Боя за коса-blond 15 (Клуб на блондинките)

• 100 352
  • 760
  •   1
Отговори
# 465
elasmen, и  аз както arwen5 веднъж постигнах цвета ,който искаш с Лореал кастинг 810 - http://www.lorealparisbulgaria.com/haircolor/colour/casting-crem … pearl-blonde.aspx.
Но върху по-светла основа от твоята.При всички положения ,каквато и боя да вземеш , съвета ми е да има 1 в номера/това са пепелните цветове и убиват жълтото/. Дано да съм ти била полезна.

# 466
Не мисля,че ще има някакъв кой знае какъв проблем да го постигнеш.Просто трябва да улучиш точния цвят и по възможност да е на по-хубава марка боя-професионална,защото те хващат по-добре и силата им е много голяма точно в русите цветове.При тях можеш да намериш всевъзможни нюанси групирани по топлина на цветовете и серии.Докато масовите бои не стават цвета,който е в каталога и падат по-бързо.Специално за такъв цвят е по-добре по-хубава боя.

Не е задължително да е някаква невероятно скъпа.Има прекрасни бои на цена 8-10 лв,че и по-малко/Алфапарф,Фарком/ и не мисля,че за разлика 2 лв си струва компромиса.
Специално при по-евтините бои  ако си вземеш цвета пепелно рус или недай си боже тъмно пепелно рус-ставаш направо черен.Колко пъти съм се подлъгвала  Tired

Не мисля, че е така. Ако ефтините бои нямаха такъв ефект нямаше толкова да се продават. Палете е 5лв. и според мен е мн хубава боя и си става желания цвят, макар и не веднага Simple Smile Пък и е според косата. Не всеки има възможности да си купува бои от 20лв и нагоре.

# 467
  • София
elfi4ka, dachita много бяхте полезни тенк ю   bouquet   bouquet   bouquet

# 468
Точно пък Палетето въобще не е за хвалба/с риск да обидя някой/.Гори страшно много и винаги след като съм се боядисвала с Палете/прословутото А10/ косата ми е ставала ужасно суха и изгорена  Tired

Точно онзи ден коментирахме с моята фризьорка с какво се издокарах катран черна-Палете без амоняк и тя каза...."Е ти пък намери с коя,най-ужасната боя,която се предлага на пазара Laughing "
Та аз към Палете повече не бих посегнала.Може и да докарва цветовете ,но е много силна и доста гори  Rolling Eyes

# 469
Не мисля, че е така. Ако ефтините бои нямаха такъв ефект нямаше толкова да се продават. Палете е 5лв. и според мен е мн хубава боя и си става желания цвят, макар и не веднага Simple Smile Пък и е според косата. Не всеки има възможности да си купува бои от 20лв и нагоре.

Абсолютно споделям!
Elasmen, това го постигнах последният път, но на моята тъмна основа е по-тъмно, но го постигнах със смес от Garnier Color Naturals 111 и 113. Стана мвого хубав бежаво-пепелен цвят.

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 01:31 от asja

# 470
тъй де, тъй ама аз дълга здрава и лъскаа, изрусена с евтина боя коса не съм виждала.
евтините бои изтощават страшно много косата и не може да стане по-дълга от раменете. за блясък пък да не говорим Tired

# 471
Не мисля,че ще има някакъв кой знае какъв проблем да го постигнеш.Просто трябва да улучиш точния цвят и по възможност да е на по-хубава марка боя-професионална,защото те хващат по-добре и силата им е много голяма точно в русите цветове.При тях можеш да намериш всевъзможни нюанси групирани по топлина на цветовете и серии.Докато масовите бои не стават цвета,който е в каталога и падат по-бързо.Специално за такъв цвят е по-добре по-хубава боя.

Не е задължително да е някаква невероятно скъпа.Има прекрасни бои на цена 8-10 лв,че и по-малко/Алфапарф,Фарком/ и не мисля,че за разлика 2 лв си струва компромиса.
Специално при по-евтините бои  ако си вземеш цвета пепелно рус или недай си боже тъмно пепелно рус-ставаш направо черен.Колко пъти съм се подлъгвала  Tired

Абсолютно споделям!

Кое споделяш?  newsm78
Аз лично също 1-2 пъти съм се подлъгвала с Палете. Косата ми беше ужасно суха после и ми трябваше поне шепа масла,за да се приведа във вид.  Mr. Green

Аз не разбрах. Дайте да се уточним все пак - кои бои попадат в графата "евтини"?

# 472
Косата може да ти изгори, както от обикновени бои, така и от професионални  Peace Не виждам смисъл да се заклеймяват първите като най-голямото зло.. Който иска здрава коса е по-добре въобще да не се боядисва с бои  Simple Smile

# 473
тъй де, тъй ама аз дълга здрава и лъскаа, изрусена с евтина боя коса не съм виждала.
евтините бои изтощават страшно много косата и не може да стане по-дълга от раменете. за блясък пък да не говорим Tired

Ами, моята си беше добре (дълги години само с Гарние НУтрис 100):

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:03 от bubanka

# 474

Нутрис 100 аз много го уважавам!  Heart Eyes  Страхотно ти стои!   bouquet
Бях писала и преди - фризьорката ми отбеляза,че Нутрис-а много добре ми се отразявал на косата.  Flutter
Аз лично не съм съгласна с това,че не била трайна.  Peace

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 09:02 от bubanka

# 475
Точно пък Палетето въобще не е за хвалба/с риск да обидя някой/.Гори страшно много и винаги след като съм се боядисвала с Палете/прословутото А10/ косата ми е ставала ужасно суха и изгорена  Tired

Точно онзи ден коментирахме с моята фризьорка с какво се издокарах катран черна-Палете без амоняк и тя каза...."Е ти пък намери с коя,най-ужасната боя,която се предлага на пазара Laughing "
Та аз към Палете повече не бих посегнала.Може и да докарва цветовете ,но е много силна и доста гори  Rolling Eyes

Хубаво е, че споделяш информация ама да кажеш, че е ужасна не е така Simple Smile За ТЕб и твоята коса да ама моята седи прекрасно въобще не е суха и изгоряла Stuck Out Tongue бих казала, че е прекрасна. Аз съм мн доволна. Както казах всяка коса е различна, но с такива нападки няма смисъл Simple Smile И все пак не съм решила от въздуха аз да се боядисам с нея, а самата ми фризьорка. И мисля, че доста момичета ще са на моето мнение, и за някои това е подходяща боя Simple Smile

# 476
Търся някой от Варна, с който да си разделя този шампоан и балсам: http://www.feelunique.com/p/TIGI-S-Factor-Health-Factor-Tween-Sh … itioner-Duo-750ml Страшно е изгодна офертата, но 750мл шампоан ще ми отидат за 1 година, а аз искам да ги сменям на 6мес, така ми препоръча фризьорката. Това е най-луксозната серия на Тиджи, за изтощена коса. Ще излязат 375мл щампоан и балсам за 25лв. Аз 400мл шампоан вече ги ползвам повече от 6месеца, много са икономични.

еласмен, на твоята основа сложи едни светли кичури и си готова, много близка ти е основата до това, което искаш да постигнеш. Мисля, че ще се получи

Последна редакция: нд, 19 сеп 2010, 10:44 от very nice

# 477
Арвен никой не нападам,моля моля  Naughty

Просто споделям мнението си за тази марка боя.НЕ съм първата и единствената,която го твърди със сигурност.Палете е силна боя и изтощава косата повече от други бои.Няма две мнения.Това,че на твоята коса стои прекрасно,не означава,че и на други би стояла така.Аз просто казвам каква точно е боята,да не се подлъже някой,че е много хубава.Да,може при някой да няма проблем с изсушаването,но като цяло боята е силна и това трябва да се взима под внимание и всеки да си направи сметка в какво състояние му е косата и дали ще му се отрази добре.
От този ценови диапазон примерно Гарние и Лонда колор са по-добри като щадящост/ама и дума измислих  Laughing/ .

Плюс това казвам какво ми каза и фризьорка с опит,която използва Вела колор за своята коса.Със сигурност няма за цел да си пробутва супер скъпите салонни бои,а съвсем искрено ми сподели впечатленията си от тази боя.

# 478
и на мен за моята коса не ми харесва Палете. Гори ми я много. Всички хора, които познавам, и я ползваха, спряха. Само една позната остана още да я ползва.

# 479
да де и аз това търся, щото моята вече жълтее виж сама

[/quote]На мен цвета ти много ми харесва и ако ти отива защо ще го променяш?но ти си преценяваш най-добре Peace

Общи условия

Активация на акаунт