Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Честит първи учебен ден на всички ученици и учители!

Далче твоите комшии да си гледат работата!как може да правят забележки на бебе #2gunfire
Вела нашата педка ме караше още миналия месец да давам кисел,но аз не давам.Ако дам ще е чак на зима,за разнообразие(а може и въобще да не и давам).
Бръм Hug

# 586
 Hug
Вела,и ние сме наддали само 200 грама за 40 дни,което е  малко,но не е пък и  чак толкова обезпокоително.  newsm78.Все пак през третия триместър се качва по малко,а пък и започват да хабят много енергия вече,имаше горещи дни предходния месец,тъй че причини много....,по ме притеснява факта,че и на Теди и излизат от време на време едни червеникави петънца по цялото тяло,та се чудя,дали евентуално би могло да има някаква алергия newsm78
Далче,наистина им кажи да си гледат работата на твоите комшии #Cussing out

# 587
Привет, мацки  wavey!

Не съм се изгубила, ами почти нямам нет, т.к. съпружето се прибира късно тия дни и не сварвам да чета, щото заспивам на лаптопа директно на втората минутка  Embarassed...
Та няма да взимам отношение надълго и нашироко...

Честито на всички с поводи през тия няколко дни! Пожелавам им само прекрасни мигове, здраве и щастие!

Честит и първи учебен ден, катко на малчуганите, така и на професионалистите! Спорна и успешна учебна година!

СлънчиHug, сигурно е много трудно с детенце, което има алергия към белтъка на млякото, дано не е това... А момата ти е фина и красива!

Сиянче, стига вече с тез болести бееее, как не ви напуснаха, незнам как устискваш фронта просто... Hug.

Бръмби, пак е късмет, че Митко е проспал зора със заключването...пфу, аз ако бях на твое място, щях да изперкам сигурно...

Алоуууу, Ника, как си бе жена? Съвсем ни изостави ти  Mr. Green...

Мяуче, Люсил е прекрасна, ама ти си го знаеш де  Peace... Да не бачкаш и ти в несвяст?

Юхуу, мерсаж за почерпката, как имам нужда от едно разтърсващо пиене на коктейли... не е истина просто...

Любезна, няма да ти честитя за яслата, дано на Дина й хареса, а ти да се чувстваш доволна и спокойна от това  Hug... Не съм фен на яслите, поне не и в БГ...

Какво ново покрай нас...Спасихме се от кашлицата... Още сме на село...Баткото в града при баба си... Деа вече не пищи толкова неистово, обърна го на мучене и издаване на нечленоразделни звуци, преминавващи в крясък за няколко минутки и последната фаза е рев  Mr. Green... Днес изяде първите си няколко лъжички попара със смесени чувства  Laughing.. Упорито продължава да се предвижва назад, но поне се научи да стои на четири крака и да си поклаща дупето...
Подмениха рамата на Малибуто, казали на моя мъж, че била  нова и подсилена, да видим. и за да не сме валат му дали да си избере подарък чадър или чувалче, та си избрахме чувалчето, предвид, че идва зимата и така или иначе щях да купувам  Peace

Ами толкоз от мен, мацки, преди да съм заспала... Когото пропуснах, да ме извини, друг път ще да е отразяването  Mr. Green...

# 588
Здравейте,момичета!
Нещо нямам настроение за писане напоследък,пък и нямам и какво ново да споделя.Граф Млякула ми обсебва вниманието максимално,макар че сега баща му си е вкъщи и доста се занимава с него.Май аз не мога да се организирам като хората.Налегнало ме е някакво безсъние и съм се отдала на наваксване откъм филми.Вече съм 9 килца надолу.
От днес Коки е горд собственик на най-шарената момчешка топка,която има по Люлинските пазари!Показах му как да си търкаля новата придобивка и да я подава на баба си и цяла вечер се играе с топката вкъщи.Такъв кеф е,че не ми се говори!Всеки ден младежа овладява нов маймунджелък и честно казано не мога да се справя с обясненията и описанията на номерата,че акъла не ми е на място.
С мъжО нещата са наред засега,пък по-нататък ще видим.Надявам се откъсването от родителите му да не е моментно за 1-2седмици и после пак да стартира старата програма.
Засега не се сещам за друго,така че лека ви нощ! Hug Hug Hug

# 589
Уф, стягам талигата и ай към Софиската жмел  Cry Как ще успея да свърша всичко -не знам...
Неви, и аз не съм фен  но когато имаме детенце на гости тя не се отлепя от него, и плаче после... В София не мога да се грижа за нея така както трябва... Ако не боледува и свикне, там ще е по-хубаво за нея  Cry
Всички ме обвиняват,че нямам нужда от детска градина за детето  Sad това само в България може да се случи, всички си мислят,че знаят на какъв хал си, че на другия му е по-лесно и че заслужяват повече от него. 
Аман от комплексари бе  Confused
Хубав ден момичета   bouquet

# 590
  • София
Добро утро мили дами Simple Smile
Неви  Hug липсваш душата, надявам се по-честичко да се обаждаш!
Любезна  Hug Тегли им една (може и наум, сега няма да ставаме вулгарни  Mr. Green )! Те знаят какво ти е... айде нема нужда! В интерес на истината Софи е била на ясла от 1 г и 3 м си възраст поради обстоятелствата много боледуваше, ама пък сега направо има имунитет по-добър от моя! Личното ми мнение е, че дори и да не ходи Дината редовно (зимата може да отсъства като псевдо болна или по домашни причини  Mr. Green ) е важно да я запишеш, за да си пази място за детска градина, а и после за Тино да се осигури място. Чисто от стратегическа гледна точка. А и да ти кажа - никакво чувсто за вина не трябва да изпитваш - в крайна сметка всеки гледа себе си и да си оправи собствените си неща. Тия приказки са, особено ако са от други майки, от яд, че те не са имали късмета! Успех с документите  Hug
Бобиш - пожелавам затоплянето в отношенията да стане трайно и да нямате повече кризи  Hug Hug Много да го нацелуваш Коки, голям сладур е! А ако засадиш 3-4-5 слънчогледа във фронтиър вила - вече ще си заслужиш сериозна почерпка   bouquet Hug А за килцата - евалла машалла   bouquet  bouquet  bouquet ти си нашата гордост!
Меги, описвам какво предствлява обрива от алергията - при повечето дечица е един и същ. Червено, релефно петънце, обикновено по-голямо от монета от 5 ст. Там кожата е суха и е зачервено. Третира се с Нахткерцен балсам (ако се махме причинителя на алергията, разбира се, иначе и да третираш успех няма да постигнеш особен), Ексипиал с бадемово масло и още едно мазило дето го забравих, но Нахткерцена е най-добър и най-евтин.
Сори ако съм изпуснала някого, хубав ден от нас. Дано се натуткам да проуча детската кухня. Поздрави!   bouquet

# 591
  • Бургас
Добро утро !

Кафето....

Бръмби,браво че Митето е спинкал,иначе...ужаст. Много са готини новите му снимки из Фейса.

Бобиш,радвам се,че всичко е о.к. при вас.  Hug

Мии,целувки за Преслав.

Пеперудке,кой курс си?  Hug

Димана е с подути венци и променено поведение,разбирай хленчене,мрънкане,пронизително пищене....  ooooh! Айде дано да се похваля със зъб скоро. Иначе продължава да повтаря само "тата" и "дадада" ,дори днес си играем на спалнята и мъжа ми легнал и спи,тя пълзи ,пълзи,отива до него и почва да го милва по лицето и му вика" оооо" , "тата". Хитруша голяма.

Ставам,че пак мрънка.

Хубав ден!  Hug

# 592
  • offshore & overseas
Две слова към Любезна, преди да ми вземат лаптопа. Crossing Arms Поздравления за яслите! И аз не съм фен, ако детето е малко (под година и половина),  или ако е едно (стига да не работиш), но пък Дина е вече на 2 и ще е съвсем различно.

Е, ще ѝ трябва време да свикне (даже не да се адаптира), но ти си я оставяла на баба ѝ вкл. и с преспиване (това по смътни спомени от твоите разкази, прости ако греша), така че ми се вижда по-доброто, да не кажа единственото, решение. Аз моите, дет са през 3 години, едвам им насмогвам, та ти ли -- с 2 породени... Макар че установих, че с деца под 4-5 години е горе-долу все тая.

С други думи, това е като ранното и късното захранване -- зависи от детето. А аз смятам, че Дина определено е готова (за сравнение, Калина не беше на 2 и 8, нямаше да е готова и на 4, но за Люсил имам други планове -- сметки без кръчмар Joy).

Иначе една наша близка ни покани да ходим на конната база в Ихтиман, тя имала познати там. Някоя събота, може би следващата Халюша ще поязди пони, белким не се уплаши...

