Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 273
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
Илиана, не знам, на снимките странно изглеждат.

allba_a, косата я усещам просто супер. Първо няма никакво пощипване и т.н. от сорта. С всяка друга боя, включително и Иноа, която отново е безамонячна си ме щипе леко.
След като я измих е буквално като коприна, изключително "жива".

# 661
Мирама, оксидантът е много слаб, за да има пощипване. Иноа е безамонячна, но изсветляваща, просто амонякът е заменен с друго, но тя си е силна боя, не е като кастинга - само тонираща. Като нюанс се е получило добре.

Но ако корените ги правиш само с нея, не знам дали няма да изглеждат занапред доста по-тъмни, защото краищата са по-светли. Между другото си е идея за мен да тонирам косата между две боядисвания, защото цвят трудно задържам

# 662
  • София
бравос, значи добре сме стискали палци супер се е получил цвета поздравления  bouquet thumbsup thumbsup thumbsup

# 663
Илиана, не знам, на снимките странно изглеждат.

allba_a, косата я усещам просто супер. Първо няма никакво пощипване и т.н. от сорта. С всяка друга боя, включително и Иноа, която отново е безамонячна си ме щипе леко.
След като я измих е буквално като коприна, изключително "жива".

Mirama, косата ти изглежда просто супер.
Много здрава и гладка! Цветът ми хареса, но според мен корените са по-тъмни и на следващото боядисване трябва по-светла боя да сложиш.

Моля те пусни снимки на косата и лицето ти едновременно, така ми е мн странно, опитвам се да ти се представя. Много ми хареса!  Heart Eyes

# 664
  • sofia
След като я изимих е буквално като коприна, изключително "жива".

И при мен беше така от действието на балсама, но след няколко измивания стана малко суха. Моят скалп е доста чувствителен и си ме щипеше. Оксидантът трябва да е силен, все пак моята беше 10-ка.

# 665
Люлякова, аз за това писах, че снимах сигурно сто пъти тези корени. На живо не са по-тъмни от останалата коса, сигурно 30мин стоях пред огледалото и се взирах.

gardje, снимките на лицето с коса ги пускам по-нататък. )))) сама не мога да се снимам...)

Иначе цвета ми харесва, изглежда супер естествено, не твърде светло. И май ще си остана на този, макар че сега не знам дали ако се бях намазала само с 8та нямаше да се получи същото. Но аз смесих 8ца с 9ка.

# 666
Здравейте, русокоски! И аз се записвам в темата  Peace

# 667
   Привет!Не знам,дали съм за вашата компания.
   Естествения ми цвят е светло кестеняв към тъмно пепеляво рус.Купих си боя на Лореал Рецитал 8.1,светло-пепеляво русо.И сега се чудя,каква ли ще стана след боядисването?По-тъмна или по-светла от естествения ми цвят?  newsm78
   Вие имате ли някакъв опит с този вид боя?Дали крайния резултат се получава по-тъмен от кичура в каталога и картинката в/у кутията?  Thinking

# 668
   Привет!Не знам,дали съм за вашата компания.
   Естествения ми цвят е светло кестеняв към тъмно пепеляво рус.Купих си боя на Лореал Рецитал 8.1,светло-пепеляво русо.И сега се чудя,каква ли ще стана след боядисването?По-тъмна или по-светла от естествения ми цвят?  newsm78
   Вие имате ли някакъв опит с този вид боя?Дали крайния резултат се получава по-тъмен от кичура в каталога и картинката в/у кутията?  Thinking

Селма, как да не си за нашата компания,аз питам ли като ти нахълтвам в темата с вкусотийте ти?!  Laughing

По въпроса ти - както си го описала си мисля, че резултатът ще е по-светло от естествения ти цвят. Колко светло целиш?

# 669
Селма, няма да стане по-тъмно от твоята коса, става много хубав естествено рус цвят. Предишното ми боядисване беше точно с този номер. )

# 670
Мирама, много е хубав цветът, прилича ми на ягодово русо. Но за да ти отива, трябва да си много бял - като теб. Много хубаво се е получило, браво, видя ли, че не е станало тъмно!

Адри, точно такъв цвят искам да постигна и поддържам - достатъчно светъл, но не прекалено, да е естествен цветът! Косата ти изглежда много добре!

# 671
The Code,Mirama,много ви благодаря за бързите отговори.   bouquet

Щом сте запознати с тази боя ще ви попитам друго....Дали ако смеся 8.1 и 7.1 ще се получи хубаво и колко ще е близо до естествения ми цвят(тъмно-пепеливо русо/светло кестеняво)?Понеже всъщност целта ми е не да ставам по-светла (затова и се съмнявах,дали съм за блонди-редове  Laughing ),а да съм максимално близо  към естествената ми коса.

( Кичура на 7.1 ми се видя горе-долу,като моя естествен.Но ми казаха,че резултата ще е 2-3 тона по-тъмен,затова и се ориентирах към 8.1. )

Това е снимката на косата ми,за да съм по-ясна.Не е боядисана,няма кичури.

Последна редакция: пт, 24 сеп 2010, 08:33 от Селма

# 672
  • sofia
Селма, страхотна коса имаш. Разбирам защо искаш да запазиш естествения си цвят. Мисля че 2те бои няма да ти стигнат като количество, ако ще боядисваш цялата коса. А ако само корените, може да не стане еднакво с дължините. Според мен 8.1 ще е по-светло от цвета ти сега.

# 673
  • при моите деца .....
Да докладвам - боядисах се с Echo - доволна съм - няма разлика в корените, не ми щипеше, боядисах се с 9.1 моята основа е някъде 6.

# 674
The Code,Mirama,много ви благодаря за бързите отговори.   bouquet

Щом сте запознати с тази боя ще ви попитам друго....Дали ако смеся 8.1 и 7.1 ще се получи хубаво и колко ще е близо до естествения ми цвят(тъмно-пепеливо русо/светло кестеняво)?Понеже всъщност целта ми е не да ставам по-светла (затова и се съмнявах,дали съм за блонди-редове  Laughing ),а да съм максимално близо  към естествената ми коса.

( Кичура на 7.1 ми се видя горе-долу,като моя естествен.Но ми казаха,че резултата ще е 2-3 тона по-тъмен,затова и се ориентирах към 8.1. )

Това е снимката на косата ми,за да съм по-ясна.Не е боядисана,няма кичури.

Да, аз мисля, че ще стане хубаво, защото ще е близо до естествения ти цвят. Мисля, че косата ти има страхотен потенциал, но сега изглежда безжизнена, безформена и суха , макар че може това да е от снимката - не винаги виждаме реално как стоят нещата. С най-добри чувства   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт