Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Аз дочитам старата тема ...  Laughing
Макси каза първата си дума  Embarassed "еба" и много обича да си я повтаря.  Embarassed И тати казва.
В понеделник сме на консулт да видим калко е пораснал младежа и за последните две ваксини засега.
Мисля да почвам попарата, ама пусто не мога да се докопам до МОЛ-я та да му взема сиренето Хармоника. Blush

Неви, негъра е този

http://bosch.expo2000.bg/uredi-za-doma.php?cat=promo-golemi&pid=4
Не са ми дали книжка с инструкции на български /ей, тамън се подсетих сега да ги потормозя/ и имам съмнения, че не я експлоатирам пълноценно, иначе суши де.  Laughing

Бобиш, дано си оправите отношенията с милото, че не е работа иначе!  Hug
На всички болни бързо оздравяване пожелавам!
Любезна, бърза адаптация на Радина в градината!   Heart Eyes
Много ще ти е мъчно на теб, ще се утешаваме взаимно тук, Борис по план тръгва във вторник и отсега ми е свито.  Sad
В неделя няма да дойда на срещата. Sad

# 601
Ника, радвам се да те видя/ прочета отново. Стискам палци начинанието ти да е все така успешно   Peace
Бръмби и Йони сега открива опцията да си крещи на воля, но аз не й обръщам внимание и тя престава след малко.
Мяуче Люска е прекрасно бебе, а ти- чуден фотограф.  bouquet  Аз се опитвам да снимам малката, но ме е срам да пускам снимки  Embarassed
Любезна ти си най- добрата майка за своите деца и никой при никакви обстоятелства няма право да ти се бърка в решенията.   bouquet Пожелавам ти лесна адаптация на Радина и усмихнати деца.
Бобишана, браво за фигурата  newsm10. Йони и тя има топка (не такава, каквато исках, но все пак и татко й има право да взима решения... понякога) и се спуква от хилене само като я види, голяма забава е й за мен- новата NBA "звезда".
Sunny Sky, благодаря за закуската и притурката, направо се разтопих Crazy Колко бързо растат малчовците!
s.newa да си возите със здраве новата стара количка и принцесата в нея да слушка  smile3504

Аз почти се отървах от ангината, а малката й таткото не се заразиха, слава богу  Praynig
Сега ни изникна възможност да се преместим в моя роден град и съм на кръстопът. Колкото плюсове, толкова и минуси. Утре заминаваме за там и се надявам да се случи нещо, което да наклони везните. Не искам аз да вземам такова решение.

До понеделник, момичета   bouquet

# 602
  • София
Здравейте мили дами,
За съжаление и аз няма да мога да дойда на Младостката среща, че ще празнуваме именния ден на Софи с баби и деди.
Ники, Пина, Мяу - добре завърнали се, липсвахте ми.

Специално за младостки Днес подадох изчаквателни документи за ДМК. Кухнята има примено време от 9 до 12, необходимо е копие от акта за раждане. Не са успели да се преборят за еднократни съдове, ХЕИ са отказали, т.к. пластмасовите били токсични и попадали токсини в храната, та искат 30 броя бурканчета и 30 броя капачки. Няма опашка, на мен ми казаха ако искам да започвам да се обадя евентуално  средата на ноември за първите купони. Не държат подаването да е лично, може да пратите и познат. Молбата се подава от името на майката на дЯтиту.

Много поздрави Simple Smile До скоро!

# 603
  • София
Слънчи, мерси за инфото, трябва да се докопам и до там тези дни.  Mr. Green
Неви, дано това шаси издържи, радвам се за чувалчето. В темата за количките пишат и собственици на магазини, и те казваха, че имало само една дефектна партида, явно баш по наше време е била.  Hug
Бени, айде да се оправяш окончателно вече, пък за решението - дано направите правилната крачка, ще стискаме палци.  Hug

Топки у нас има бол от Борис /над 10, може и към 15 да отиват, защото има поне 6 у нашите/, Макси обаче предпочита да си играе с по-дребни играчки, които може да държи и да яде. Все още не може да стои седнал без опора, но пък аз не го подпирам на възглавници и т.н. на практика седнал седи само в количката. Големия също беше така и се научи да седи без опора на 8 месеца, явно и малкия ще е така. Зъби няма, явно зора после ще е наведнъж - тази мисъл леко ме стресира. Режим джелезен, спанье плътно 3 пъти на ден, като единият път поне 2 часа, лягане преди 20 часа.
Еденье - прояде домашно /най-сетне/ и намали храненията на 4 пъти дневно /най-сетне  Laughing/.

