Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Oх, Сега го измих малкия, пишлето му е силно възпалено, имаше и малко гной, беше залепнала кожичката  Cry Звънях на док. , но според него е смегма, ама според Миото си е жива гной освен смегмата  Cry Така или иначе, тук не мога никакви мерки да взема, утре ще го водя пак да го видят и да кажат какво да правим  ooooh! Защо трябва да е такъв зор с тези пениси - не знам  Confused Confused

# 616
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добър вечер д/мами  Hug

Krissie Krust Бъди здрава и мнооооооого щастлива Simple Smile

Радвам се на завърналите се  Hug ; на отново разписалите се  Wink ... и на всички Simple Smile

Да се отчета за днешната консултация: 7150/67,5 Simple Smile (при рождени 2300/46) --> гледахме с лекарката картона на каката Simple Smile и тя на 7 месеца е била 7100/67,5 Simple Smile (при рождени 3200/51) - та добре вървим Simple Smile Имам проблем само с храненето --> абе пюрета и каши яде по 200 гр., ама мляко сутрин и вечер не ще и не ще (я изпие 70-80 мл., я не) - та бутам в пюретата и кашите мляко Simple Smile Иначе биха ни първия Синфлорикс (бяхме се разбрали с лекарката да са само два приема в 7-ми и 8-ми месец) - за сега няма Т и спи --> дано да няма реакции  Praynig

Ами ОТЧЕТОХ се Simple Smile

Лека вечер и сладки сънища

П.П Любезна, да се оправя дечкото  Praynig Аз за това не исках момче, че съм гледала момиче и пенисите са ми "тъмна Индия" (с леки изключения де  Wink)

# 617
Добър вечер!
Ники радвам се,че си сред нас Hug Честита ви първа думичка Mr. Green
Krissie Krust честит рожден ден!  bouquet
Любезна дано не е гной и се оправи бързо Тин Praynig
Мики честито зъбче!
Танче дано Андреа устиска фронта милата и не се разболява Hug
Сиянка как сте вие!
Неви хубаво е,че поне са се реванширали.Много да топли Деа чувалчето!

Сияна постоянно повтаря мамамамам,амамамам,ко,пи,бу,бфф.Общо взето това са и думичките.Утре мисля и аз да дам малко попара след кърменето сутринта,да видим как ще я приеме.Иначе другото си го хапва добре,190 гр пюре си ги изяжда без проблем,200гр каша,200 гр мляко,че и за още пита.От плодовете банан и е любим.
Спокойна нощ от мен Hug

# 618
Любезна, вие забелили ли сте му пишлето?Смисъл, малко по малко или от един път?
Интересувам се, защото и на Калоян му предстои същото, но аз май реших да е като направи годинка.Иначе аз знам, че като се забели се мие с водичка с калиев перман. някаква йодна......(нещо си там) и разни други неща, иначе се получават инфекции.
Ама аз какво ти обяснявам...?!?, като мъжът ти е уролог??? newsm78
Дано му мине възможно най-бързо Praynig Hug

# 619
  • Варна
Добро утро  Mr. Green

Май няма друг луд като мен в толкова ранни зори, станахме в 3:30  Crazy. Павли преди малко отново заспа, но Ирена няма такова намерение.

Кафенце  Grinning

# 620
Честит Имен Ден на Всички Празнуващи!!!

п.с най-вече за прекрасната Софи на мама Слънчи,нека бъде все така красива и много много здрава малката Принцеса!!!

# 621
  • Бургас
Добро утро !  Hug

Една притурка към кафето на Сиянка, по-специално за Бръмби  Mr. Green (дано да ти е сгоден тоз младеж)

Кристинче,как е КалоянHug

Честит имен ден на всички празнуващи!

Хубав ден.

# 622
Еййй, веднъж да ме уцелите с притурката  Mr. Green Машала, дет се вика!

Честит празник на всички именници, весел и светъл ден ви пожелавам Hug

# 623
Честит имен ден на всички които празнуват днес!  bouquet
Честит празник на всички софиянци!

# 624
  • София
Добро утро мили дами!
Минавам набързо да почерпя за нашия светъл празник - кака Софи днес има имен ден!

Любезна  Hug милото Тино! Дано да не е нещо сериозно  Praynig Бързо да му минава  Praynig Praynig
Благодарности за кафето, и мен за първи път ми уцелвате вкуса с притурката  Hug
Ради, много благодаря  Hug Пиши как е Алята, а ако идваш да подаваш за кухня - звънни ако искаш да пием по едно бързо кафе  Mr. Green Ники, ако имаш време в натоварената си програма и ти звънни, ако искаш  Hug
Кристинче, как е Калоян? Пиши, не ни забравяй  Hug

Поздрави на всички! Честито на всички, които днес празнуват по някакъв повод - имен ден, месечинка, рожден ден... Да сте живи и здрави и много много щастливи! Хубав ден!  bouquet

# 625
  • Най-зеленият остров
Привет и от мен.  Hug  Hug  Hug
Нашата кака тръгна на училище и аз успях да прочета една тема най- накрая.
Честит празник на всички именници и всички софиянци   bouquet .
Деси, притурката е супер. Не само Диманка е беззъба и в нашата къща зъби няма на хоризонта. И както я гледам сигурно още поне месец няма да има.
Шаманче, как сте? Много си кратичка. Как е малката Матея?

# 626
Честит празник на всички именници!
Нека да е честит празника и на всички софиянци!

Слънчи, Софи да е много здрава и нека много радост и късмет й носи хубавото име!  Hug  bouquet

# 627
  • Варна
Честит Имен ден на Имениците, с много зддраве да си носят Името.

Някой не иска ли две деца, момиче и момче та майка им да се наспи  Tired, права заспивам Sleeping

# 628

Честит Празник  Hug !

# 629
katyanen, кратка съм, щото някой ми подскача в ръцете, плюнчи ми мишката и удря по клавиатурата с буйна страст. Сети се дали иска да седне както си му е реда да играе на пода сама  Mr. Green Но сме ок, бяхме на консултация вчера, дудата е 9.200кг, майка и сигурно е към 92.00кг.... От вторник обаче тръгвам на народни танци  261uu

Общи условия

Активация на акаунт