Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 721
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ел, ако искаш поразгледай Благотворителния подфорум,
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=50.0
там могат да те насочат.
А иначе отдавна мисля няма проблем с обличането на децата в Софийските домове.  Peace

Бобиш, чакай бре жена, а като дойде времето на милионите ежедневни "Каквооооо?" и "Защооооо?" направо ще ти иде да му извиеш вратлето.  Mr. Green

# 76
  • някъде тук
Благодаря ви за отговорите за лишеите Hug Утре ще взема  Нартхерцен да пробвам, проблма е че се лигави непрекъснато и като го намажа  веднага го маха ,ръцете са му постоянно в устата май ще избиват и горните зъби Rolling Eyes

# 77
Велви, много сладурска снимка! Heart Eyes
Вики, мерси, че се сещаш за ненавистта ми към FB. Grinning
Лека ви вечер, вечеряме и отнасям плувката, че две не виждам... smile3507

# 78
Добър вечер!
Вела добре си ни дошла отново!
Мимита  честит рожден ден!Желая ти здраве и много любов!
НикиСияна си ме дере най-редовно Grinning пращай Макс насам,да му мине желанието Laughing
Кристинче честита прическа!
танче извинявай,че обърках котето със заек Embarassed
Днес харесах на малката едни обувчици,но искам да се поразходя и да огледам и тогава ще реша.Вкъщи ще си ходи по чорапки или терлички Simple Smile
Днес изпрах есенните дрешки.Започвам да купувам вече зимни,че нямаме никакви.

# 79
  • Бургас
Дими,студено е тук.... но дано като дойдете насам да се оправи времето.Весело изкарване.  Hug

Таньорче и аз сбърках котето със заек,извинявам се..   Rolling Eyes

Кристинче,честита фризура.  Flutter

Отивам да гледам Секса и града ( за n-брой пореден път).

Пухи, и аз до преди малко гладих зимни дрешки.

Спокойна вечер !  Hug

п.с.Един глупав въпрос,как да разбера кой номер обувки носи Димана? Тя вече има 3 чифта обувки,но са поръчани от сайт и там размерите бяха в месеци,не в номера.  Rolling Eyes

п.с.2. Вела,добре дошла отново.

# 80
Мимита, честито   bouquet  bouquet  bouquet
Вела,Велви, Ла Вида Лока , добре дошли  Hug Как са децата?
Балеринке, браво на съпружието  Party
За лишеите, бях писала, че на моя дребен му се появи. Изчезва, и като се олигави пак се появява точно около устата. Мажа с това http://www.naturprodukt.bg/katalog-produkti/nachtkerzen-balsam Такива лиги се точат тези дни.
И аз, и аз  Sunglasses
За дрехите и домовете, за деца до три години мислех,че приемат само нови. Сега се сетих, за акцията тук в София, когато събираха дрехи, накрая се оказало,че половината са дрипи и не стават за нищо, та не се очудвам че не се натискат за дарения. От друга страна щом са добри за моЙте  Crossing Arms,аааа ма ха. Мартин го отглеждам с трета ръка дрехи, надявам се тУЙ да не го спъне много в живота  Crazy
Далчееееее, да носиш много целувки на Габрово  Cry Ма много. Cry И ако ти остане време пий едно кафе в БЧК-то ,питай за Стефан и му прати много здраве от кака му  Crazy Уф и аз шса фърла, ама след като си видя племенницата и бащата утре  Heart Eyes
Лека нощ   bouquet

# 81
  • До Балкана
Ама, Миме, ако знаеш че на мъжа ми цяла седмица му разказвам как ще го водя на БЧК-то да пием кафе и му обяснявам колко ще му хареса и ти ме застреля сега! Как да не отида? Hug Heart Eyes

# 82
  • София
Любезна, от два дни се включвам и все забравям.  Embarassed Пожелавам бързо оздравяване на Радинка най-вече!  Hug За напикаването исках да споделя, че на Борис му се случваше да се изпусне като се разболее даже година след като махнахме памперса.  Hug Да не говорим, че веднъж се и оака даже.  Blush

Съни, аз как разбирам номера - обикновено карам да ми вадят стелката, то всички марки са различни.  Peace Детето трябва да е стъпило на нещо твърдо, не се мери крачето във въздуха. Ако искаш я сложи да стъпи, премери и крачето колко сантиметра е и аз ще премеря на кой номер отговаря /нали имам детски мерилки, дето ми ги подариха в един магазин/.

# 83
Деси, Пух, няма за какво да се извинявате, милички!  Hug Аз се позабавлявах с тоя вашия заек... Laughing

Лека нощ!

# 84
# 85
  • София
Нев, не махай само, ми кажи как е малката Змейка, по-добре ли е? Hug

# 86
Ето ме и мен в новата тема! Късничко е вече ама това си е моето лично време напоследък!
Борето е добре! Имаме си 2 зъбчета вече! Ама това мойто дете е все гладно! Незнам как ще се продължава така! Яде зеленчукови, месни и плодови пюрета! Каши не иска! Плюе ги и това е! Попарка не и давам заради килограмите! А то милото, няма и 3ч и пак е гладна! предната вечер преди да заспи яде в 21.30 и се събуди да яде в 4.30! После пак в 8.00! Страшен глад.
Хубава и спокойна вечер на всички!!!

# 87
Сватя, може ли сега така?! Дай отчет, туй Отчетна тема ли е или вятър да си правим  Stop
Далче, зарекох се да не спамя повече, ма този път е с цел да ти спестя разочарование И ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ Sunglasses БЧК-то не е каквото беше, ти ще видиш де, но няма го хубавото езерце, няма ги масите ... Новият кмет работи усилено и целенасочено за доброто на града, пречели на минувачите Crazy
Ралмин, честити ви зъбенца  Hug Пробвала ли си да смесиш кашата с плодово пюре newsm78

# 88
  • София
ДУ!
Да ви сервирам една закусчица

ralmin , честити зъбчета! Да са белички и здравички всички!

s.newa, как сте? Как е сладката Деа? Hug

# 89
ДУ  Tired
 Таньорчето благодаря ти за контактите във фейса, май се справих, но свят ми се зави  Crazy
Dallcheto благодаря за хубавите думи  bouquet
kristinchetto и аз така ще направя със сиренето, днес ще заредя в хладилника и другата седмица ще му дам

Хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт