Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 356
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
Искаш да я потъмниш като я изсветлиш, или аз не разбирам нещо?

нали имувъра маха боята от косата и искам да махна русата боя и да си направя моя естествен цвят
и въпроса ми е маха ли римувъра Руса боя или само Черна боя от косата

Или нищо не съм разбрала

Руса боя не съществува. Щом е русо - значи е обезцветено. Това не се маха, само отгоре може да наслагваш по-тъмен цвят. Горе-долу си го представи като избелване на плат с белина, това е русата боя. Да, може да има оттенъци, но те падат до 2-3 седмици макс. После остава това, което е успяла да обезцвети "русата" боя.

# 511
Подкрепям те, Люлякова  Peace Механизмите при изрусяване и боядисване в тъмен цвят са противоположни. При изрусяването, независимо дали с блондор или само с боя, се премахва пигмента на косъма, а при боядисване в тъмни тонове се добавя такъв.
Много често чета за "покриване" на корени, това е неправилно. Русото не покрива, а изсветлява. Иначе, както след няколко измивания по-нетрайните "руси" бои падат, резултатът нямаше да е  жълтеене(заради отмиване само на оттенъка), а щеше да е потъмняване и връщане към естествения тъмен цвят  Wink

# 512
  • Sandanski

Very*Gery благодаря ти за предложените цветове, но този втория цвят едва ли ще успея да го намеря, така че този вариант отпада .

stefinka твоя цвят също е много хубав, може ли да ми кажеш кой е реалният цвят по-тъмният или по-светлия?
http://media.snimka.bg/7151/020556986-big.jpg
http://media.snimka.bg/7151/020557016-big.jpg

# 513
По - тъмният, но тя вече след 4 - 5 миенета толкова изсветля, че...  Tired

# 514
Руса боя не съществува. Щом е русо - значи е обезцветено. Това не се маха, само отгоре може да наслагваш по-тъмен цвят. Горе-долу си го представи като избелване на плат с белина, това е русата боя. Да, може да има оттенъци, но те падат до 2-3 седмици макс. После остава това, което е успяла да обезцвети "русата" боя.

Аха разбирам вече за какво става въпрос
Мерси   bouquet

# 515
Момичета какво ще кажете за тази боя за коса, http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=173_153&products_id=886 заслужава ли си парите? И по специално този цвят 7.1 същият като на каталога ли става и траен ли е цвета? Благодаря предварително.

# 516
  • Lost in a fairytale ...
Докладвам Simple Smile
Намазах се с един блондор- мисля, че на Престиж, не е с прахче, а със син гел.
Не ми изсветли много боядисаното, както и корена, може би е по-тъмен, отколкото съм си мислела. После направих обливка и резултата е много хубав естествено рус цвят с лееко оранжевеещи корени Simple Smile Ще пусна снимки тези дни, че апарата не е в мен Simple Smile

# 517
Не мога да я разбера моята коса. На определена луминисцентна или много силна светлина изглежда жълтеникава, а на стайна-хубаво русо. Май трябва да я матирам с нещо. Дали ще ми стане равномерно с обливка с черна боя или пък да използвам една пепелна, която имам-на Арома пепелно русо, беше ми станала направо намазана със сажди косата Rolling Eyes

# 518
  • София
Оф, а аз не знам какво става с мойта коса, но нещо пигмента откачи както когато бях бременна  Shocked Тогава с каквото и да се боядисвах бях ярко жълта. Сега е същото. От 6 месеца се боядисвам с една и съща боя в един и същи цвят и досега винаги ставаше перфектно бежово русо, а последните два месеца съм като патка в тиквата  #Crazy Явно наистина хормоните оказват огромно влияние защото точно от преди по-миналото боядисване спрях противозачатъчните  Rolling Eyes Сега се чудя какво да правя. Да сменям боята, да матирам с нещо или да си се нося така до след 1-2 месеца когато ще започна пак да си ги пия  Rolling Eyes

# 519
  • София
Мацки помагайте Cry.Много съм тъпо парче вчера се боядисах с Палете Делукс 218 сребристо русо мисля че беше, косата ми е ОК, но ми се появиха гадни корички като ранички по
 кожата. #Cussing out
С какво да се намажа че ме сърби и ми е гадно? Cry Cry Cry
Помогнете моля!

# 520
Мацки помагайте Cry.Много съм тъпо парче вчера се боядисах с Палете Делукс 218 сребристо русо мисля че беше, косата ми е ОК, но ми се появиха гадни корички като ранички по
 кожата. #Cussing out
Помогнете моля!
Тичай до някой фр. салон за това
http://zlatnaribka.com/product_info.php?cPath=59&products_id=1204
или Лореалското е
http://www.luxuryparlor.com/static/products-map/images/espt3.jpg
Едно от двете ти е напълно достатъчно и то еднократно.

# 521
 кожата. #Cussing out
Помогнете моля!
Освен ампулки си вземи с шампоан и маска за раздразнен скалп.
С една ампулка няма да се оправи.

# 522
  • София
Ужас мале как ме уплашихте много ли е сериозно положението Sick?
Голяма съм ОВЦА smile3511. Все пак поправимо ли е да не ми окапе косата сега за едното чудо Cry.

# 523
Голяма съм ОВЦА smile3511. Все пак поправимо ли е да не ми окапе косата сега за едното чудо Cry.
Естествено ,че е поправимо не се шашкай.
При мен нещата бяха в по-лек вариант сърбеше само ,но наистина си вземи подходящ шампоан маска и апулки.
http://www.feelunique.com/brands/schwarzkopf-professional/bc-sensitive-soothe
Тази серия използвах аз.

# 524

Нищо няма да то окапе ,споко  Laughing

Единствения път,в който са ми ставали рани на главата беше в 11 клас,когато реших от черна да ставам руса.
Мазах се в ЕДИН ДЕН с две супри/една след друга/ и две бои пак една след друга/.Тоест 4 манипулации.
Супрата беше българска и гадна.
Няма да ти казвам каква ми беше главата.Цялата на рани.Но после беше много яко да я чопля  Mr. Green
И въпреки това нищо не ми е окапало  Grinning

Интересното е,че след това пак си се изрусявах,но вече с по-хубав блондор,а не български и никога през живтота си не ми е щипало или пък са ми се появявали рани.И винаги се блондирам и боядисвам в един ден и пак нищо ми няма.Само онзи път като ученичка и го отдавам на кофти блондора  Peace

Общи условия

Активация на акаунт