А, да - и крещи, и пищи... така е от доста време. Понякога така се вживява, че не ме забелязва и като ме види на 10 см. от него чак подскача. Joy

Последна редакция: чт, 16 сеп 2010, 16:04 от Ника

# 604
  • Варна
Ника Joy Joy Joy какви са тези думи бе, оф много ми е смешно  newsm62 newsm62 newsm62. Разведри ми акания ден днес само с това се занимавам сменям памперси и чистя повърнато.

# 605
  • София
Сиянче, а питаш ли ме мен, дето учим големия, че тва е лоша дума.  Blush И ся на всяко "еба, еба" аз чинно ходя да обяснявам на едно бебе, че така не се говори и че ако го чуя пак ще го натупам и т.н. за да е доволен големия, че и на малкия му е забранено да псува.  Embarassed
Аз не можах да дочета, ама вие с разстройство и повръщане ли сте?  Hug

# 606
  • Бургас
НикаHug Mr. Green

Танче,дано на Андреа й се размине.

Пина, уелкъм.  Hug

Бени, в кой град ще се завръщате?

# 607
  • София
Айде, наспаха се. Mr. Green Напущам ви пак засега. Hug

# 608
Ника и аз се посмях с първата думичка на Максо  Grinning
Аз влизам само да се похваля,че Явкото има зъбче  tooth ,подава се съвсем загадачно,най-доволна съм,че не съм усетила дано и другите така да изникнат  Praynig Кумата ми пък му купила едно страхотно якенеце на Gap ,карирано,малко по официално-много ми харесва.

# 609
  • Бургас
Krissie KrustЧестит рожден ден ! Да си жива и здрава и много усмихната !  Hug baloni

# 610
Оттук оттам прочетох.... Много ме е яд, че не бях с вас, когато захранвахме, голям зор видях със зеленчуковото пюре наобед, какви ли варианти не пробвахме, и най- накрая установих, че моята Шушона го иска много добре пасирано и подсладено, иначе сладките следобяд си ги хапваше добре, някой друг имал ли е подобен "проблем" ?! Захраних я на 5 месеца с домашно приготвено,  домашен кисел и с каша на "Слънчо". Цял месец "свиква"... Разнообразявам с пюретата на Хипп, и млечните на Ганчев, продължаваме да се кърмим успешно, биберон не желае  Naughty , като й се доспи нищо не е в състояние да извади палчето от устата, освен цица, разбира се.... Crazy Незнам как ще се справим с тоя проблем  newsm78 ........
Иначе на последната консултация беше наддала със 700 грама и е порастнала със 4 см (на 7 месеца - 8,140 кг и 67 см)
Друго, друго.....  newsm78
На море не сме ходили, само на гости на роднини на 100 км от Русе, ноо... догодина... ще си отмъстя... Laughing
Не мога да смогвам нещо с домакинството, хем пуснах баткото от септември на градина, но наобед го вземам и пак  не ми стига деня, хем по улиците да бъдем, хем в къщи да е "под конец", затова превес вземат разходките и площадките, като се пенсионирам ще се организирам с домакинстването, сега не....... Naughty
Ина седна в края на 5 месец, и вече навън не ще да спи, а не може да спи по един път на ден, колкото и да се мъчи, ама опасно дете ви казвам, реве, хленчи, гътам я назад, не и не, не иска да легне и това е..... ужас ...  Не бърбори много, по скоро ръмжи и крещи  hahaha .......
Май друго засега не се сещам, айде, че тоя пост го пиша вече 40 минути.....

П.П. Честит рожден ден на Krissie Krust   !!!

# 611
Ето ни и нас.

Ника, твоят малкия ще ме разбие  Laughing На Алекс първото бърборене беше нещо като "айде, айде", "дада", но "мама" така и не е казал още  newsm78

Ние също не седим без опора, само в количката и във ваната. Но и аз не съм го слагала никога облегнат на възглавници, реших че когато е готов сам ще си покаже. Алекс предпочита да си играе с бутилки, шумолящи предмети и с обтратното на биберона  Mr. Green

Вече ни изби и третото зъбче, а четвъртото също е на път. Голям зор беше този път за разлика от предишните два...

Krissie Krust ,  Честит рожден ден !  smile3525

# 612
Krissie Krust , честит празник, с най-добри пожелания   bouquet  bouquet  bouquet
Мики, честито зъбче  Laughing
Бени , успех и от мен  Wink
Ох, Тин е ужасТен след този синфлорикс  Tired
Забравих да кажа,че забелихме пишката окончателно и сигурно и това го боли ужасно  Confused

# 613
  • София
Криси Круст - ЧРД! Желая ти много здраве, късмет и любов!  bouquet

# 614
  • някъде тук
ДД Hug

Ника , Пина, Мяу радвам се че се разписахте  Hug

Сега като прочетох Любезна се сетих че забравихме за пишката и този път на консултацията Rolling Eyes Трябва и ние да я забелим докрай Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт