Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 295
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • Lost in a fairytale ...
Момичета,аз да се похваля,че вече съм руса  Laughing ....

Какъв блондор използва?

# 391
  • Norway
 Shocked elfi4ka, много съм впечатлена, поздравления bouquet
От много време следя темата, защото и аз съм кандидат блонди  Wink, обаче все не ми достига кураж
и ме е страх, че ще стана рижа лисица....
Сега вече съм обнадеждена  Laughing и в най-скоро време и аз ще съм блондинка  Heart Eyes

пп: А с какво матира?

# 392
Благодаря, gardje  Blush
Но не мисля,че е кой знае какво като умения.Просто дълги години бях руса и знам какво може да понесе косата ми и как да го направя.И не съм маниак на тема невероятно здрава коса,че да се кося толкова.И без това винаги я оформям със сешоар,така че и да не е в пълно здраве не си личи много много  Laughing
LilMissSunshine използвах лилав блондор/прах/ смесен с равни части 12% и 6% окислител /че нямах 9  Crazy /.Иначе на око смесвах,докато се получи средна гъстота.Нито да тече,нито да е сухо.

# 393

пп: А с какво матира?

С разтвор на черна боя  Peace

Но не искам някой да вземе да се изрусява вкъщи,само защото съм го постигнала в домашни условия.Сериозно занимание си е  и косата въобще не ми е толкова здрава.Не е окъсана,не пада,но не е и каквато беше тъмна  Naughty
При тъмните коси е много важно върху каква основа е напластена тъмната боя.Ако е върху естествен косъм няма да е толкова лесно.
Тогава е по-добре с римуувър.
Но моите напластявания бяха върху руса коса,не чак толкова трайни.Само на места имаше черни участъци,които са били естествената ми и там стана по-трудничко.Два пъти го мазах.
Но при мен римуувъра нямаше да свърши работа,защото боята беше безамонячна.

Просто не си правете експерименти.Аз от многото цветове ,затова все се връщам към русото и все се кълна,че няма да я почерня никога вече и пак ми избиват лудите по някое време.

Това си е моята коса и не ми пука толкова.Но за вашите ми пука.Особено ако го правите за пръв път.Има си техники на мазане и ако не се спазват става ефект-циганка от махалата,персийски килим.

# 394
hubabuba, така както те чета най-добрият съвет, който мога да ти дам е да се боядисаш в салон.
Цвета който искаш трудно се постига дори от момичета със светли коси, а ако ти както си с почти черна коса го искаш веднага....да ти кажа от сега, че трудно ще стане.
Трябват ти поне 1-2боядисвания за да се получи, но категорично не и в къщи.

elfi4ka, много хубав цвят се е получил, браво на теб. )))

Тези дни и аз ще си взема боя и ще се боядисвам, че вече корените са израснали. Не си личи особено, но аз естествено забелязвам и започва да ме дразни. )
Май ще съм пак на 8.1, или вероятно една идея по-светла. )

# 395
  • София
моят въпрос е следния, кои два цвята от боята Maiandra трябва да смеся за да получа цвят като този

или по-скоро такъв

Hug Praynig Praynig
няма ли кой да ми помогне  Sneaky Tired Face

# 396
  • Sandanski
Здравейте ,момичета благодаря ви много  bouquetотносно вашите коментари по моя въпрос .Реших да смеся два цвята (нещо ми се експериментира Mr. Green)
Според вас кой цвят ще стане по хубав :
  Ликьор +естествено русо
  Лешник+ Светло пепелно

Първият цвят е много хубав  Heart Eyes

# 397
dea_i_ile, 

първата комбинация, която си посочила е от топли тонове, така че със сигурност ще благоприятсва "избиването" на жълто-оранжеви оттенъци. Втората комбинация е от студени тонове, които евентуално биха потушили оранжевеещото.
Според мен е много важно да прецениш съотношението на двете бои -особено на тъмната, за да не се потъмниш много. Все пак зависи от теб какъв цвят предпочиташ в по-топлата или по-студената гама.

# 398
  • София
elasmen, на долната снимка виждам поне 2 цвята, дори и 3, затова няма как да ти кажем с коя боя се постига. Wink моята приятелка преди време ме навиваше на нещо подобно, много добре стои, но си иска много време, поддръжка и пари. много по-лесно ми е да съм в един цвят.

elfi4ka, браво, много добре си се справила! Hug
не искам да ти вкарвам пак 'черните' бръмбари в главата  Laughing, но и тъмна коса много ти отива. Simple Smile

# 399

elfi4ka, браво, много добре си се справила! Hug
не искам да ти вкарвам пак 'черните' бръмбари в главата  Laughing, но и тъмна коса много ти отива. Simple Smile

Хмм gydi

# 400

И аз точно това си мислех...  Crazy
Справила си се отлично с цвета,поздравления!   bouquet

elasmen, съжалявам,но и аз не мога да помогна за цвета.  Tired

# 401
elasmen, на втората снимка това са 3цвята на кичури. Не знам как мислиш, че ще стане номера с 1-2бои. Трябва си фризьор за това.

# 402
  • Sandanski
ами искам поне мааалко  Sadда наподобява  ето  този цвят

# 403
Привет момичета!
И аз искам да съм вече блондинка, но хич ме няма....досега съм чела тая тема и нищо не разбирам. Embarassed Да уточня-косата ми е дълга, на кичури(от 3-4 год. съм така), но в момента корените са доста израснали, а предния път фризьорката не ми слага отзад на тила кичури. пари за фризьор нямам, та затова се обръщам към вас за съвет.Естествения ми цвят е светло кестеняв, като малка даже си спомням че съм била и по-русичка.Та така....каква боя да си взема, трябва ли да обезцветявам корени, надявам се че ще ми помогнете!  bouquet
Харесва ми този цвят

# 404
  • София
elasmen, на втората снимка това са 3цвята на кичури. Не знам как мислиш, че ще стане номера с 1-2бои. Трябва си фризьор за това.
да да виждам че са кичури, визирам повече горната снимка, в космо има снимка на цвета който искам, но пише че се смесват два цвята, кръстили са цвета кестеняво-русо, искам точно такова, хем да не е кестеняво хем да не е толкова фрапантно русо, аз в момента съм жълто русо което страшно много ме дразни, ползвах гарние, което на втората седмица студения отенък падна и сега жълтее мисля да взема много светло пепелно русо и светло кестеняво, дали ще се получи според вас  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт