Някой гледа ли FLN?

• 26 341
  • 225
  •   1
Отговори
# 180
nevinn, съветвам те да се върнеш и прегледаш всички страници от тази тема. Ще намериш отговор на въпроса си. След като изчетеш всичко, иди и си смени SD приемника с HD такъв! А плазма ти е необходима само ако възнамеряваш да гледаш т.нар. HD канали, които са по един на Хоби ТВ, Дискавъри, Нешънъл джиографик, Планета, Филм плюс и Евроспорт освен основните канали на същите телевизии.
О, nevinn и аз съм родом от Лудогорието, но отдавна не живея там.

Интересно  newsm78, почти всички писали тук, от готварските предавания сме харесали Майкъл Киарело?!

Благодаря ти!

# 181
  • на североизток
Ей, не знаех, че има такава темичка Simple Smile
С удоволствие се присъединявам  и аз. Почитателка съм най-вече на Невъзможната кухня, Бантастично, Цветна корекция и особено на Божествен дизайн  Heart Eyes
С удоволствие ще клюкарствам с вас тук Mr. Green

# 182
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ами добре дошла iv4i_79Simple Smile
Май напоследък само аз си клюкаря!  newsm78

# 183
ми то какво да си клюкарим. Напоследък попадам все на повторения... и много ме е яд. Нестига че аз само събота и неделя мога да си отделя време за любимият канал... а като се падне повторение лудвам. И то не от преде половин година , а съвсем пресни... от преди месец...
Добре че поне върнаха Божествен дизайн. Там има новички епизоди. В последният даже направиха едната стена тип пано! Много ми хареса. Съчетаха различни материи-камък, текстил, дърво, стъкло.... и обрамчиха деталите с еднакви лайсни. Получи се много добро попадение. Тъкмо съм в чуденка - камък или тухла...сега пак изпаднах в озадачение! Thinking
Иначе "стил" му се старах да го гледам...ама не ме вдъхнови нещо. Направо не ми пасна. А Голфъра няма и да се насиля да го гледам! Mr. Green

# 184
Това с повторенията си го има при всяка една телевизия от типа предаваща едно след друго популярни филмчета. И Дискавъри, и Нешънъл джиографик, и Анимал планет и всички други подобни въртят филмчетата. Забелязала съм, че преобладава месечното въртене, т.е. едно нещо като го въртят цял месец вземат че се сетят да го сменят с друго. Joy А сутрешно-следобедните повторения са си направо в реда на нещата! hahaha
JuliS, напълно споделям мнението ти за "Стил". В него има страшно много коментари и интервюта, които изискват по-скоро дублаж. Освен това основен недостатък, поне за мен, на поредицата е липсата на информация кой сега е тоя мекокитник дето обяснява каква била в колекцията му височината на талията, както и коя е тази очилата какичка дето е на всяко ревю мерудия? rotfImbo Така де! Да не съм лична приятелка на половината дизайнери и топмодели, че да ги познавам!

# 185
  • на североизток
Върнали са Божествен дизайн??? Кога го дават, в колко часа, аз как така съм изтървала?
И аз се дразня на повторенията, но пък така успявам да видя повече детайли, които съм изтървала при първото гледане Simple Smile Е, ако се повтаря за трети, четвърти път, вече сменям канала Mr. Green

# 186
Божествен дизайн го излъчват в 10,30 сутринта. Сигурно има и следобедни повторения, но не знам кога.

# 187
  • на североизток
Благодаря ти!
Сега проверих в сайта на FLN, няма повторение, но аз съм по цял ден вкъщи и ме устройва и един път сутрин Mr. Green
Ох, нямам търпение да дойде утре Laughing
След един час засядам да гледам любимите си предавания  Whistling Добре, че са едно след друго Simple Smile

# 188
Любимият ми канал! Избираме си кабелната с изричното условие да включва и него. Божествен дизайн най ми харесва. Едно време имаше Модна полиция, имаше и интериорно предаване, в което арестуваха стаите и ги ремонтираха за 1-2 дена...

# 189
  • Berlin
Аз мисля, че питах преди, но все пак - имате ли субтитри? Ние сме на Мегалан и нямаме.

# 190
На Булсатком съм и имам субтитри. Simple Smile

# 191
# 192
  • на североизток
Аз съм на Близу и също имам субтитри.

# 193
  • I want it all and I want it now.
Нямам субтитри Wink изчезнаха. Не знам защо до скоро имаше.  Peace Нямам много време да гледам телевизия в момента и затова ме устройва и на англ. Laughing

# 194
  • I want it all and I want it now.
Вчера споделих на милото за изчезналите субтитри.  Laughing Оказа се че съм натиснала едно от копч. на дистанционното и съм си ги спряла Embarassed  Joy Joy Joy Вече имам.

Общи условия

Активация на акаунт