото една седмица по-напред ще го спра от детска градина.
bunnie,с вас се очертава да се засечем. Peace

# 574
  • София
супер натали.
не се притеснявай да преведеш капаро. мисля че ако случайно не можете да отидете ще можете да си смените резервацията. но съм сигурна че нищо няма да стане:)

# 575
Може да се плати и на място,но искат да декларираш кредитна карта.

# 576
  • Варна
Натали, подвела съм се за ваучерите, беше ги споменала, явно за това. А и по едно и също време имаше такива за Лъки и Флоримонт.  Peace

# 577
Пепси,видях ги ваучерите но преценихме,че не ни устройват.Освен това с ваучери се доплаща за спа-процедури и за допълнително легло а в пакетните цени за ноември са включени. PeaceТака погледнато за нашето семейство разликата не е чак толкова голяма.Имам в предвид за тези,които са се предлагали по-рано и сме ги изтървали.

# 578
  • София
ха натали, какви спа процедури се включват във вашата пакетна цена? ако е басейн, парна баня, джакузи, хидроджет, и фитнес център- те си влизат в цената на ваучера.
на тебе кои процедури са ти казали, че са базплатни?
и имаме и 20% отстъпка от останалите спа процедури, от които едва ли ще се възползваме.
при мене се доплаща само 65 лв за детето за 3 нощувки с 3 вечери и 3 закуски.
я разкажи какво са ти казали, че си правят явно каквото си искат.

п.с приятелката ми с която си взехме ваучерите казаче е гледала цените на сайта и с ваучерите не излизало кой знае колко по-евтино като се включи и доплащането за детето

# 579
Момичета, моля ви стига спамихте с тези ваучери - има си отделна тема за пазаруване с ваучери. Hug

# 580
  • София
извинявам се. натали може ли да ми пишеш на лични тогава.

# 581
Моля, ако има някой скорошни впечатления за Фея Чифлик да сподели?!Външният басейн с топла минерална вода ли е? Praynig

# 582
Аз със семейството ми последно на спа хотел бяхме в Сандански - "Панорама". Много ни хареса, всички бяха любезни и кухнята беше много добра newsm10

# 583
Само да уточня, че според мен е подходящо само за топло време, защото нямат вътрешен басейн.

# 584
Да понапиша отново за Пирин (макар много да е писано, вкл. и от мен), но нещата се развиват за съжаление в негативна насока. Бяхме този уикенд, след като не бяхме ходили от август.

Душ кабина - с мръсни, мухлясали в черно фуги и косми по ъглите;
Халати - вече доста изпокъсани;
Храна - сериозно развитие в негативна насока. Закуската е горе- долу, но вечерята.... Ужасно безвкусно; 2-3 ястия, които не се подновяват, ако свършат; Едни и същи салати; Десерти - пастички и варени кремчета на д-р Йоткер. Плодове - никакво разнообразие и бързо свършват; Останалата храна от обедното меню на Балканския се предлага за вечеря в Средиземноморския ресторант.
База - личи си, че не се правят козметични ремонти; Олющени и очукани стени, особено при басейна и в СПА-то; Едната парна баня беше в профилактика и двата дни, което е мега безумно да се прави точно във времето когато има най-много хора. За другата парна баня просто не можеше да се доредиш. Хигиената в СПА-то не беше задоволителна. Беше пълно с кряскащи тинейджъри (обичайно би следвало да има възрастова граница на лицата, които имат достъп до СПА-то), на които никой не правеше забележка.

Разумно ценовото равнище намалява, но качеството на услугата се влошава много по-бързо от намалението на цените.

П.С. Не мога да разбера БГ хотелиерите - че е криза, криза е, но само ако успеят да задържат постоянната си клиентела, ще успеят да излязат читави от кризата. Да, ама не.... както беше казал един журналист.

Последна редакция: пн, 14 ное 2011, 11:22 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт