Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 104 198
  • 748
  •   2
Отговори
# 135
Пиша ги, защото  моите впечатления са от последния уикенд и мисля, че са по-актуални. Нямам намерение да повтарям посещението си във въпросния хотел, но някои неща не са верни и преувеличени (пример с плащането на халатите и т.н)

# 136
Отзиви от последния уикенд за хотел Св.Спас Велинград?
Цената е повече от съблазнителна, хотела все пак е 5 * , а от 4* Бор , който е от същата  група аз лично съм доста доволна.

Но отзивите за неотопелние  стаите и не много чист басейн ме възпират до известна степен...

# 137
Впечатленията на моите приятели от Аквилон - щото ние си останахме тук, шмрък - са повече от добри. И те са взели разпечатки с цените за след Нова година. СПА център ок, топла разкошна вода, и жената каза :"Личи си когато е наистина минерална, има лек дъх".

Само от ресторанта не бяха вдъхновени, но мене по принцип това не ме притеснява особено. Ще се опитам да си организираме нещата за следващия уикенд.

# 138
  • край голямата локва
Пиша ги, защото  моите впечатления са от последния уикенд и мисля, че са по-актуални. Нямам намерение да повтарям посещението си във въпросния хотел, но някои неща не са верни и преувеличени (пример с плащането на халатите и т.н)

Излиза, че щом преди месеци нас са ни накарали да си платим халатите или се учат от критики което е похвално или че персонала наистина лъже твърде много.   Whistling Само, че това не значи че преувеличавам. Naughty Всъщност исках да напиша многУ по- лоши неща за тях, ама реших да се направя на възпитана.  Laughing
А това че имаме различни представи за СПА е напълно нормално, хората имат различни критерии. На теб може и да ти е харесало, но някой който търси спокойствие и наистина топла вода може и да не се разкарва.

# 139
  • София
Здравейте, не съм сигурна дали сте обсъждали апартхотел Лъки Банско, поне аз не срещнах в тази и предишната тема. Ние много го тачим, но тази година решихме да сменим дестинацията с хотел Широка лъка. Видях, че има само едно мнение за него, все пак той е открит миналата година , може би за това няма отзиви. Няма байсейн обаче, има спа, което вероятно няма да е много голямо... все едно , ще пробваме там след нова година, а и наблизо има писти, самият град е интересен, наблизо са Смолян и Пампорово. Дано да останем доволни. Цените не са много ниски, иначе стаите изглеждат прилични.
А иначе с две ръце препоръчвам Лъки Банско, въпреки, че вече малко поизвехтя, а и го хваля извън сезона, когато цените са по-поносими. Предлагат добри Спа-пакети с включени масажи, обслужването е на ниво, спа-то също, басейна е топъл /не като минералните де/, кърпи чисти дават, ресторанта има нормални цени и готвят вксусно, закуската е пребогата... има детски кът, много игри за по-големи деца, тенис маса и т.н. В сайта ще ги видите ако ви интересува.

Надявам се Широка лъка да не ни разочарова, бяхме се запътили за 5 нощувки за нова година, но сменихме за 8 нощувки след нова  година и цената се смъкна с около 300 лв. от кувертите. Дано някой да се включи с повече впечатления.
Този АТА хотела във Вършец  много ми хареса ама мъжо каза, че там ходели сачо бабички да си лекуват кокалите  hahaha не е видял още сайта, може ида се заинтригува .

# 140
Глупости, не видях ни една бабичка. А това с бабичките е явно останало от едно време. Laughing

# 141
Единият от санаториумите на бабите е точно до АТА. Другият е в центъра.

# 142
http://grabo.bg/hotel-perun-sandanski-0qmbs

Това е твърде добро предложение, има ли някой представа от хотела?

Закуска, обяд, вечеря... Thinking

# 143

Излиза, че щом преди месеци нас са ни накарали да си платим халатите или се учат от критики което е похвално или че персонала наистина лъже твърде много.   Whistling Само, че това не значи че преувеличавам. Naughty Всъщност исках да напиша многУ по- лоши неща за тях, ама реших да се направя на възпитана.  Laughing
А това че имаме различни представи за СПА е напълно нормално, хората имат различни критерии. На теб може и да ти е харесало, но някой който търси спокойствие и наистина топла вода може и да не се разкарва.
Аз също обичам спокойствието, в спато нито веднъж не беше пренаселено, в басейна почти винаги бях ме сами с детето, а ходих ме по 2 пъти на ден.  В ''Пирин '' ми се стори по-пренаселено.Водата наистина можеше да е с една идея по-топла, но беше приемлива.
И да четат мненията и коригират критиките, не виждам как ще си разширят асансьорите, стаите и апартаментите.  Хотелът определено има нужда от освежаване, като база.

# 144
  • СОФИЯ
http://grabo.bg/hotel-perun-sandanski-0qmbs

Това е твърде добро предложение, има ли някой представа от хотела?

Закуска, обяд, вечеря... Thinking

и традиционни мелнишки вина  Wink

# 145
Да де, ма ходил ли е някой там, има ли директно впечатления от хотела, СПА, басейн?

# 146
  • Пловдив
Да де, ма ходил ли е някой там, има ли директно впечатления от хотела, СПА, басейн?

Май няма басейн, иначе биха го опеменали в сайта, а и спа центъра ми се вижда много малък, а след тази промоцийка сигурно почивните дни ще е недосегаем Mr. Green

# 147
Момичета,трябва ми спешно мнение за ваканционно селище Острова в Бели Осъм.Някой ходил ли е,заслужава ли си спа центъра и басейна топъл ли е?
Искаме да отидем някъде за една нощувка в района на Стара Планина - Априлци,Рибарица,Троян. Дайте съвет,но да не е на цена от 100 лв. и нагоре Simple Smile

# 148
  • София
Djina, басейна е чист, 32 градуса е водата.

# 149
Здравейте! Някой да има пресни впечатления от хотел Акватоник - Велинград ?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт