Някой гледа ли FLN?

• 26 343
  • 225
  •   1
Отговори
# 165
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Още не съм си сменила приемника и доста време не съм гледала.
Но за протокола - нещо като цяло стилът на Кандис от Дивайн Дизайн не винаги ме кефи. Но отделни идеи си заслужават. Харесвам Красива за грош и С 10 години по-млада, макар че съм резервирана към ботокса.
И на мен стилът на Кандис ми е натруфен. Винаги има някакъв много украсен ретро елемент, а аз предпочитам по-изчистен и модерен дизайн.

Красива за грош може да се нарече много добър учебник за евтин начин на шик обличане. Вместо да се чудиш какъв тоалет да си спретнеш виж снимки от някое модно ревю на известен дизайнер. Ако някой конкретно ти е допаднал ОК! Вече знаеш какво да търсиш, както по магазините така и в собствения си гардероб. Един от най-сигурните начини да заместиш липсата на вкус и собствен стил е да копираш утвърдени имена. Винаги има риск, но определено той е по-голям за дамите с нестандартни фигури. Такива облички и тантурчести като мен нещо не ги виждам барнати " А ла Роберто Кавали".  hahaha  hahaha  hahaha

# 166
Е, не винаги дизайна на Кандис е претрупан. Понякога има страхотни хрумвания.
А относно ,,Красива за грош,,, често съм се изумявала как попадат на такива сходни и близки по вид и модел изделия. То е ясно, че се работи с определени вериги магазини в този вид предавания.
И още едно предаване ми харесваше - ,,Малък дом, стилно обзавеждане,, май се казваше. На мен 88 кв.м. ми не стигат да побера вещите ни, въпреки че постоянно нещо се изхвърля, подарява и прочиства по шкафове и дрешници. Камо ли такива малки апартаментчета, а вътре всичко функционално и подредено.
И напоследък даваха предаване за къщи над опасни места. По скали, на брега, но не помня как се казваше.

# 167
Е, не винаги дизайна на Кандис е претрупан. Понякога има страхотни хрумвания.

Съгласна съм.  Simple Smile

А относно ,,Красива за грош,,, често съм се изумявала как попадат на такива сходни и близки по вид и модел изделия. То е ясно, че се работи с определени вериги магазини в този вид предавания.

Това се чудех дали да не го коментирам в предния си пост?! Предполагам обаче по-скоро има солидна предварителна подготовка, която включва и доста обикаляне по магазини. Иначе вероятността още в първия евтин магазин, в който се напъхаш, да намериш поне един елемент от набелязания тоалет клони към нула. А и често влизат в аутлети, в някакви магазини за продажба на "прототипи" дето нямаме такива. Виж в секъндхенда винаги може да се намери нещо различно и оригинално.

И още едно предаване ми харесваше - ,,Малък дом, стилно обзавеждане,, май се казваше. На мен 88 кв.м. ми не стигат да побера вещите ни, въпреки че постоянно нещо се изхвърля, подарява и прочиства по шкафове и дрешници. Камо ли такива малки апартаментчета, а вътре всичко функционално и подредено.
И напоследък даваха предаване за къщи над опасни места. По скали, на брега, но не помня как се казваше.

На тия и аз им свалям шапка! В такива моменти си мисля, че нямаме достатъчно фантазия като нация.  Embarassed
Има и още нещо - в нашата държава е почти невъзможно да ти разрешат да си построиш нестандартна къща. Все ще се намери някой нормативен документ да те препъне! И не на последно място - такъв тип индивидуално строителство е в пъти по-скъпо от стандартното. Просто не можем да си го позволим!  Sick
Виж по отношение на интериора по-можем да се отприщим. Някои ефектни неща могат да се постигнат с много малко средства.  newsm78 Пък и няма кой толкова да ти пречи. Важното е да не събаряш носещи стени!

# 168
На мен ми хареса като сложи огледало пред телевизора, не си личеше, че има технология. Харесвам да гледам и ловци на къщи, само да не ми ги повтарят толкова често. Интересни са предаванията за най-странните къщи, и къщите с малък бюджет.

# 169
на мен също много ми хареса това с огледалото върху телевизора. Обаче си мисля, че трябва да е специално огледало... newsm78  някой да има идея???

# 170
никаква честно казано, даже не разбрах как се вижда през него като се пусне телевизора. Картината май беше с много убити цветове, няма ли да е неудобно така да гледаш тв, и няма ли да те заболят очите...?

# 171
Леле, не бях влизала в темичката от доста време, а вие сте побъбрили междувременно.
На въпроса с огледалото - със сигурност не е обикновено! Това си е плосък телевизор поставен зад огледално стъкло, като тези дето се използват за витрини на кафенета и ресторанти. Е, сложен е в рамка, сигурно има и някакви специфични характеристики на цвета на самото огледално стъкло за да се възприема картината на телевизора нормално, пак по тази причина има някакво значение разстоянието между екрана и стъклото, както и обезвъздушаването на това разстояние, дебелината на самото стъкло ...
Сигурно има и куп други неща, но впечатлението ми е, че това не са специално производство телевизори, а са тунинговани екземпляри. Ако имате познати с фирма за ПВЦ дограми и им се намира витринно огледално стъкло, предложете им да си поиграят с някой по-малък плосък телевизор! И да не забравите да ми кажете дали се е получило!  Hug

# 172
 Това е огледало с вграден телевизор - крайно изделие - нищо тунинговано, или "направи си сам". Има фирми, които ги внасят в България, по заявка и се чака доставка. Цената им е над 10000лв, като зависи от размера на телевизора и огледалото (телевизорът може да е по-малък от огледалото и е разположен в единия долен ъгъл- това най-често за банята - докато се оправяш, да следиш новините, например).
http://www.domigradina.com/%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D0%B8% … 0%BE%D1%82-seura/  

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 10:46 от kallitko

# 173
  • Berlin
Ммм, добре изглеждат, но аз не бих си сложила ТВ в банята или радио в душ кабината, щото и такива неща са правили в Бантастик. Simple Smile

# 174
Здравейте!

И аз се включвам в темата, много ми харесва този канал. Да не кажа, че направо съм влюбена. Любимото ми предаване е ловци на къщи - гледам го в youtube без субтитри. А иначе в кое предаване са давали къщи в България? Може ли някой да ми прати линк към него, защото аз не успявам да го открия.

Други предавания, които харесвам са това със странните къщи. Имаше една къща-лодка в Брюксел - беше направена просто невероятнаа - декорирана в минималистичен стил. Просто припаднах Simple Smile

# 175
Кое е предаването за къщи с нисък бюджет? Бих изгледала някоя и друга серия в youtube, за да ми дойде вдъхновение.  Grinning

# 176
ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!
Весели празници на всички! baloni santa2

Не съм влизала отдавна.  Embarassed
Здравейте!

И аз се включвам в темата, много ми харесва този канал. Да не кажа, че направо съм влюбена. Любимото ми предаване е ловци на къщи - гледам го в youtube без субтитри. А иначе в кое предаване са давали къщи в България? Може ли някой да ми прати линк към него, защото аз не успявам да го открия.

Други предавания, които харесвам са това със странните къщи. Имаше една къща-лодка в Брюксел - беше направена просто невероятнаа - декорирана в минималистичен стил. Просто припаднах Simple Smile
Simple Smile + 1
Убийствената лодка я повтаряха днес преди обяд. И аз съм готова да се тръшна по нея!
Понеже съм безработна, от сутрин до вечер гледам главно този канал повече от 10 месеца. В две предавания имаше къщи в България. В "Място под слънцето" бедна млада английска двойка си купиха реставрирана възрожденска къща до Търново с бюджет от 25000 лири. В "Ловци на къщи по света" един ирландец държащ ирландско заведение в София си купи две от трите му предложени жилища в столицата. Една къща /мисля в "Надежда"/, в която да живее и един апартамент на груб строеж за довършване евентуално за препродажба или за офис на фирмата му. Не помня какъв му беше бюджета.

Кое е предаването за къщи с нисък бюджет? Бих изгледала някоя и друга серия в youtube, за да ми дойде вдъхновение.  Grinning
Ами, май точно такова не съм уцелвала. То, вярно напоследък съм главно около печката, но имаше едно "Малък дом стилно обзавеждане", в което повечето къщи бяха "от нищо - нещо". А може и да има някое ново предаване във вечерните часове, но там не мога да се класирам за телевизора.  Sick

# 177
Май сама си пиша, но нищо!
Имате поща, мисля че преди два дни показаха един епизод от поредица за скъпо изглеждащи къщи създадени с нисък бюджет - Beyond the Box, не запомних как точно го бяха превели.  newsm78

# 178
Момичета и аз да кажа, че гледах с удоволствие FLN, но вече го няма в пакета. Чух, че трябва да сменя приемника с ХД и днес отидох в офиса им и служителката ми каза, че трябва да имам плазма иначе няма да мога да гледам липсващите канали - FLN, MTV. Дали някоя от вас знае нещо по въпроса?
Извинявам се, че писах тук.
А иначе обожавам да гледам Майкъл Киарело.

# 179
nevinn, съветвам те да се върнеш и прегледаш всички страници от тази тема. Ще намериш отговор на въпроса си. След като изчетеш всичко, иди и си смени SD приемника с HD такъв! А плазма ти е необходима само ако възнамеряваш да гледаш т.нар. HD канали, които са по един на Хоби ТВ, Дискавъри, Нешънъл джиографик, Планета, Филм плюс и Евроспорт освен основните канали на същите телевизии.
О, nevinn и аз съм родом от Лудогорието, но отдавна не живея там.

Интересно  newsm78, почти всички писали тук, от готварските предавания сме харесали Майкъл Киарело?!

Общи условия

Активация на акаунт