Спа хотелите в България.Впечатления и разочарования

• 103 368
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Ако няма да ходите никъде в града - хотел Персенк.
Ако искате да почивате в курортен град - Девин не е такова място. Пътищата са разбити. Мръсно е, има доста прах. Неприветлив град е Девин.

# 391
За Девин кой хотел ще препоръчате, момичета? Прехвърлих набързо темата, но нищо не успях да намеря. newsm78
Цигания общо взето.
По-добре Хисар или Велинград!!!

# 392
За Девин кой хотел ще препоръчате, момичета? Прехвърлих набързо темата, но нищо не успях да намеря. newsm78
Цигания общо взето.
По-добре Хисар или Велинград!!!

Освен това четох в някакъв вестник, че Девин бил на воден режим и хотелите били празни. Минералната вода им е хубава, но само с това не става.  Peace

# 393
  • Paris
Благодаря ви, момичета!  bouquet Бързо ме отказахте. Peace

# 394
С чудесни впечатления съм от хотел"Ата" - Вършец, от хотел " Аугуста" - Хисаря
и от "Реденка палас" - Разлог.

# 395
В началото на темата имаше положителни отзиви за Севтополис в Павел Баня, но след това имаше и такива за проблемни резервации. Някой може ли да сподели скорошни впечатления.

# 396
Ние бяхме в Севтополис от 1 до 6-ти август.Нямахме проблем с резервацията,но седмица преди да отидем преведох 50% от сумата.Ако те интересува нещо друго питай.

# 397
Освен това четох в някакъв вестник, че Девин бил на воден режим и хотелите били празни. Минералната вода им е хубава, но само с това не става.  Peace
Няма воден режим, хора в Орфей имаше. Едиия ден засякохме и оляма група, която пристигна в Спа-хотел Девин.
Не че защитавам курорта - просто за информация го давам. Бяхме тази седмица там - не е нашето място. 

# 398
Няма воден режим, хора в Орфей имаше. Едиия ден засякохме и оляма група, която пристигна в Спа-хотел Девин.
Не че защитавам курорта - просто за информация го давам. Бяхме тази седмица там - не е нашето място. 

Вестника беше Труд или 24 часа от преди 2-3 седмици. А хотелите ги пълнят с ваучери. Природата е чудна, но града е СЕЛО. Хората също не ме кефят. И моето място не е.

# 399
  • София
http://belchin-garden.com/ Видях реклама на този хотел,близко е до София.Някакви впечатления?

# 400
  • София
http://belchin-garden.com/ Видях реклама на този хотел,близко е до София.Някакви впечатления?
ммм много добро изглежда, ама е леко дебелшко.

# 401
  • София
Аз не разбрах колко звезди е този хотел Rolling EyesГледах ама нещо не видях....Иначе добре изглежда.

# 402
  • София
Точно Биби,високи цени,ама не ми се рискува с двете деца за тази цена.Нов ли е....? На бул.България има реклама,разрових се и го видях.

# 403
А впечатления от Медика - Нареченски бани?
http://www.medicanarechen.com/

# 404
  • София
По отношение на хотела в Белчин бани. Или е новопостроен или са ремонтирали основно съществуващата база от соца. Изглежда супер, минералната вода там е топличка и много хубава. Ползвали сме плажа с децата. Но за това диво село ми се виждат супер високи цените. Там си е едно  село и няма нищо интересно в района според мен. Ние имаме къща в съседно село, ще намина да го огледам, че доста се заинтригувах.

Общи условия

Активация на акаунт