# 593
# 594
Охооо  pina_preslav  добре завърнала сее! Hug
Драсни някой ред да кажеш как сте ,как я карате!

# 595
  • До Балкана
'Драстиии!!!
Любезна, кой каквото ще да говори твоят гъзец си се пече на бавен, а понякога и не толкова бавен огън, тЕй че  Crossing Arms да си гледат работата!!
Бобиш, радвам се че на фронта всичко е тихо, така да се запази, пък и да заровите томахавките най-добре! Peace Лошото, че ние винаги си ги намираме и си ги изравяме Naughty
Деси, кафето е много сладко! Hug
Дамиии, дайте съвет - научих се да си квася мляко  bowuu , една съседка ми го носи от близко село и е много хубаво, мога ли да давам на Шилото вече? newsm78

# 596
Съни, хич не ми ги давай тия невръстни за закуска, дай нещо по- сгодно, като миналата седмица да ми потекат лигите! Mr. Green Grinning

# 597
  • София
 Heart Eyes ДД, дами!
Жива съм, работата върви пИрфектно, даже ми остана един цял следобед почивка /в момента/.  Laughing Липсвахте ми, сега се връщам да понауча клюкините.  Hug

# 598
  • София
Здравейте дами!

pina_preslav добре завърнала се! welcome

Ника и ти ни липсваш!  Hug

Да се похваля, днес за 30 мин. успях да подам заявлянията за смяна на новите документи  Mr. Green  А очаквах да вися на опашка цял ден ooooh!

Ел_п, питаш ме за замразените плодове, честно казано, ябълки още не съм замръзявала, тях по-скоро мислех да попаря, пюрирам и стерилизирам в бурканчета. А една част ще запазя за прясна консумация ( увивам всяка ябълка в парче вестник и нареждам в касетка - малко си е играчка, но остават свежи почти до края на зимата )

Андреа нещо ми се разболява, снощи горката се измъчи много с хремата, не можеше да диша и ставах през 15 мин. да слагам капки  Sad Няма температура, но днес като я водих на лекар ми казаха, че и гърлото и е леко зачервено. Ох дано и се размине само с това и се оправи по-скоро  Praynig

# 599
Ох, момичета  Cry какво щях да правя без вас  Heart Eyes
Бобиш, браво за затоплянето и за килата, аз отново съм 72 кг, и вече ми иде да се гръмна/ фърла  Mr. Green
Пина, как сте? и добре дошли  Hug
Нико, мноО ни липсваш душа!
tanya_g дано ви се размине! Браво за документите! Аз сега замразих ябълка със синя слива, в бурканче от детски храни, само оставих един пръст отгоре място,за да се разшири...  newsm78
Ако има среща МладоС ще опитам да дойда в Неделя ! А сега ще звъня на Велви да я питам може ли утре да се видим в парка, както се лъжем от 100 години (аз лъжа де  Blushтя ми вярва сляпо )
Записах я Динката в някаква си "преходна група", която сега се сформира  Crazy била с малко дечица и то мънички, грижели се педагози за децата, мога да я водя и взимам когато реша, за да няма сълзи и сополи  Praynig мога и да пропускам и да я пусна по-късно, за сега са само две деца записани  Rolling Eyes А за кО ме изплашиха така  #Cussing out изгоря ми душичката за тези три дни, а сега се успокоих, първо,че не трябва да тръгне веднага и второ,че няма да плаче за мен с часове, а щом й стане мъчно , отиваме с Тински и си я при бираме  Praynig
Като отидох в офиса за служебната бележка ми дадоха работа за вкъщи  Shocked ама след номера който ми спретнаха за "бащинството", 'наЙш кога  Crossing Arms Тръгне ли Дина на ясла, започвам да се оглеждам и като си изкарам майчинството ще има да ме чакат  Close
Марто е съсипан от това обикаляне за документите  Cry направо ми е гузно че така го разнасям като пътна чанта Blush Добре поне, че на нея й го спестих...
Ударихме му първи Синфлорикс, а резултата е 8480 / 70 , не помня колко е бил преди, та отивам да проверявам във старите ми писанки  Laughing Започваме попаркатаааа , ама след лекинко утринно поцокване Crossing Arms док. да си гледа работата  Stop
Та така, сега отиваме да си берем шипки за зимноте чайове, че вече са готови  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт