Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 318
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, аз за една консултация....)
В момента косата ми е доста дълга (отпред е по-къса, но отзад стига до средата на гърба ми...Трябва обаче да я подстригвам, защото е понацъфтяла.
И се чудя дали да не я скъся доста...
Ето ще покажа какво имам предвид, само се абстрахирайте от моята си коса отдолу, ама не намерих снимка с прибрана коса. )
http://media.snimka.bg/7112/020478931-big.jpg

# 61
В момента косата ми е доста дълга (отпред е по-къса, но отзад стига до средата на гърба ми...Трябва обаче да я подстригвам, защото е понацъфтяла.
Ето ще покажа какво имам предвид, само се абстрахирайте от моята си коса отдолу, ама не намерих снимка с прибрана коса. )
Аз винаги съм привърженик на хубавата дълга коса,но щом твоята е доста нацъфтяла.... абе не ми харесваш с къса коса,поскъсия малко  Peace

# 62
GodaiVa, то и аз съм привърженик на дългата коса.....но моята е хубава само първият ден след измиване, подхранване с балсами и чудесии.....и после...вече си личи, че е изтощена. )
Та....ще трябва да я поотрежа. ) Но може и да не е чак толкова. ) С толкова къса коса последно бях преди 8г. )

# 63
Сетих се още нещо, което ми каза фризьорката-като си търся професионални продукти за коса да не ги купувам от България, а от чужди сайтове, защото това, което се продава в Б-я не е същото, дори и професионалните серии като Л'Ореал проф. и Керастас.

Напълно съм съгласна  Peace
Имам възможност да опитвам от всички популярни марки шампоани,бои, душгелове и прочие ( майка ми работи в хотел със скандинавци). Личи си че козметиката си я носят те, защото няма писано никъде на БГ, дори и на английски,а само на техните си езици,датски, шведски,та дано не е внушение,но разлика усещам сериозна.

# 64

Много повече ми харесваш с късата коса! Много по-модерен и младежки вид имаш. С дългата .... малко старомодна е. Не се обиждай!
Аз миналата седмица си скъсих косата точно като прическата, която си си нарисувала. Косата ми много живна и определено много се харесвам!

# 65

Малко по-дълга от тази, два-три пръста  от показаното. Иначе определено с по-къса и аз мисля ,че имаш по-младежко излъчване.

# 66
  • Варна

Малко по-дълга от тази, два-три пръста  от показаното. Иначе определено с по-къса и аз мисля ,че имаш по-младежко излъчване.
Аз съм на същото мнение.

# 67

Аз съм на същото мнение.
И аз Мирама, и аз така мисля  Hug Hug Hug

# 68
Mirama,подкрепям по-късата прическа. Не знам дали би ти било трудно да се разделиш с по-дългата коса,но косата определено ще отпочине и ще я чувстваш по-жива. Пък и прическата изглежда страхотно!  Flutter
Успех!  Hug

Към края на седмицата ще се боядисвам с моя номер - 100 на Нутрис. Стискайте ми палци,че миналия път направо се разочаровах - взех бежово,а резултата беше потресаващо сиво.  Shocked

П.С.  Сега,като се замисля,сякаш повечето блондинки в темата открихме своя нюанс на русото. Така ли е наистина?

# 69
Мирама, на мен пък ми харесваш толкова късо...знам какво е да пострижеш такава дълга коса...преди години моята беше до кръста, когато я направих на каре....а колко ми олекна на главата....моята коса е много гъста и тежка и не съжалявам и за миг, че се постригах...сега отново я пускам ( доста време си ходех на каре или черта).
А относно русото...да, за сега съм намерила своето Peace...но не се знае след известно време какво ще ми дойде на ум Mr. Green Laughing

# 70
Нали?!  Crazy
Аз като казвам,че тая тема си е цяла беля...  hahaha
И аз (за сега) смятам,че съм намерила нюанса,който търсих и уж ще поспра с експериментите.

# 71
Здравейте момичета. )
Благодаря на всички за отзивите и коментарите за прическата. )

asja, не се обиждам разбира се....и на мен почна да ми става малко "лелинско" с тази коса. Ама като е абсолютно права....и така изглежда. )

Другата седмица мисля да се боядисам, вероятно отново със същият номер и отивам при фризьорката да ме подстриже. )
Май и аз ще спра с експериментите, този цвят сякаш ми допада. Не е нито прекалено светъл, нито тъмен..)

# 72
Mirama, на първо място изглеждаш страхотно, имаш много нетипично излъчване за нашите балкански географски ширини и се запомняш от един поглед!

Аз от съвсем скоро чета точно тази тема и имам много бегли впечатления за теб и другите момичета тук, но определено те харесвам повече с по-дълга коса.

Според мен няма да е много добра идея да подстрижеш повече от 3-4 пръста, също светлата коса повече ми харесва и повече ти отива от тази с по-тъмния нюанс.

Като гледах снимката ти ми хрумна, че може би би ти отивал мнооого лек, рехав, не плътен, започващ от по-назад бретон.
Така си те представям аз.  И сега като го пиша се сещам, че по-добре от силно скъсяване на косата би било лекото й етажиране. Така със сигурност ще е и ще изглежда по-жива, по-младежка и с повече обем.

Но определено не съм "за" силното скъсяване на косата ти.  Peace

Лично мнение разбира се!  Hug

# 73
gardje, благодаря ти много. ) Скоро не бях чувала толкова мили думи за себе си. )))))
Мерси и за съвета, вероятно ще направя нещо подобно на твоето предложение. ) Надявам се, че с фризьорката ми ще измислим най-доброто. )
Иначе ето в момента как изглежда косата ми, ако не си гледала назад снимки.

снимка
тук се вижда назад колко е дълга

# 74
Mirama , аз имам това предвид ,смятам ,че ти отговаря на лицето ,косата и излъчването
http://miiaa.snimka.bg/family/kosa.532132
това ми е любимата прическа  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт