САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 52

• 52 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 300
И аз моля за помощ - това зимно яке има ли шанс да го намаля - не е при верт, (но нещо с новата визия немога да се оправя)  Embarassed

# 301
Кодове 75159, 75167 - (бившия за термочантата) дава подарък Купички (MARRON BEIGE) , БД с възглавка от 4Е от АМ ПМ намаления не съм изпробвала  Blush

(Евка, ако си пускала кода - извинявай, пуснах го през търсачката, но не го открих, освен в старите теми)

Coolmummy, да май беше пълнеж за възглавница ... моя грешка поправям го Simple Smile

Евка
, представа нямам за какво са... по случайност ги целнах, опитвайки се да видя дали кода с термочанта още е активен  Wink

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:12 от Славчето

# 302
Кодове 75159, 75167 - (бившия за термочантата) дава подарък Купички (MARRON BEIGE) , БД с калъфката от 4Е от АМ ПМ намаления не съм изпробвала  Blush

(Евка, ако си пускала кода - извинявай, пуснах го през търсачката, но не го открих, освен в старите теми)
Посоченият линк не е ли за възглавница? Все се чудя и така не съм питала, но ми се струва, че по снимките на момичетата съм виждала възглавници. Така и така питам сега- ако някой ги има, ще се радвам да сподели от какъв материал са и стават ли за облягане или са декоративни отбий номер... /малко не е по темата, та може на лични/.

# 303
  • София
Кодове 75159, 75167 - (бившия за термочантата) дава подарък Купички (MARRON BEIGE) , БД с калъфката от 4Е от АМ ПМ намаления не съм изпробвала  Blush

не съм,Славче.благодаря за кодовете,те за АМ.РМ. ли са?
Щом дават БД с тази възглавничка,а и предишните кодове май бяха с подобни условия,значи е за АМ.РМ.....не че за  нас има голямо значение това.
И веднага добавям още 3 кода за същото- 75175,75183 и 75191

А и тръпката сама да изровиш код е страхотна нали?

Мамо Цоцоланке
, маратонкие на Рийбок са 50 евро,а кода намалява от 55 евро,затова не ти хваща... Hug

Мона Ева го беше публикувала. Като ми трябва нещо обикновенно го търся в старите и публикации. За Ева   bouquet
А,това ми хареса! Joy
Нещо като Промо-педия.... Mr. Green

Ани,добре завърнала се!   bouquet   Hug

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:20 от Evа

# 304
Момичета да попитам-някой успява ли да намали тези маратонки, как ли не се мъчих  Tired
Не съм си играла да ги намаля, но попаднах на други подобни с търсената картинка(предполагам)
http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Kids%27& … &pClr=%271%27
http://www.cunda.de/Shop/HtmlProduct/product.html?l1=%27Kids%27& … &pClr=%271%27

# 305
И аз моля за помощ - това зимно яке има ли шанс да го намаля - не е при верт, (но нещо с новата визия немога да се оправя)  Embarassed

Теди, не е при верт, но е НОВОТЕ или както там се чете Wink пак няма да стане...

Евка, тръпката е супер (особено за начинаещ пазаруващ като мен)! Слагах разни работи от АМ ПМ, но не намалява Sad

Тедичка07
, хахаххаха хареса ми изречението в подписа ти Wink

Как да ти кажа, изключително много се съмнявам ... то не четат, когато е в горния пост ... Wink

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:31 от Славчето

# 306
  • София
камъче,темата е за кодове.Предложенията може да изпращаш на ЛС.Сори за спама! Embarassed

Славче,дано някой го прочете преди да даде линк с PRIX VERT .

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 00:29 от tedichka07

# 307
  • Варна
Има ли действащи кодове за колекция TAILLISSIME в момента?

# 308
  • Варна
Много странно, кодът с чантата Бенсимон ми намали от вече намалената цена на анцуга Адидас. Не че се оплаквам, де Mr. Green. Сметна ми анцуга на цена 28,80 € (иначе за р. 86 излиза 36 €), добавих и една блузка за 11,90 € и ми намали общата сума до 16,80 €. Mr. Green

# 309
Славче,  Hug

# 310
  • Стара Загора
Много странно, кодът с чантата Бенсимон ми намали от вече намалената цена на анцуга Адидас...
И не само той, всички кодове, които повлияват на Адидас анцунга, намалят от вече намалената цена. Пак нея смятат и в общия сбор на сумата.  Peace

# 311
# 312
камъче,темата е за кодове.Предложенията може да изпращаш на ЛС.Сори за спама! Embarassed

Славче,дано някой го прочете преди да даде линк с PRIX VERT .

И в този дух, в момента 50121 работи и подаръкът е наличен.

# 313
И аз моля за помощ - това зимно яке има ли шанс да го намаля - не е при верт, (но нещо с новата визия немога да се оправя)  Embarassed

Теди,и аз опитвах да го намаля,но не успях.Така и го пуснах,на тази цена.Очаквам го към края на седмицата,дано да си заслужава парите!

# 314
  • на малък остров в океана
Аз да питам за олекотените завивки. http://www.laredoute.fr/vente-couette-synthetique-qualite-normal … =1&pos=13_n_n Тези например. Помня, че в началото на лятото се повлияваха от кодове, а сега са от новата колекция и са При руж. Предишни години имало ли е случай да сменят статуса и да почне да се влияе от кодове? Ще ми се да ги понамаля ако може. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт