Попътен вятър на порасналите ни деца - 6

• 30 624
  • 719
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Момичета  Hug
Благодаря ви. Всичките ни дечица да са живи, здрави и успешни.
Много сте ми мили до една   bouquet

Роса, честит рожден ден, мила. Само обич и поводи за радост ти пожелавам. А от здраве да не се отървеш  Peace

Мерло, да ти е жива и здрава майчицата. Дълги години да е все до вас, да се радва на правнуци. Поздрави я и от мен, много готина дама е Peace

На всички празнуващи днес весел празник.  Hug

Мина- сладорина, аз затова попитах няма ли да има тема на сбирката. Мисля, че синьото е добро предложение. Аз съм аполитична, ама все пак тогава всички посиняхме  Joy

# 631
Роса
Честит рожден ден  bouquet   Да си много здрава и щастлива.

На всички именници Пожелавам също много здраве,другите неща могат да си ги купят.
Да ми е живо и здраво и моето голямо момче,че е Михаил.Обадих му се сутринта,преди да отиде на лекции.Днес ще правят и контролно по информатика.
Весело изкарване на всички  празнуващи. newsm35

# 632
Госпожо,моля те,ще получа пристъп заради теб.Току виж сърцето ми излязло от ритъм и да не мога да дойда на срещата Laughing

# 633
  • София
Ричко, честит празник и у вас. Да ти е живо и здраво момчето, само радост и успехи да има   bouquet

Момичета- софийки, последен спам на тема кръчма. Пожарникарския ресторант SDI се казва, адреса е на ул. Искър, № 20
ето и картата http://www.bgmaps.com/map/sofia
Резервацията е от 18.30 нататък  Peace

Девойки, аз от довечера съм с бебе. Тази вечер ще си взема Карина- каракачанка на 35 дни. Мое чудо та ничие  Joy Ще снимам сладунка и ще ви я покажа. Всъщност и аз още не съм я виждала  newsm78 Какво ще прави милото като съм на работа не знам. Дали да не излезна по майчинство  Joy

Хубав ден и весел празник  Hug

Стефанио, тия правят изкуствено дишане, споко  Wink

# 634
  • Ямбол
Привет, момичета! Толкова много поводи за поздрави!!!
Pocа, жива и здрава да си, много щастие и любов от мен

Абет, честит ти именик, да е здрав преди всичко, всички мечти да се сбъднат до една !!!
Мерло, честит имен ден и на майка ти, да е здрава!!!
Ри4ко, честит празник и на твоето момче  Simple Smile

Лелеее, софийкии, тез готини пожарникари само пожар предизвикват в сърцето ми  Embarassed
Абетке, и аз искам изкуствено дишане ...
Мама Тин, радвам се, че си изкарваш чудно! Използвай всяка минутка с детенце!
Аз така бях сега 2-3 дни, не се отделих от Ива Sunglasses Embarassed

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 15:40 от maria.4

# 635
Pocа, да си жива и здрава   bouquet
Ри4ко, честит празник и на твоето момче  bouquet

# 636
  • София
Мама Тин, Мария4 ме подсети. Ти правиш ли прилежно снимки  newsm78

Знаете ли, че Флаш нещо зачезна. Някой знае ли нещо за нея. И Мери попинз ни отсвири  Whistling

Дано само всички са добре, другото лесна работа  Peace

# 637
Mацко Албенче споко, правя най прилежно снимки, детето ме снима до всякой камън. Само да се спра някой ден и ще направя репортаж.
Толкова ми е мъчно че няма и аз да дода при пожарникарите, ама ади де, като не го направихте на 20-ти, сега ша се утешавам с Кьолнска бира/не е много убава да знайте/
Малинка, да ти е живо и здраво майчето, дълги години да те радва.

# 638
  • близо до София
Честит рожден ден, Роса! Бъди много щастлива, здрава  и обичана!   bouquet
Ричко, Абет, Мерло, да са Ви живи и здрави именниците! 
Абет, хубаво е с малко кученце, но и изисква много грижи.
За акта, днес внесохме възражение, въпреки ,че не очаквам да си признаят, че не са били прави. А обжалване в съда едва ли ще правим, въпреки ,че за глоби до 50 лв не може да се обжалва, се позволява обжалване заради точките.

# 639
  • София
Честит имен ден на празнуващите днес и на семействата им!
Пожелавам здраве, щастие и сбъднати мечти.   bouquet
Роса, честит рожден ден, да си жива и здрава.   bouquet  Чакаме те в сряда.
Абет, честито бебе. Дано не само ти се грижиш за него - ангажимент си е.
Дано към кучето Ангел да е по-отговорен отколкото Ани към нейното.
Все казвам на Пламен, че ако преди 5 год. бях родила бебе вместо да взема куче сега щях да имам вече пораснало дете. Но....

# 640
  • София
Eй, момичета, голямо раздвижване, много емоции в нашата темичка! Какви красиви цветя и секси пожарникари си имаме!
Между другото и при нас днес в службата четирима именяка-днес ако не хванем захарна болест няма кога...
Ако е живот и здраве аз ще си взема сините очи в сряда, нали униформата е синя! Grinning А, да и лакът ми на ноктите е син, значи изцяло покривам изискванията! То не остана, гответе се! Hug

# 641

Тези дни по задушница си мислех колко неща не казах на баща си и колко излишни думи сме си разменили.
Също си помислих и аз...Колко ми липсва сега, бих му казала стотици премълчани неща.
Много именици днес! Честити имен ден и на Ангел на Абет, Михаил на Ри4ко и на майката на Мерло   bouquet
Честит рожден ден и на Роса Simple Smile Обърках се с именния ден на сина й.   bouquet

# 642
Ели , не си сбъркала.
Ангел има ше ИМ, но нали тук е  за големите ни деца , а и да има една тема , където да не ми засенчва Ачо празника Grinning
Шегувам се.
 Вчера Абет ме нави в сряда да доода , ако не се случи нещо , съм при пожарникарите
Пак не мога на 100% да кажа ДА, защото ми е много зле , ама мноо
Имам си диагноза ГГЗ , а снощи беше тежко. Embarassed
Абет честито!  bouquet

Благодаря ви за пожеланията и милите думи , момичета!

Хубав ден Hug

# 643
Момичета привет   bouquet
Дано не греша , но мисля , че днес имаме рожденичка - Нези

Да си жива и здрава мила , финеса който носиш те превръща в приказка -
нежна , но не съвсем допускаща ,
вълшебница на която нищо земно не и е чуждо  Hug

# 644
  • Ямбол
Честит рожден ден и от мен на Незито! Да е здрава и много, много щастлива !!

Общи условия

Активация на акаунт