Февруарче малко спирка няма - нека да му мисли мама (18)

• 27 747
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
Искам да ви кажа, че аз го излекувах бързо-бързо запека, който получи от месото. Купих й сини сливи на Гербер  Twisted Evil Веднага подейства  smile3521

# 526
 Здравейте!

Четох, четох назад и не намирам по коя тема да се включа. Вече не кърмя, Елията си хапва много добре, но не й личи, и как да стане като ака по 3-4 пъти на ден, обратно на всякаква логика на захранването Rolling Eyes и обратно на проблемите от които се оплаквате вие- аз не мога да се оплача. Нашата първа попара ще е утре, пък ще видим.

За смокините нищо не мога да кажа newsm78.

Любезна за прането и аз мисля, че е от варовита вода. Иначе и аз пера с Ариел.

Пеперудке, сега зор около ремонта, ама после кеееф Grinning. На мен ми доставя огромно удоволствие да се ръчкам по някакви сайтове за обзавеждане и ремонти, и така не усещам как ми минава времето Simple Smile. При нас все още реализацията не се осъществява.

Аз пък съм на вълна предучилищна подготовка. Вчера разбрах от новините, че 5- годишните трябвало да могат да броят до 50 и да смятат до 10 ku-ku . По първото условие сме топ, ама по второто у нас снощи се развива следната сцена: Седи мъжа ми с Кристиян, извадили са фигурките на гормити (7 на брой) и му казва :"Ако аз ти дам сега още един гормит, колко ще станат?", а син ми му отговаря:"Ами хайде дай ми, де! Откога те карам да ми купиш още."  Без коментар Tired

Днес времето беше супер sun. Бяхме на дъъъъълга разходка. Утре смятам да повторим Grinning.

Лека вечер, дами!

# 527
Здравейте!
Съни благодаря,че си почерпила от мое име Hug Цял ден нета ни е скапан.
Жълтък давам през ден.

Онази вечр сънувах,че малката пълзи,снощи я сънувах,че я глася за училище и и купувам транспортир и триъгълник,а мъжа ми се майтапи с мен,че тази нощ ще и сънувам сватбата Laughing
Отивам да проверя така ли ще е..
Лека нощ! Hug

# 528
За смокините нищо не мога да кажа newsm78.
Любезна за прането и аз мисля, че е от варовита вода. Иначе и аз пера с Ариел.
Е, казаха ми,че е мека водата тук  Thinking и аз пера с Ариел или с персил, и с вениш и с белина избелвам, но ми стоят едни синкави такива - никакви Tired Вчера застанах до една мацка и се видях в ролята на ОнаЗ дето пита "Ко праЙш, та си все тъй бяла?" Crazy
Далче За смокините, имам и аз, но не смея да му дам. С тези мини семчици ми се струват алерген  newsm78
Балеринке, докато тазгодишната реколта тръгнат в "предучилищна" сигурно ще трябва да могат да решават матрици и детерминанти, или пък логаритъмче  Mr. Green

# 529
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Добро утро д/мами Simple Smile
Нека кафето и закуската днес са от мен

и притурката ... Simple Smile

Жълтък все още не съм давала ... ще изчакам, че трябва да е от купешки яйца и ще го въведа по-късно. За смокините ... не знам дали са алерген, а аз и не обичам, та и те ще са по-късно Simple Smile
Балерина, то не му се шашкай толкова какво трябва да знае детето - ще се научи  Hug
Любезна, смятам, че след като си пробвала толкова много неща явно си е до пералнята.
Пухич, какви са тези сънища ... спри малко, че не само дечко ще омъжиш ..., ами и ние "порастваме" с тях Simple Smile
Плами, то това със сливите е класика Simple Smile Дано да нямате други проблеми  Hug
Сиянче,радвам се че сте по добре  Hug

Другооо ..... по-късно Simple Smile
Лек ден  Hug

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 08:31 от la vida loca

# 530
Любезна, аз съм близо до Заимов, Велв да каже как е в четвъртък и съм ок. Само ако може да е по ранния следобед, че да мога да си взема батко Дзверолинчо от градина.

За хомеопатичните, нашата лекарка ми предложи да ги давам стрити на прах и с пръст размазвам от вътр. страна на бузката или да си осмуче детенцето. Не знам колко е правилно, но е лесно. Дават се половин час преди или след хранене. Но това би трябвало да го е казал хомеопата, който ги е предписал  Peace

# 531
Добро Утро мили дами   bouquet
Шамане, ще харизвам Радина на баба й и от 12.00 сме на консулт с Марто, но чак в Люлинско, та след 13.00 съм в Парка Laughing
Уф , давам стрита Хамумилата - търкам венците, уж за да обезболява, но при Марто няма такъв ефект както имаше при Радина... Тя вече ги смуче и много се радва като и дам, нали са сладички  Crazy
Хубав ден на всички майки и дечица!  bouquet

Последна редакция: вт, 14 сеп 2010, 08:40 от Любезна

# 532
  • София
Добро утро дами!

la vida loca, мерси за кафенцето, закуската и притурката!  bouquet

Днес е Кръстовден, честито на всички които имат повод за празнуване!  smile3525

# 533
ДУ!

Велв, Слънчи, мнооого сте мили! Благодаря!  Hug Hug Hug

На днешния ден миналата година разбрах, че ще имаме момче  Heart Eyes

Честито на всички, които имат имен ден!

Взимам си душ и излизаме с Йони.

Хубав ден на всички!!!

# 534
БОЖЕЕЕЕЕ, сега ми се обадиха, Радина е приета в яслата на една детска градина  Shocked Shocked Shocked Аз кандидатствах, с ясната мисъл,че няма да ни приемат, ами сега  Shocked
Документи, чудеса  Shocked И как ще я пусна въобще  Shocked Лелееее  Sad

# 535
  • До Балкана
ДУ!
Рали, много хубави мигове! Simple Smile И се сетих как миналата година на Кръстовден си честитихме празника! Честит празник на всички, които празнуват днес! Heart Eyes
Много ги обичам тези смокини, но малчо ще чака! Rolling Eyes
Искам да ви споделя, че вече нямам спокойна и една минута! След като се изправи, Борил не прави нищо друго! Не иска да стои в кошарата, пълзи, катери с епо мебелите, отваря шкафовете, дърпа вестници, списания, оставих го за секунда докато изключа яденето и като влязох в стаяте се опитваше да бръкне в кофата; вади на баща си инструментите, пипа му дековете и онзи ти ми мъж пощурява  Twisted Evil, а от вчера се катери сам по шезлонга и се опитва от пода да седне в него  Shocked! Не че се оплаквам, просто за 4 дни се преобрази и ми е странно! И както се колебаех за проходилката, много бързо ми осигури 30 -40 спокойни минути на ден! Embarassed Peace
Хубав ден ви пожелавам днес!
Любезна, не знам дали да честитя приемането на Ради щом си с толкова смесени чувства, но всяко зло за добро! Целувки!

# 536
  • York
Пак нямаме вода  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 537
Добро утро !

Яна, спокойно бе жена , свиква се  Laughing !

# 538
Добрютру!

Момичета, впечатлена съм Simple Smile Как си артикулирате мислите бре! Аз на няколко пъти се хващам, че исках да напиша нещо, ама 5 минути по-късно всичко е изфирясало вече Simple Smile Е тоз пост 5 пъти го започвам в последните няколко дни Simple Smile)

Да взема да споделя за Пискун, колкот да не е без хич: преди десетина дена беше 71см, 8800гр. Ящен е колкот си иска и май-май много не подбира Simple Smile Ама и аз една програма за захранване съм направила, едно към гьотере. Последно почнах с тоз прословит глутен и то по грешния ред (без да спазвам овес-ръж-каквобешетам) ами директно с каша бисквитена. Пу-пу, за сега няма проблеми - то, всъщност какви евентуални проблеми може да има?

Далче, весело е при вас! Зъби, пъзене, катерене, ми той готов да се разхожда вече Simple Smile Мен толкоз ме мързи днес (и последно време), че само като си представя, че трябва да правя някакво усилие и ми се доспива Simple Smile

Таквизимити неща. Ще ми се да се включа по някоя тема, ама друг път Simple Smile

# 539
  • София
Любезна, честито!
Да, така е, чувствата при прием са мноооого смесени, но мисля, че е за добро! Дина е голяма късметлийка!
+-ове да приемат Дина на градина: 1/ще е между деца, 2/учи се на самостоятелност 3/много се изморяват през деня и вечер имаме здрав сън  Mr. Green 5/интересно им е като сменят обстановката 6/лелките (поне в нашата градина) са  големи спецове по сваляне на памперс - бързо и безболезнено. На Софи те го свалиха. 6/От по-големите дечица възприемат нови умения.
минуси: Боледуват първите две години и то доста.

Към страничните плюсове ще добавя, че освен всичко друго, така си осигуряваш и приема на Тино на градина след известно време.
Не се шашкай особено, много е труден този момент... но ще се справиш, знам го!
Ако ти се помрънква - пиши на лични  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт