Някой гледа ли FLN?

• 26 352
  • 225
  •   1
Отговори
# 150
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Сега пък аз не Ви разбирам.
Със смяната на устройството при мен се смени и списъкът, за което ме предупреди и момичето от офиса на Булсатком. С новите устройства програмите не започват от 1, а от 101, като със стотица са 4 програми. После следват 10 програми започващи с 200, после 18 програми започващи с 300 и т.н. Нямам представа колко е общият брой програми.
Единственото, което мога да препоръчам е от Меню - Инсталация - ако иска парола набирате 1234 и натискате ОК - сканиране канали - всички транспондери. Не искам да си разбивам настройката и затова по памет мисля, че накрая пита искате ли да запазите направените промени, като Ви показва колко нови канали са намерени.
Ако и това не помогне по-добре отидете до офиса на Булсатком и потърсете някой от техниците им. Не се лъжете да звъните на националния им телефон 0700.., там няма кой и как да Ви помогне. Впрочем не е лошо да помолите преди това половинката в къщи - току виж се справил.

# 151
благодаря за отговора. Явно има някакъв проблеми той не е от разбирането.От линка който дадохте по рано в темата направих всичките настройки,влизане с парола, сканиране и преглед на транспондерите... програмите са все 74 и си започват от 1. 
половинката също помага - но след като не е само при мен проблема...проблема е някъде другаде.
Ще отида в офиса на Булсат ком да се запиша за оператор.

Благодаря за отговорите...няма повече да спамя темата.

# 152
JuliS, сигурна ли си, че новото устройство което са ти дали е тип HD?
Защото дистанционното което си снимала е като старото ми дистанционно към SD приемника. Възможно е да са ти дали стара "делтичка" (SD приемник) вместо нова "захаринка" (HD приемник). В сайта на Булсатком имаше снимка на новите HD приемници. Погледни дали е такова!
Стискам ти палци!

# 153
  • на брега на реката
Разгледах в сайта, явно нашето устройство не е HD, защото ни го смениха безплатно. Ето, сменихме го пролетта защото видях това съобщение в сайта им и номера на нашето устройство отговаряше:
Уважаеми клиенти!

Поради подобряване качеството на услугите и разширяване на предлаганите пакети от телевизионни програми, стартира кампания за замяна на приемници с кодировка Griffin, и кодировка IRDETO с нови, със система за кодиране Bulcrypt.

Номерата на приемниците и картите, подлежащи на подмяна са от сериите:
- 4xxxxx
- GC01Sxxxxxx;
- 00000xxxxxx;
- 000000xxxxx.

Моделът на приемниците подлежащи на подмяна са:
DL-STB-S100
DL-STB-S200
DL-STB-S1000

Моделът е указан отзад на пластмасовата или металната кутия на приемника.
Замяната се извършва безплатно с приемници стандарт дефинишан! При желание да се ползва HD пакет абоната заплаща допълнително.
За повече информация и подмяна се обръщайте към офисите на Булсатком в цялата страна.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 13:13 от canu6a

# 154
JuliS, сигурна ли си, че новото устройство което са ти дали е тип HD?
Защото дистанционното което си снимала е като старото ми дистанционно към SD приемника. Възможно е да са ти дали стара "делтичка" (SD приемник) вместо нова "захаринка" (HD приемник). В сайта на Булсатком имаше снимка на новите HD приемници. Погледни дали е такова!
Стискам ти палци!

да , като се замисля...възможно е.  newsm78 Но защо ни го смениха тогава??????
Интересен казус. Още днес ще се разходя до офиса. Благодаря

# 155
Това, че устройството е сменено безплатно е нормално. За да не повтарям вижте по-предишните ми постове! Не е нормално обаче да Ви пробутат SD вместо HD устройство.
За онези, които нямат бутон FAV (който вече не Ви трябва) превключването може да стане от Меню - Настройки - Любими канали. Тогава на екрана се виждат успоредно двата списъка - на Булсатком канали и на Любими канали. За преминаване между списъците се използват стрелкичките. От там обаче не могат да се "стартират".

# 156
Да, така се оказа. Сменили са ми устройството... но само като визия. Модела се оказа старият.
Ходих в офиса на Булсатком и като попитах ми отговориха...."Ми вие не сте казали че искате HD устройство" newsm78 това при положение че ние по принцип си плащаме пакет с HBO.
Та без никакви проблеми ни го смениха като само доплатихме 2лв...за определените канали.
Сега отново съм горд собственик на FLN телевизия, и с нетърпение чакам утре сутрин да си пия кафето с нея.

И да не е само спам  Mr. Greenще уточня, че харесвам:
Божествен дизайн
Бантастично
Невъзможна кухня
Живот на ръба
и търсачи на къщи.
Най любимото естествено ми е Божествен дизайн!

# 157
  • Пловдив
Аз и готвача харесвам, Майкъл Киарело Simple Smile може да не правя точно неговите ястия, но си крада идеи Simple Smile

# 158
  • София
Който няма бутон FAV да пробва с този бутон:
http://www.prikachi.com/images.php?images/12/4002012r.jpg

# 159
  • Berlin
И какво казвате за FLN?  Simple Smile

# 160
Че е супер!  Grinning Grinning Grinning

JuliS, честито!   bouquet

От Бантастично и Невъзможната кухня, човек може да си крадне идейки за бъдещи ремонти. Да види как се правят някои неща по света, и евентуално да потърси нещо подобно и у нас. Лично аз се чудя защо в България нямаме производители на нестандартни мивки?  newsm78  И дали аз да не стана такъв?  newsm78  Малко нещо ми липсват капитали, база и т.н., но имам добрата идея.  Wink

# 161
  • Пловдив
Ох, за какви нестандартни идеи ми говориш. Гледайки как по тия предавания слагат душ-кабини обяснвам на плочкаджията у нас как искам да ми сложат душ-кабината у нас. Не се правело така, никъде не го правели. Да сложат първо коритото и плочките да застъпват ръба, а не както по принцип правят в Бг - нареждат всички плочки и после залепят коритото и уплътняват със силикон. Ама колкото и да уплътняват, то водата си намира път и прониква отдолу.

# 162
Боже-е-е  Янтра, ти си се заела с най-невъзможната от всички задачи - да даваш акъл на български майстор как се прави еди кое си нещо   hahaha ! Тц-ц-ц!
От два дни вместо "Цветно петно" започнаха да дават нещо ново - "Цветна корекция" или подобно, че не запомних точно заглавието. Хареса ми това, че обясняват защо цветовата комбинация трябва да е точно тази, кой трябва да е преобладаващият цвят и кои да са цветните акценти. Хитро!

# 163
Записвам се да следя.  Peace Много ме кефи.

# 164
  • София
Още не съм си сменила приемника и доста време не съм гледала.
Но за протокола - нещо като цяло стилът на Кандис от Дивайн Дизайн не винаги ме кефи. Но отделни идеи си заслужават. Харесвам Красива за грош и С 10 години по-млада, макар че съм резервирана към ботокса.

Общи условия

Активация на акаунт