Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 310
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
Косата ми е почти до кръста с много дебел косъм и много гъста, просто няма начин с по малко боя да успея да покрия цялата... Утре ще накарам сестра ми да ми снима цялата коса, че сама ми е трудно и ще я видите..

# 421
Есента дойде и на все повече дами започнаха да им харесват коси, които са по-тъмно руси, по-естествени и в по-топлата гама. За съжаление подобен цвят се постига трудно и за да изглежда косата естествена и красива се използват различни оттенъци на медно русото и върху него се поставят светли кичури. Подобен цвят на косата не се постига със смесването на два нюанса и е неизбежно поставянето на кичури.
Аз съм изпробвала много и най-различни бои и  боята, която е стояла най-естествено на главата ми, без да се налага поставянето на кичури е Luocolor, но тя не може да изстветлява много, непокривна е и стой транспарентна и точно това е причината цветът да изглежда естествено.
Бях обвинена, че съм се изказвала пренебрежително за непрофесионалните бои. Ами да така е. Аз съм ползвала години наред най-различни непрофесионални бои и съм запозната с техните предимства и недостатъци и след като си съсипах точно с такива бои коса, която беше дълга до кръста и се наложи да я подстрижа на нивото на раменете, се опитвам да ви предпазя от подобни грешки, но явно доста от дамите не се интересуват от опита и мнението на другите, а единствено целят да блеснат с познанията си.

# 422
 Grinning

Последна редакция: пт, 17 сеп 2010, 20:43 от Sivi

# 423
НАпротив, интересуваме се от мнението на по-опитните в боядисването,затова поне аз чета всичко тук, има какво да се научи и какви грешки да се избегнат не от собствен горчив опит,а от този на пишещите в темата.В крайна сметка информацията е  най-важна и скъпа.

# 424
За съжаление едни спират да пишат и се появяват други, но грешките, които се правят са си все едни и същи  Confused
Не искам да ви затормозявам и отегчавам и за това, ако някой се интересува от моето мнение и опит и жела да види косата ми, то ще може да го направи в друга тема в която пиша.
Желая ви всичко най-добро и дано успеете да постигнете желания от вас цвят!

# 425
  • София
За съжаление едни спират да пишат и се появяват други, но грешките, които се правят са си все едни и същи  Confused
Не искам да ви затормозявам и отегчавам и за това, ако някой се интересува от моето мнение и опит и жела да види косата ми, то ще може да го направи в друга тема в която пиша.
Желая ви всичко най-добро и дано успеете да постигнете желания от вас цвят!
ей, аз се интересувам от по-опитно мнение, за това питам на ляво и надясно каква боя да ползвам, защото не ми се дават 80лв за фризьор и по 40 всеки месец за да ми маже корените, майка ми се справя доста добре в боядисването, а и все пак търся един цвят, преди време бях на кичури, но много трудно се поддържат съответно пак по 50лв през два месеца за нови и така, дай линк за темата в която пишеш, искам да видя косата ти Wink

# 426
Хайде стига с това мусене и сърдене,де!  Tired
Всеки си има глава на раменете! За сведение - аз също не мога да си позволя да давам по 50 и повече лв. на фризьор и нали се сещаш как се чувстват тези,на които им се казва "казах ти да ходиш на фризьор",а те нямат финансовата възможност?!  Crossing Arms

# 427
  • София
именно, че за кво иначе се правят тез бои, за домашни условия  newsm78

# 428
И моята фризьорка ми искаше 80 лв да ме направи, но няма откъде да ги взема, затова се допитах в тази тема....и все пак някой ще ми даде ли съвет? Flutter

# 429
  • София
И моята фризьорка ми искаше 80 лв да ме направи, но няма откъде да ги взема, затова се допитах в тази тема....и все пак някой ще ми даде ли съвет? Flutter
ако ти се чака почни постепенно да изсветляваш, можеш да ползваш билкови бои без амоняк, хем подхранват косата хем постепенно я изсветляват  Party

# 430
  • Sandanski
момичета хубаво ли е да се смесват различни бои Thinking

# 431

Ако не се лъжа, точно тук съм чела,че могат да се смесват,но не било хубаво,ако са различни марки.  Peace

...и все пак някой ще ми даде ли съвет? Flutter

И аз мисля,че е най-добре с постепенно изсветляване. Така щетите върху косата няма да са толкова големи.
elasmen е дала добър съвет с безамонячни бои.
Аз започнах с постепенно изсветляване - хем да не увреждам косата си много,хем да свикна лека-полека да се гледам руса. Сещам се първите пъти,след като се боядисах(хем не бях много светла) милото разправяше,че се стряскал като се будел до мен. Мислел,че е объркал вратата предната вечер.
  Joy Joy Joy

# 432
Има коси които стават добре и с непрофесионални бои.  Може би не всички ще станат бяло русо ,но съм виждала много хубави натурални и други цветове постигнати с Гарние ,Палете ,Лореал...

Иначе както  B & C и аз много харесвам есените цветове в косата . Много ми допадат топлите златисто- медни отенъци и не само за есента а по принцип си ги харесвам. Струва ми се ,че с тях косата е някак по-блестяща ,изглежда по-жива и топла.

# 433
ако ти се чака почни постепенно да изсветляваш, можеш да ползваш билкови бои без амоняк, хем подхранват косата хем постепенно я изсветляват  Party

Не се връзвай на "билкови" бои   Grinning

# 434
Вчера накарах една приятелка да пита фризьора си с какво боя я прави и той каза ,че смесвал Матрикс и Перма.Значи може.

Общи условия

Активация на акаунт